Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palicie epapierosy w domu znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

Niestety palę, ale zawsze na dworze. za niedługo kupuję e-papierosa i mam do was pytanie: palicie e-fajki w domu? śmierdzi/nie śmierdzi? ubrania przesiąkają jakimś zapachem?

Gość gość
Te epapierosy to wszędzie palą :o a niektóre zapachowe to tak śmierdzą, że masakra 😠 Ale co tam, ludzie palą ten szajs na przystankach, w sklepach, w poczekalni u lekarza a nawet jak byłam ostatnio w kinie to jakiś burak palił 😡

Gość gość
palę e w domu, nic nie czuć, ciuchy nie śmierdzą i samemu się nie śmierdzi petami, już 3 lata

Gość gość
gościu powyżej dzięki, o taką odpowiedź mi chodziło :)

Gość Eweljjanciaa
Palę w domu i pachnie ! Uwielbiam owocowe smaki typu guma balonowa, lub ananasowo-kokosowe, są naprawdę pyszne !

Gość gość
pale w domu ale zwykle fajki a,ze smierdzi mam to trudno moj wybor, przeciez jestem u siebie i sam sie na dwor wyganial nie bede:-D

Gość gość
Trzeba być p*****m, żeby palić ten szajs.

Gość makronim
Drogi przedmówco, argumentacja na poziomie przeciętnego drzewa, gratulacje. Wracając do pytań, to palę od ponad 2 lat e-papierosy i mogę stwierdzić, że nic nie śmierdzi, nie nasiąka zapachem, większość olejków ma bardzo przyjemny zapach, o ile oczywiście mówimy o wybranych pod siebie, a nie czyichś. Tak więc śmiało przesiadaj się, plusów jest o wiele więcej niż tylko zapach. Poprawa zdrowia, sporo więcej w portfelu zostaje itp itd Jeśli jeszcze nie wybrałeś/łaś, to rzuć okiem na mylime, nie tak dawno na niego się przesiadłem, ale jestem szczerze zaskoczony na plus. Szczególnie jeśli chodzi o smaki, ich rodzaje i intensywność, niebo w gębie (czy tam płucach :P ).

Gość gość
Większość płynów ma neutralny zapach, praktycznie niewyczuwalny. Ja np. używam ep w pracy (siedzę na recepcji), oczywiście nie przy ludziach tylko jak nikogo nie ma w pobliżu, nikt nie wyczuwa w ogóle. Chociaż np. w zamkniętym samochodzie nawet ten neutralny czuć oczywiście ale w domu np. mój mąż nie wyczuwa kompletnie (sam jest niepalący). Są i takie kwiatki, rzecz jasna które faktycznie capią niemiłosiernie starymi skarpetkami, miałam jeden taki, oddałam potem bratu, brat też z tym nie wytrzymał, ale to samemu e-palaczowi może przeszkadzać. Za to większość owocowych czy innych smakowych (kokosowe, kawowe itp) owszem, czuć w powietrzu ale to delikatny i przyjemny zapach.

Gość gość
dym z e-papierosów jest niewyczuwalny, więc radzę wszystkim palaczom przerzucić się na elektrycznego papierosa, a wtedy pozbędziecie się problemu związanego z nieprzyjemnym zapachem tytoniu w domu.

Rzuciłam palenie tydzień temu, ale szczerze mówiąc ciężko mi przywyknąć do braku nikotyny dlatego zastanawiam się nad zakupem e-papierosa. Możecie mi polecić coś konkretnego? w mojej okolicy nie ma żadnego sklepu z e-papierosami więc najlepiej jakąś stronkę gdzie można kupić od razu z tymi olejkami. Z góry dzięki:)

Gość gość
Nigdy ! I goscie tez sa wypraszani na taras nawet zima . Mam 2 dzieci , nie beda wachac smrodu. Sama jestem palaczka ale nie cierpie cuchnacych scian , mebli, firan .

Gość gość
cóż za gościnność

Gość gość
pale w domu

Gość gość
Podobno w lime są papierosy bezdymowe, więc można palić gdzie się chce:) Top jest dopiero czad:D

Gość nikittja
Faktycznie, Lime ma w ofercie bezdymowe liquidy, paliłam arbuzowy, bardzo dobry, ale powiem szczerze, że dla mnie papieros, nawet elektroniczny bez dymu, to nie papieros i wolę te które się dymią.

Gość kasiulcia
ja lubię dym, choć niektórym ludziom np w pociągu może to przeszkadzać (wiem z autopsji, bo dojeżdzam do pracy) Mam od 3 miesięcy papierosa ze srony mylime.pl mam olejki o których piszecie i potwierdzam że są naprawdę pyszne. Myślę że palenie e-papierosów jest o wiele zdrowsze i pomaga zaoszczędzić.

Gość gość
wymieniłaś dwa najistotniejsze powody dla których warto przerzucić się na e papierosa, zdrowie i oszczędność, no i warto również zainwestować w dobry sprzęt żeby nie wymieniać co jakiś czas e papierosa.