Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do prawdziwych Mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Poznajecie dziewczyne i jestescie z Nia w szczesliwym zwiazku, jak dlugo czekacie na skonsumowanie zwiazku? Po jakim czasie poruszacie z Nia ten temat?

Gość prawdziwy mezczyzna1988
Czekamy aż do ślubu

Gość gość
Naprawde istnieja tacy Mezczyzni czy sobie robiz zarty?

Gość nieprawdziwyfacet23
Byłem z dziewczyną 4 lata, byłem takim młodym naiwnym chłopaczkiem i chciałem czekać do ślubu razem z nią (ona też tak chciała). Skończyło się na tym, że po 4 latach mnie rzuciła. Hahaha.

Gość gość
Szukasz prawdziwych facetów? Zmień forum

Gość nieprawdziwyfacet23
Rozumiem, ze przeprowadziles/przeprowadzilas kompletne badania naukowe klasyfikujac kazdego samca na tym forum jako nieprawdziwego. Moze przybliz nam szczegolowe wyniki badan wraz z metodologia.

Gość ahasha26
Odpowie ci prawdziwa kobita. Jak masz rozum to wyczujesz kiedy dziewczyna jest gotowa na współżycie. Mowa ciała i te sprawy :-)

Gość gość
Ahasha jestem dziewczyna, pytam, bo jestem z chlopakiem 6 miesiecy i nawet nie rozmawialismy o seksie, on mnie kreci, ja jego chyba tez, jestesmy szczesliwi,zastanawiam sie czy jak facet jest szczesliwy, to nie potrzeba mu seksu?

Gość ahasha26
Hmmm... Nie mam za dużego doświadczenia bo miałam tylko 2 partnerów, ale uważam, że powinnaś z nim szczerze pogadać. Ja mojego obecnego zjechałam troche bo za długo czekał :-p. Jesteście dorośli więc jeśli Ty czujesz sie gotowa, to mu o tym powiedz. Jeśli nie to powiedz, że bardzo ci na nim zależy, ale to jeszcze za wcześnie i nie czujesz sie gotowa. Jak mu zależy to zrozumie, bo w tych sprawach obie strony muszą być pewne czego chcą .

Gość nieprawdziwyfacet23
Heheh fajny jest ten wasz feminizm i ta walka o rownosc, ale w jedna strone, jak facet za dlugo czeka to zj***esz go, bo cos z nim nie tak, ale jak ty "nie jestes gotowa" to on oczywiscie ma siedziec cicho i w pelni akceptowac twoja decyzje.

Gość gość
w ogole nie czekam jak mi sie podoba i jest uczucie to chce jej bliskosci,wspolnych pieszczot,chce sie z nia kochac

Gość gość
Mi sie to wlasnie w Nim podoba, moj poprzedni to po miesiacu mnie pytal z iloma spalam itp. Z Nim nie mam zadnej presji, nie musze matwic sie o antykoncepcje, ciaze....mysle,ze czekamy na odpowiedni moment

Gość ahasha26
Ejo!!! Do kolegi anty feministy!! Ja radziłam ROZMOWĘ! Czyli wymiane zdań DWOJGA osób. Piszę z kobietą to jej radzę co ONA na powiedzieć. Mam jeszcze układać scenariusze co ON ma gadać? Jakbym była też wredna feministka to mojemu powiem papa. Powiedziałam mu o co mi chodzi i wiesz co? On miał już chęć rozpocząć współżycie a bał się mojego zdania. Więc dobrze zrobiłam. Lepsze to, niż niepotrzebne napięcie.

Gość łon
prawdziwy facet i prawdziwa kobieta powinni od samego początku wyczaić czy to jest ta osoba z którą chcę być. Tydzień. Nie dłużej.

Gość szeregowy czereśniak
potwierdzam. Dłużej niż tydzień to albo babka zimna i nic nie czuje. Albo z faceta troki od kaleson

Gość ahasha26
Hmmm... Uważam, że na poznanie kogoś i przespanie sie trzeba troche więcej czasu bo można mieć przy waszej teorii przebieg jak stary mercedes ;-). Nie mówię o czekaniu rok, ale po tygodniy można co najwyżej mieć na kogoś ochotę, nie daną osobę kochać i broń Boże życie planować :-)

prawda jest taka ze jak mega iskrzy to sie idzie z gosciem poznanym godzine temu do lozka i nie ma zadnych zahamowan... z reszta dzisiaj piatek to sobie sprawdzcie wieczorem... :P

Gość gość
W ogóle nie czekam, chcesz się r****ć? :P

co ty dzieciaku wiesz o życiu? Jestem z żoną 25 lat po ślubie, a jak zaczynaliśmy ze sobą to w tym samym tygodniu mieliśmy ustaloną datę ślubu. Znaliśmy się wcześniej. To fakt. Ale nie byliśmy nigdy blisko.

wy mowicie o typowych zwiazkach. czyli poznali sie w klasie licealnej, chodzili przez polowe studiow. ohajtali sie bo ona tego chciala... no i facet jest dla niej bardziej przyjacielem niz kochankiem. a ja mowie o czyms innym..... eh... nie czaicie... :D :P

Gość szeregowy czereśniak
więc jeśli tobie o to chodzi to ja ci powiem. Prawdziwy mężczyzna łapie za d upę odrazu. Wczesniej musi tylko kobietkę nakręcić. Ot co.

Gość gość
Zbereznik mam kilka kolezanek, ktorym tak iskrzylo,ze daly po jednym dniu albo tego samego dnia co poznaly faceta, a potem czekanie na tel, sms "dlaczego on sie nie odzywa?" :D.zreszta nie pytam mitomanow walikoni tylko Mezczyzn, dzentelmenow

Gość ahasha26
Mówię o czymś zgoła innym. Ja idę do łóżka z kimś kto poza kootasem ma do zaoferowania coś więcej. Do łóżka można iść na 1 randce jak nie chce się z daną osobą życia spędzać, bądź się tego nie planuje. Mam temperament, ale mam też mózg i dzięki temu nikt mi nigdy nie powie, źe jestem łatwa.

Gość gość
Mam swiadomosc,ze zaden facet by nie chcial na zone dziewczyny, ktora oddala mu sie szybciej niz on jest w stanie zapracowac na powiedzmy sredniej klasy auto. Kobieta i milosc z nia ma byc spelnieniem marzen,a nie czyms pospolitym jak jazda autobusem.

jakich mitomanow? mam troche lat, zyje w duzym mniescie... chcesz zwiazek lap zwiazek, ale nie mow mi ze nie ma szybkich akcji bo sa i a ze gosc sie nie odezwal to ja go tlumaczyc nie bede...