Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mega nieśmiała

Polecane posty

Gość gość

właśnie wróciłam do domu. no porażka....w autobusie próbował do mnie zagadać bardzo przystojny facet a ja to spaliłam...jak zawsze. jak facet za mną obejrzy się na ulicy to ja spuszczam albo odwracam głowę. jak chce popatrzeć mi w oczy to się robię czerwona...ratuje mnie makijaż, który tego nie zdradza. jak chce zagadać to odpowiadam zdawkowo żeby było, że coś mówię. mam już tego dość. nigdy nikogo nie poznam jak tak dalej ze mną bedzie...

Gość gość
no chyba na ulicy to... :-D tez niesmialy.....

Gość znawca obrzydliwości kobiet
Idealnie!! chcę właśnie taką! bardzo by mi odpowiadało jakby dziewczyna była nieśmiała i tylko przy mnie czuła się bezpiecznie bo by się oswoiła ze swoją nieśmiałością przy mnie

Gość gfklghv
moze sama jestes niesmiala ale spróbuj poznac kogos wsrod znajomych kolezanek wtedy Ci bedzie latwiej rozmawiac hmm??

Gość gość
a ja właśnie Ciebie. weźmiemy ślub? widzisz jak szybko minęła mi nieśmiałość przy Tobie

Gość gość
taa..uwierz mi, że niechciałbyś. ja się czuję z tą moją nieśmiałością dziwnie...

Gość gość
Rumieńce są słodkie, wyobraź sobie jak byś się rumieniła golusieńka i na widok pałki :P

Gość znawca obrzydliwości kobiet
pojechalibyśmy w podróż poślubną do Włoch bo dla mnie to piękny kraj, co prawda czasem zastanawiałbym się czy skoro tak milczysz to w ogóle ci się podoba a czasem uśmiechałbym się z zażenowaniem co ty bredzisz :classic_cool:

Gość gość
...szturchającej cię zachęcająco :P

Gość gość Autorka
chodzi mi o to, że nie umiem się przelamać. nie umiem kokietować, jak ktoś już zwróci na mnie uwagę to zawsze to spalę...

Gość gość
wole do Paryża. będziemy przyjaciółmi rozumiejącymi się bez słów. będziemy trzymać się za ręce na spacerach i przytuleni oglądać film