Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liteon

mam ślubne buty do sprzedania

Polecane posty

Gość gość
na slu wszystko musi byc nowe bo sciagnie sie biede

Gość gość
o ty brzydalu, a w czym cię do trumny położą,na boso?

Gość gość
ja sprzedałam ślubne buty welon a suknia wisi w szafie ale tylko dlatego że nikt jej nie chciał.....:-/ mi tez sie już nie podoba.

Gość PA_ulenka
ja slubowalem w glanach

Gość gość
po piewsze nie jestem brzydalem ,poodrugie mam zamiar sie skremowac,po trzecie nie wiadomo kogo pierwszego przyjdzie czas

Gość gość
kupoila, slubna sukienke po takiej z rodziny co mi ja wcisnela,za zlotowke gonilaby suke do bodzanowa,,to pol zycia klepalam bide,,odradzam wszystkim,,,niedlugo zaloza temat ze sprzedadza cnote

Gość gość
dasz się skremować, to nie zapomnij rodzinie i żałobnikom zamówić kremówki papieskie, hahahahahahaha

Gość gość
a chodzicie do lumpeksów? przecież tam też są używane ciuchy, torebki ... rozumiem, że każdy klepie biedę? nie rozumiem ? a buty jak buty, klasyczne białe, po co kupować droższe na jedną noc? tym bardziej te nie widać żeby faktycznie były noszone. Ja czasem wymieniam się ciuchami na portalach, a tam można znaleźć wszystko, nawet kosmetyki używane, i każdy się wymienia a tu sama burżuazja siedzi hahahahaha przyznajcie się sami przed sobą że czasem kupicie używany ciuch, burżua eeeeejaaaaa !!!!!

Gość gość
to umieść ogłoszenie na tablica.pl.

Gość gość
bez przesady, co to w ogóle za zabobony, ze wszystko ma być nowe? kobiety od lat miały używane suknie, z pokolenia na pokolenie nawet przechodziły... ja miałam nową ale też chcę sprzedać, natomiast moja przyjaciółka wypożyczyła używaną i jej malżeństwo jest bardzo szczęśliwe...

Gość gość
to zabobony naszych ciotek i babć, niektórzy w tym tkwią, a gusta są różne, jednym podoba się suknia krótka, innym długa czerwona, jednym buty na szpilce gdzie wychodzą paluchy a innym takie klasyczne jak te z linka, ważne żeby było wygodnie bo trzeba przetańczyć całą noc, jak dla mnie buty normalne ani piękne ani brzydkie, normalne

Gość gość
a ja kupiłam suknię używaną z targów mody :) była tyle użyta co modelka w niej wyszła się pokazać, za 350 zł, dla mnie była nowa, bo co to za użycie sukienki aby się pokazać ? to tak samo jak w przymierzalni ciuchy na siebie zakładamy, wytańczyłam w niej całą noc i co lepsze sprzedałam za 1500 :P

Gość gość
aaa i jeszcze, na szafa.pl wymieniłam się na buty ślubne za bluzę pumy, więc kosztowały mnie jakieś 7zł tyle co przesyłka bluzy, i buty używane na jedną noc i nic mi się nie stało, jeśli ktoś wie co to jest ta szafa w ogóle, a ta laska co te buty tu wrzuciła to też tam widzę jest