Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem kto wymyślił że Dady nie są w niczym gorsze od Pampersów

Polecane posty

Ja przy pierwszym dziecku uzywalam tylko pieluch jednorazowych. wypróbowalam wielu nie niestety Pampers byly najlepsze. Wtedy jeszcze Dady wygladaly troche inaczej... byly grubsze i potwornie pachnialy plastikiem. Przy drugim dziecku zdecydowalam sie na laczenie wielorazowych pieluch z kieszonka (sa super!!! polecam goraco) a jednorazowymi na noc i na wyjscia. I kupuje tylko i wylacznie Pampersy. I to te biale Premium. Zauwazylam ze zuzywam 2 razy wiecej DAD czy pampersów z Lidla niz pieluch marki Pampers. Finansowo nie bylo az takiej róznicy. teraz w ciagu dnia uzywam wielorazowe a jedna paczka dobrych Pampersów starcza mi na clay miesiac na noce i spacery.

Gość gość
to ja, autorka.. Ludzie!! Mi nie chodziło o to które pieluchy są lepsze, a które gorsze bo wiadomo - co dziecko, to inna reakcja na pieluchę. Czytajcie ze zrozumieniem! Ja piszę o tym, że porównywanie Dady do Pampersów albo Pampersów do Dady to pomyłka, bo to różne pieluchy niemające zbyt wiele ze sobą wspólnego!! To tak jakby porównać do siebie Audi do Subaru - to są dwie kompletnie różne marki, różnią się praktycznie wszystkim! Nie chodziło mi o to, żeby kogoś obrazić tym, że używa Dady, absolutnie :)

Gość gość
Może niefortunnie ułożyłam tytuł tematu z tym "gorsze", przepraszam.

No cóz temat nie brzmi: nie porównujcie DAD do Pampersów Tylko: 'Nie wiem kto wymyślił że Dady nie są w niczym gorsze od Pampersów' co nadaje kontekst rozmowie i sugeruje Twoja opinie o Dadach... Ja uwazam ze sa gorsze jakosciowo. Ale przeciez to nie grzech tak myslec. Kazdy ma inne doswiadczenie z nimi i inna opinie.

Gość gość
Też myślę że są nieporównywalne. Pampersy odparzaly moje dziecko a Dada są wporządku więc nie może to być to samo

Gość gość
kazdy chwali swoje a do autorki jak twojemu dziecku nie pasuja to nie znaczy ze juz masz sad o daadach bo jakbys zrobiła ankiete to wtedy pogadajmy ile osob na 100 uzywa dady a ile pampers !!!!!ja osobiscie kupowałam od 3 miesiaca dady i do 2 latek nosiła i byłam zadowolona pampersy tez były ok tylko wiecej kasy poszło w g***o za przeproszeniem