Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet zauroczyl sie zakochal kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego? Proste jeśli już wyczuła jakaś chemiemiedzy nimi tzn ze cos jest na rzeczy, to sie widzi jeśli facetowi się świecą oczy do innej kobiety . Też istnieje cos takiego jak intuicja, ja jak kiedyś spotkalam z moim facetem jego byla widziałam jak ona na niego patrzy, probowała flirtowac odrazu ja wyczulam i co po poł roku słysze od kumpla ze gadala ze zaluje ze ona o niego nie walczyla i ze chcialaby z nim byc

Gość gość
Hahahahaha to co, ze sie mu oczka swieca? Po prostu mu wpadla w oko. To nie znaczy, ze nie kocha swojej dziewczyny i ja zdradza ;)

Gość gość
no moment, ale to autorka zwróciła na to uwagę. Gdyby to były normalne żarty dwojga znajomych, myślę, ze nie uderzyłoby jej to. No ale, jej sprawa co z tym zrobi. Ja bym zadbała o swojego faceta, a nie udowadniała, że jak mnie rzuci to będzie idiotą. No ale... Powodzenia autorko.

Gość gość
No tak powinna mu powiedzieć widze kochanie ze ona cie sie podoba idz zamocz zrobi ci sie lżej wroc do mnie a ja i podam obiadek zrobie pranie i bedzie cacy haha

Gość gość
Hahahaa, ale ona widzi, ze jej chlopak jest normalnym facetem ktoremu podobaja sie inne. Ja to boli poniewaz zapewne jest przewrazliwiona. A wy jej kazecie isc do fryzjera, malowac paznokcie haha, no komedia. Jakby facet cos krecil z tamta dziunia to by nie bral swojej dziewczyny na spotkania z ludzmi z pracy. A autorka oprocz tego, ze facet raz w barze z nia rozmawial wkreca sobie cos. Wkreca sobie dlatego bo tamta jest ladna gdyby byla brzydka zapewne by inaczej odebrala ta sytuacje. Tak mi sie wydaje.

Gość gość
Ok, ale jak mam o niego zadbac;)?

Gość gość
Chyba nigdy nie byles/bylas w takiej sytulacji czlowieku to sie widzi chemie miedzy ludzmi napiecie seksualne to jest cos innego niż ona mu sie podoba. Podobaja sie koleżanki w gimnazjum;);P

Gość gość
No i co z tego, ze midzy nimi jest napiecie?! No co?! Jest atrtakcyjna to jest napiecie seksualne, takie to dziwne? Uwazacie, ze jak facet ma ochote na inna to was zdradza i nie kocha?

Gość gość
no dziwne bo mozna powiedziec ze ktos jest atrakcyjny , przystojny alee jest spora róznica miedzy atrakcyjnoscia a tym ze ludzie obydwoje czuja chemie

Gość gość
A zreszta nawet nie wiemy czy jej facet czuje chemie.

Gość gość
Wiemy jaki jest świat i ludzie. Sa kobiety które potrafia zrobic dużo zeby odbic faceta bo maja taki kaprys . Ot taka zdobycz;) ma kobiete a poleciał na mnie naiwniak , musze miec to coć - tak tak kobiety też są podłe ..

Gość gość
ale co ona niby ma robic wedlug was ta autorka nieszczesna? Malowac paznokcie i do fryZjera? przeciez to smiechu warte.

Gość gość
Wmowcie jej, ze on jej nie kocha i na pewno dyma tamta ;) I niech ona calkiem pograzy sie w domyslach i rozwali zwiazek - bedzie najlepiej

Gość gość
Wiedzieć nie wiemy ale skoro autorka poczuła niepokoj to coś na rzeczy może byc. a co zrobić - jak dla mnie to on musi czuc ze ona nie jest pewniakiem, ja bym sie ogarnela wyszla gdzies z kolezankami , nie zawsze miala czas dla niego jesli mu zalezy to zacznie wypytywac a gdzie a po co a z kim a jak nie to mam to gdzies i bedzie to tylko pretekst i powie no tak nie ma czasu dla mnie oddalila sie i takie tam ble ble ble - łatwiej odejsć

Gość gość
kobieto jedna rada : z*aj*e*b*i*s*ty *s*e*x ! spontaniczny i nieprzewidywany raz przed wyjsciem gdzies raz na dzien dobry raz obudz go w nocy tylko po to !

Gość gość
Miałam podobną sytuację. Co pomogło na zauroczenie? Otóż zmiana zdania na temat panienki. Z tym, że musiał to zdanie zmienić o niej sam, bez niczyjej pomocy (a szczególnie mojej-im więcej bym mówiła, tym gorzej dla mnie). Wystarczył mały pstryczek w nos od panienki i czar prysł.

Gość gość
nie zawsze miala czas dla niego jesli mu zalezy to zacznie wypytywac a gdzie a po co a z kim a jak nie to mam to gdzies i bedzie to tylko pretekst i powie no tak nie ma czasu dla mnie oddalila sie i takie tam ble ble ble - łatwiej odejsć Ale my sie przyjaznimy i nie bawimy w takie gierki ;)

Gość gość
Kij ma dwa końce. Moze być tak jak napisane powyżej, czyli mniej czasu dla niego, wiec on zaraz zacznie tłumaczyc swoje zainteresowanie kimś innym tym, że ta druga ma więcej tego czasu itp, itd. Mój były np jak zaczął mieć panienkę na boku, było mu na rękę, że zaczęłam żyć swoim życiem. A dlaczego? Bo mniejsze prawdopodobieństwo, że coś zauważę. W sensie to, ze on zajmuje się kimś innym. I zajmował się. Ostro.

Gość gość
No, ale on nie okazuje swego zainteresowania nia... nie pisze z nia ani nic.

Gość gość
na to jest jedno wytłumaczenie,nie kocha cię już,albo nigdy nie kochał,tylko mu się wydawało że kocha.Znam to z autopsji

Gość gość
Hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahaahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahahhah, nie malo co sie posikalam. Dlatego bo w barze rozmawial i sie patrzyl na inna dziewczyne to nie kocha jej? Hahahahahahaha.

Gość gość
rozbawiłem cię, to dobrze że jeszcze są takie jak ty naiwne laski...

Gość gość
Pamietajcie facet spojrzy na inna to znaczy, ze Was nie kocha. Jak jest milosc to nie ma patrzenia na inne!!

Gość gość
No fakt, patrzenie w barze na inna jest jednoznaczne z tym, ze nie kocha sie obecnej ;) Ja jak jestem z chlopakiem w barze i gadam z przystojnym kolega to tylko po to zeby zamanifestowac to, ze nie kocham swojego partnera:)

Gość gość
gość na to jest jedno wytłumaczenie,nie kocha cię już,albo nigdy nie kochał,tylko mu się wydawało że kocha.Znam to z autopsji Piekne wytlumaczenie. Bardzo adekwatne do problemu autorki ktora jest zazdrosna o to, ze inna dziewczyna jest ladna i jej facetowi tez sie podoba ;) Na pewno to brak milosci! Zwazywszy, ze autorka nie pisze o innych problemach tylko o sytuacji w barze.

Gość gość
No ludzie no.... logiczne, ze nas ktos czasem zauroczy... pytanie co z tym robimy? Juz nie wkrecajcie, ze jak podoba mu sie inna to nie kocha swojej dziewczyny.

Gość gość
mój mąż też się kiedyś zauroczył byliśmy razem od lyceum, dwoje dzieci, dom, żadnych zdrad, flirtów, myślałam, że znam go na wylot, że każdy tylko nie on, żartowaliśmy razem z takich facetów, którzy stawiają wszystko na jedną kartę teraz jesteśmy 5 lat po rozwodzie a on jest prawie 5 lat po ślubie z tą koleżanką zostawił mnie dla niej po dwóch miesiącach (!) a byliśmy razem ponad 15 lat... są szczęśliwi, mają dwoje dzieci, z naszymi dziecmi nie ma kontaktu wcale nie wiem co masz zrobic, ale powiem ci tylko, że jeśli się zakochał to nic nie zrobisz niech ci się nie wydaje, że go znasz - znasz go jaki jest z tobą, wiesz co lui jak jest z tobą, przy tobie się długo otwiera, wchodzi cały w związek i tak dalej - przy innej może wejśc szybko i na całośc, może zacząc malowac i rzucic dla niej cały świat

Gość gość
z naszymi dziecmi nie ma kontaktu wcale Ten Twoj maz nie ma serca w ogole. Ta kobieta tez nie ma.......Chorzy ludzie.

Gość gość
Mna tez jest zauroczony jeden chłopak w pracy. Może to właśnie o mnie piszesz autorko?