Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowierzajaca

Faceci pytam Was

Polecane posty

Gość niedowierzajaca

jestem z mężem w separacji od 1,5miesiąca nie uprawialismy sexu... 2dni temu się zdarzyło zaprosił mnie na kolację do restauracji lampka wina pocałunki i wylądowaliśmy w łóżku... problem był w sexie!! a właściwie nie było z nim problemu wcześniej gdy byliśmy razem kochalismy sie codziennie. I teraz dla Was drodzy Panowie pytanie jak to możliwe., że facet po 1,5miesięcznej.pauzie mógł długo za pierwszym razem 3pozycje..coś mi się tu wydaje że dymal na boku bo po takim długim czasie bez sexu szybko się dochodzi. Co wy na to??? :-) przepraszam za chaotyczną wypowiedź

Gość niedowierzajaca
Panowie gdzie jesteście??? dodam, że mamy lat ja 24on 26

Gość gość
nie wiem ordynarna prostaczko, szkoda faceta dla takiego zera jak ty, kto w ogóle chce roochać takie dno jakim jesteś? prymitywna prostaczko bez szkoły?

Gość niedowierzajaca
nie masz do powiedzenia nic w Temacie,więc się nie wypowiadaj!! pytanie jest skierowane do prawdziwych Facetów!! tobie dziękuję.:-)

Gość niedowierzajaca
hmmm

Gość gość
skoro jestescie w separacji co prowadzi do rozwodu,a ty dałaś mu dopy to juz na miejscu twojego meza dalabym sobie spokoj z toba, rownie dobrze moglas sie puszczac z kims innym, a separacja to jest okres czas kiedy wasze malzenstwo sie rozpada, podczas separacji zazwyczaj kazdy zyje swoim zyciem,a to czy dymał on kogos innego ch uj cie powinno obchodzic

Gość jkipokliv
interesujace :-P no wypowiadajcię się ja uważam że może się powstrzymylal żeby Ci zaimponować..

Gość jkipokliv
o już się mocherzyca przyj****a!! nie jesteś na miejscu jej faceta więc morda w kubeł skąd wiesz z czyjej to winy a może chcą spróbować od Nowa nudna lumpico!!

Gość niedowierzajaca
daruj sobie kobieto te teksty o dawaniu d**y!!! jesteśmy w przyjaznych relacjach! on ma nadal nadzieję ,że będziemy razem!! jestem jeszcze jego żoną więc się nie puszczam z moim mężem!!!!! niektórzy wypowiedzią potrafią zabić :@

Gość wartygrzechuonzopola
mnie się wydaje że mógł sam się do tego przygotowywał tzn. onanizowal się. może zaplanował już sobie że po kolacji będzie przytulanie

Gość łon
jesteś chodzącym zerem bez honoru :o

Gość wartygrzechuonzopola
łon a ty przecinkiem haha