Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTÓRY Z TYCH KIERUNKÓW WYBRAC

Polecane posty

Gość gość

pielęgniarstwo położnictwo fizjoterapia finanse i rachunkowość

Gość gość
trzy pierwsze to zdrowie czwarte zupełnie z innej beczki, zalezy co cię interesuje

Gość gość
pielęgniarstwo, bo daje możliwość dalszego rozwoju - zawsze możesz zrobić ratownictwo, anestezjologię itp

Gość gość
to sam/a sobie odpowiedziałeś/aś

Gość gość
Jestem fanką realu madryt - czy ciężko jest na iberystyce? Na drugim roku rzeczywiscie wykłady sa po hiszpansku?

Gość gość
drugi, chyba najlepsze perspektywy pracy

gość Jestem fanką realu madryt - czy ciężko jest na iberystyce? Na drugim roku rzeczywiscie wykłady sa po hiszpansku? __________________________ Nie powiedziałabym, że jest ciężko, jeżeli kogoś ten kierunek naprawdę interesuje. Wykłady na II roku są teoretycznie po hiszpańsku, ale w praktyce wygląda to różnie. Np. na mojej uczelni mówią po hiszpańsku i za chwilę tłumaczą, a przedmioty niezwiązane z kierunkiem są po polsku.

Gość gość
no nie wiem czy tak dobrze z pracą po położnictwie - u mnie ostatnio zwolniono 20 położnych ze szpitala :D

Gość gość
kierunek nr 1 lub nr 4 reszta do niczego

Gość gość
jestem fanką realu madryt - dzięki 🌼 A Ty zdawałaś maturę z hiszp i szłaś od jakiegoś wyzszego poziomu na studiach? Bo można też od początku iść podobno.. od podstaw.

Gość gość
gość jestem fanką realu madryt - dzięki kwiatek.gif A Ty zdawałaś maturę z hiszp i szłaś od jakiegoś wyzszego poziomu na studiach? Bo można też od początku iść podobno.. od podstaw. ________________ Niby założenie jest takie, że jeżeli piszesz maturę z angielskiego, to na studiach zaczynasz naukę hiszpańskiego od początku, a jeżeli piszesz z hiszpańskiego, to kontynuujesz naukę od trochę wyższego poziomu. Ja zdawałam maturę z hiszpańskiego, ale naukę na studiach zaczynałam od początku, bo za mało osób było, by podzielić na grupy.

Gość gość
żadnego z tych które wymieniłaś wybierz farmację

Gość gość
jeśli dasz rade to pielędniarstwo

Gość gość
Dzięki wielkie za odpowiedz 🌼

Gość gość
żadne pielegniarstwo i położnictwo, chyba że chcesz jechać na Zachód finanse i rachnukowość

Gość gość
pielegniarstwo. Finanse, o ile w czasie studiów będziesz intensywnie zdobywać jakies kierunkowe doswiadczenie (na poczatku malymi kroczkami, ale jednak).