Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowe granice

czy moglybyscie karmic obce dziecko piersia

Polecane posty

nie bądź taka, bo nie wiedziałam. no jak trzeba wylać, to lepiej oddać innemu dziecku, ale to bym odciągnęła zamiast karmić-- bo to czas. amatka nie zazdrosna, że dzieko się przywiąże do zapachu innej kobiety? ona próbuje mieć swoje małe z głowy i tyle ja na szczęście dziecka nie chcę miec chyba, że koło 40tki, niedoskonale, ale wielu przyczyn tak musi być odczep się a celebrytki niektóre mają ładne cycki po ciąży, jak to tłumaczysz?

Gość livvy
Piszesz na forum dla matek? Piszesz. To czemu nie masz żadnej podstawowej wiedzy? Ja jak nie znam się np. na motoryzacji to nie zabieram głosu na forach o silnikach. Proste prawda? Jesteś okropnie dziecinna. Życzę ci w wieku tych 40 lat zdrowego dziecka i braku problemów w płodnością, ale przede wszystkim chyba rozumu. Żeby uniknąć rozczarowań może zacznij już dziś odkładać na surogatkę i zabieg pobrania komórek jajowych do zamrożenia w nieco młodszym wieku niż te 40-lat, żeby wyeliminować prawdopodobieństwo wystąpienia wad genetycznych płodu. Celebrytki mają dobrych chirurgów, kosmetyczni i porządne staniki.

Gość Litosciwa Jania
Ja bym mogla. Ale ze wzgledu na mame tegoz dziecka chyba wolalabym odciagac i jej dawac butle z mlekiem, bo to jednak troche przykre patrzec, jak inna kobieta karmi twoje dziecko. MM nie ma co porownywac to mleka matki. Ja karmilam tylko msc, bo pozniej zaczal mi zanikac pokarm i odzalowac do dzis nie moge, ze moje dziecko musialo pic ten sztuczny szajs.

Gość livvy
Gościu, olbrzymie cycory to masz już od II trymestru, a w III to musowo. Zaczynają ci sukcesywnie rosnąć od 6-8 tyg. Widać, że nigdy w ciąży nie byłaś. Nawał pokarmu ani przenoszona ciąża niewiele zmienia w obwodzie biustu, który i tak jest nabrzmiały od zmian hormonalnych i często w rozstępach.

Gość gość
A ja piłam mm od 2 tyg i : ★ nie chorowałam ★jestem dobrze wykształcona ★nie jestem alergikiem ★mam bardzo dobrą więź z mamą. Swoje dziecko mam zamiar karmić 4 mce, chciałam 2 ale kp jest dla mnie wygodniejsze bo zawsze mam pokarm przy sobie. NIE MA TAK ŻE MLEKA JEST ZA DUŻO! MOŻE BYĆ NAWAŁ ALE WTEDY SIĘ NIE ŚCIĄGA BO WTEDY JEST BŁĘDNE KOŁO! ( ewentualnie odrobine żeby zastoju nie było)

Gość gość
Ja akurat nie miałam jakoś bardzo powiększonych piersi w ciąży, największe były przy nawale i wtedy też pojawiło się kilka rozstępów, ja je lubię. - taka pamiątka " po wojnie" :-D

dziękuję za Twe szydercze życzenia uważam, że mam trochę wiedzy, nie wiem w czym Cię tak oburzyłam co takiego napisałam? To, że karmienie wyzbywa z minerałów, że lepiej ten czas poświęcić na coś w domu, przy swoim dziecku? niż na karmienie innego? to, że karmienie to odpowiedzialnosć za własną dietę i rozwój dziecka? nie wiem co Cię tak poruszyło.