Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luskakluska

do tych co mają dwójkę dzieci i trzy pokojowe mieszkanie

Polecane posty

Gość luskakluska

ja macie urządzone mieszkania? ja nie długo zmieniam na trójkę i zastanawiam się jak urządzić tzn mam dwójkę dzieci w wielu niemowlęcym i szkolnym i zastanawiam się czy zrobić: salon, starsze swój pokój i sypialnia z łóżeczkiem najmniejszego, czy po prostu od razu urządzić pokoje dla każdego dziecka a w trzecim zrobić ala salon w którym my będziemy spać????? jak wy zrobiłyście?

Gość gość
Ja mialam tak gdy dzieci mialy 5 i 2, spaly na lozku pietrowym przez kolejne moze dwa lata, teraz starsze ma 7 i nie chce juz mlodszego w pokoju, wiec i domyslam sie ze i twoj szkolniak wzgardzi niemowlakiem w swoim pokoju, zrob im osobne pokoje bo taki niemowlak dla ucznia to jak wrzod na tylku.

Gość luskakluska
he he masz rację może tak być :)

Gość gość
Zależy czy miałabym tyle pieniędzy, by za max 2 lata wymienić meble w salonie i w pokoju młodszego dziecka by przystosować je do nowych funkcji. Ale raczej od razu ustawiałabym tak jak ma być w przyszłości bo to bliska przyszłość. Chyba że chcesz spać w 1 pokoju z kilkulatkiem.

Gość wifigdańsk
ja mma 3 pokoje i 2 dzieci i dzieci sa ze mną w pokoju i spią ze mną a pozostałe pokoje sa puste.

Gość gość
Zależy w jakim wieku masz to starsze dziecko? Jak wczesna podstawówka, to niech dzielą pokój do zabawy i spania, a lekcje starsze może robić na stole w pokoju dziennym, tam gdzie wy pracujecie, albo możecie zrobić w pokoju dziennym jakiś mini kącik do pracy, który możecie dzielić z dzieckiem (dziecko do lekcji, wy do ogarnięcia różnych spraw, rachunków, pism, netu itd)

Gość gość
Ja mam salon, pokój starszego syna i sypialnię, w której jest łóżeczko rocznego synka i jego kącik z zabawkami. Ale wiem, że dziecko potrzebuje swojego pokoju, dlatego mieszkanie już jest wystawione na sprzedaż, planujemy 4 pokoje.

Gość gość
ja mam dwoje dzieci, chłopca i dziewczynkę, 4 i 5,5 roku. Na razie są w jednym pokoju razem, drugi to nasza sypialnia, trzeci salon... i tak jest super i chciałabym aby tak zostało jak najdłużej. Ale wiem że kiedyś padnie: chcę mieć swój pokój... więc będziemy musieli oddać naszą sypialnię.... chociaż jakoś nie wyobrażam sobie wiecznie rozwalonego łóżka w salonie więc pozostanie nam kupić większe mieszkanie albo codziennie ścielić łóżko :)

Gość zosienka74
My niedawno znaleźliśmy wymarzone mieszkanie http://www.ihouse.pl/lodz/sprzedaz/mieszkanie i już myślę nad tym jak je urządzimy, Mamy dwie córki i dla nich będzie najwięszkszy pokój, my będziemy mieli małą sypialnię a na salon zostawimy pokój z balkonem

Gość gość
Ja mam 3 pokoje dwulatka i drugie drodze, najmniejszy pokoj to sypialnia, najwiekszy to pokoj dzienny, sredni ma dziecko, a w lutym dolaczy do niego drugie, beda spac razem poki nir zaprotestuja :D