Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak normalnie żyć

Zwyzywał mnie od NAJGORSZYCH bo

Polecane posty

Gość jak normalnie żyć

Nie wiem w jaki sposób nie miałam zasięgu, po prostu w moim telefonie było karta nieaktywna, nie wiem nawet dlaczego, jak to zauważyłam to wył. i wł telefon i już było wszystko wporządku. On w tym czasie dzwonił do mnie kilka razy, gdy się w końcu dodzwonił zwyzywał mnie...Że musze się nieźle "ku rwić", że jestem żałosna, że mam spier*. Ludzie myślałam, że padnę, nic złego nie zrobiłam...a ten z takimi tekstami, jak furiat. Z nerwów zasnąć nie mogłam. Nie jesteśmy dziećmi, a onzawsze ma jakiś problem, strasznie zaborczy jest. Nie wiem już jak postępować, chcę odejść, ale z nim nie jest tak łatwo. Jak Wy byście postąpił? Bo to nie pierwszy raz, ciągle coś mi zarzuca.

Gość Anastasja Potocka
dzwon co kwadrans i sprawdzaj go :) oczywiscie jak masz ochote sie z nim bawic w te klocki dalej :P

Gość gość
zostaw go w c h u j i nie psuj sobie zycia dziewczyno

Gość tacy cwaniacy są najlepsi
masakra, myśla, ze mogą wszystko, besztac bluzgac swoje kobiety i sa prawdziwymi macho wtedy. Jak najdalej od takich zakompleksionych debili!

Gość pożegnałabym się z takim
Zaczynając od nieodbierania telefonów. Burak i tyle.

Gość nie loguje sie
wieszz, gdyby to był mój facet i zrobil to jeden raz to ...nawet nie umiem tego pisac, ale fruwalby on caly i jego rzeczy . I nigdy nie powtorzyloby sie to drugi raz, wierz mi. Dajesz soba kobieto pomaiatc i ON sie przyzwyczail, ze moze zwyzywac kiedy chce/

Gość kobitka bez pseudonimu
O jejku jejku,skąd żeś ty takiego pajaca wyrwała? Nigdy bym sobie na takie traktowanie nie pozwoliła, a co dopiero traktować kogoś w ten sposób. Że ten człowiek wstydu nie ma?A przeprasza Cie chociaż po takim powalonym rzucaniu się, wyzywaniu? Zresztą nawet jakby przepraszał, to powinnaś sobie odpuścić ciecia,bo będzie to dalej i dalej robił. Jeśli chcesz to się męcz i myśl, kiedy znowu Cie wyzwie,lepiej jakbyś go olała i odeszła,na serio szkoda Twojego życia

Gość kinkyreggae
zerwij z nim esemesem :classic_cool: i zmień numer :):):):):)

Gość gość
Jak masz szacunek do siebie to zostaw debila, nie napisałaś czy jesteście małżeństwem, czy mieszkacie razem ... Szanuj siebie i nie daj się poniżać komuś, kto na ciebie nie zasługuje.

Gość gość
jakiś psychopata to musi być

Gość psychol do potęgi
tfuuuu

Gość gość
jesli jeszcze z nim jestes to jestes glupia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość iPoCoTo
nie przesadzajcie jakby kazda kobieta po kazdym nie milym slowie od meza miala by rozwod brac to malzenstw z swieca by szukal, ja z mezem podczas aaaaaaaaaaaaaaaaaawantury cos dowalimy , typu ze Cie pppooojjeebbbaaaaalllooo itp a kazdy mowi ze super z nas malzenstwo .... i ja tez tak czuje ale cos musi czasem sie zdarzyc bo nie ma idealow

Gość iPoCoTo
nie przesadzajcie jakby kazda kobieta po kazdym nie milym slowie od meza miala by rozwod brac to malzenstw z swieca by szukal, ja z mezem podczas aaaaaaaaaaaaaaaaaawantury cos dowalimy , typu ze Cie pppooojjeebbbaaaaalllooo itp a kazdy mowi ze super z nas malzenstwo .... i ja tez tak czuje ale cos musi czasem sie zdarzyc bo nie ma idealow

Gość gość
"P***b***" a "ku***c się " to dwa odmienne światy. .też to kiedyś przechodziłam później były kwiaty i przeprosiny i niby wszystko było ok do czasu aż mnie pobił i poronilam w 12 tygodniu ciąży . Więc chyba lepiej zakończyć to.

Gość gość
No nie wiem, ale ja jestem w związku 10 lat i nigdy nie zostałam zwyzywana przez swojego partnera.Ja też go nie obrażam. Może to kwestia wychowania i kultury, a może szacunku do drugiego człowieka. Jednak problem autorki jest powazniejszy.Facet ją kontroluje i traktuje jak szmatę. Uciekłabym od kogoś takiego z krzykiem.Tacy ludzie nie będą z czasem lepsi - przeciwnie. Jak można powiedzieć coś takiego ukochanej osobie?I to z takiego powodu? Autorko - powiedział że jesteś żalosna i masz s********ć więc... potraktuj jego słowa jak najbardziej poważnie i zniknij z jego życia.Na zawsze.

Gość jak wyżej
podpisuje się pod komenatrzem wyżej jak najbardziej!!

Gość gość
Też miałam kiedyś takiego chłopaka. kochałam go bardzo i raz zrobił mi podobny numer. Po raz pierwszy i ostatni. Na kolanach przepraszał, ale trzeba mieć do siebie szacunek dziewczyno! Sama sobie później będziesz dziękować

Gość gość
ale psychol ... weź go zostaw ...

Gość gość
takich pajaców unika się jak cholera.

Gość gość
Kazał ci spierd.alać? To s********j - czyli strzel mu porządnego focha, nie odzywaj się do niego. Zarzucił ci, że się k****isz i jeszcze s********ć kazał... Typowy cham. Za coś takiego powinien dłuuuuugo przepraszać. Szczerze to nie wiem, czy miałabym ochotę być dalej z moim facetem, gdyby potraktował mnie w ten sposób...