Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka11111

sen o ślubie

Polecane posty

Gość kaczuszka11111

Cześć. Dziś przyśnił mi się mój własny ślub i jestem bardzo ciekawa co to może oznaczać ;) Dodam że mam prawie 20 lat i obecnie jestem samotna. Śniło mi się że brałam ślub z jednym chłopakiem, z którym spotkałam się jakieś 2 miesiące temu, ale on mi się kompletnie nie podobał i od razu z nim skończyłam. W tym śnie także wiedziałam że to z nim biorę ślub i byłam nieszczęśliwa, ale przed gośćmi udawałam szczęśliwą. Dodam że jak było wyrzucanie kieliszków za siebie to kieliszki się nie stłukły i wszyscy zrobili się na tym weselu tacy smutni. Ciekawe co może oznaczać sen o ślubie :D Tak sobie czytałam że to może oznaczać osiągnięcie celu a ja dzisiaj zaczęłam kurs na prawo jazdy :)

a mialas dzien wczesniej jakies mysli o slubie, widzialas jakis slub w tv czy na zywo? moze ci podswiadomie utknal ten widok w mozgu i we snie wszystko wyszlo

Gość kaczuszka11111
Tak, wczoraj się dowiedziałam że jedna taka dziewczyna którą znałam wzięła ślub, ale aż tak dużo to o tym nie myślałam ;)

nie musisz dlugo myslec, poprostu to zostaje w podswiadomosci. tez tak czesto mam ze cos mi sie sni a potem sobie przypominam ze dzien wczesniej to widzialam

Gość kaczuszka11111
Aha no to może faktycznie to przez to, bo chyba nigdy takiego snu jeszcze nie miałam ;)

Gość kaczuszka11111
No tak, ale ja jeszcze poczekam, może akurat okaże się że ten sen coś znaczy, bo jednak śnił mi się bardzo dokładnie, do tej pory go doskonale pamiętam :) Zapamiętam go sobie i za jakiś czas zobaczę czy czasami się nie sprawdzi to co pisze w necie. Dodam że nie wierzę w sny, ale ten dzisiejszy mnie jakoś tak skłonił do tego że może jednak on coś znaczy ;)