Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski Robolek z UK

Dziękuję bogu że jestem kawalerem

Polecane posty

Gość Polski Robolek z UK

Jak tak sobie patrzę na moich znajomych, na ich związki, rozwody, konflikty, wojny podjazdowe, wzajemną nienawiść, to dziękuję bogu, że wciąż jestem kawalerem. I całkiem możliwe, że chyba dopóki będzie mi stawał, to będę sobie przeskakiwał z kwiatka na kwiatek, ale usidlić się nie dam. Gdybym jeszcze pragnął dzieci, to może i bym zaryzykował, ale nie mam potrzeby ojcostwa Może kiedyś, ale na razie mi się nie spieszy, nie mam jeszcze nawet 30tki Za to widzę na przykładzie moich koleżanek z tego samego rocznika, że zaczynają wpadać w depresję i panikę. Sporo z nich powiązało się nawet z Murzynami, bo straciły nadzieję na białoskórego faceta Żenada :D

Gość gość
Dzięki Bogu, że jesteś

Gość gość
Jak sie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :P:D

Gość milk praline
dzieki ci panie ze nie spotkalam takiego polskiego robolka co to skacze z kwiatka na kwiatek

Gość gość
skacze na lopacie razej hahahaha 14h

Gość Polski Robolek z UK
Łopaty to ja w życiu w rękach nie trzymałem :)

Gość gość
bo on am uniwersalny kluczyk :D pewnie juz leczy wszystkie choroby weneryczne swiata...

Gość gość
acha czyli jestes c***a, bo tylko tacy boja sie wziac lopate do rak, w obawie coby im sie wymanikuirowane paluszki nie zabrudzily :D:D:D hahaha fakt lepiej tym kawalerem zostan

Gość gość
całe zło pochodzi z tzw "równouprawnienia" te idiotki kobiety uwierzyły, że są "równe" mężczyznom ( co za absurd!) a nadto jakiś debil wymyślił pigułkę antykoncepcyjną, przez co szmaty mogą folgować swoich chuciom (ze szczególnym uwzględnieniem ciapatych i czarnych pał :O) w NORMALNYCH czasach, kobieta była posłuszna i kiedy facet mówił - to ona wykonywała. kiedy przeginał - rodzina ustawiała go do pionu. na szczęście te czasy wrócą - najpierw na zachodzie europy, potem na całym świecie :D zielony sztandar wygra :D

Gość gość
chcialbys frystracie hahahaha raczka ci zostala

tak....wroci porządek tego swiata....faceci do garów....już niedługo, bo faceci to teraz takie c***y sa.... a ty robolek zostan tym starym kawalurem....mi to na reke, tylko się nie rozmnażaj...proszę cie!

tak....wroci porządek tego swiata....faceci do garów....już niedługo, bo faceci to teraz takie c***y sa.... a ty robolek zostan tym starym kawalurem....mi to na reke, tylko się nie rozmnażaj...proszę cie!

Gość Polski Robolek z UK
Ktoś tu dobrze napisał. Jeśli Polacy nie będą trzymać Polek krótko i na smyczy, to za 30 lat będą je ujeżdżać muzułmanie ;) Natura predysponuje kobiety do posłuszeństwa mężczyźnie. Feminizm to ideologiczny nowotwór.

Gość gość
A ja sie ciesze, ze kocham i jestem kochana.

Gość gość
polaczki sie bola bo coraz wiecej polek ma ich w doopie a zadna inna nacjq ich nie chce hahahaha posluszenstwo takim scierwom?? marzcie dalej

Gość Polski Robolek z UK
Jeśli nie będziesz posłuszna Polakowi i nie będziesz mu robić obiadków i prać gaci, to za 30 lat twoja córka będzie seksualną niewolnicą Araba o szczurzej mordce ;)

Gość gość
wasza przyszłość szmaty :D to worek (będziecie miały wybór - niebieski albo czarny :D) na głowę - zwany także burką :D a jak któraś zacznie pyskować Mężczyźnie to .... a zresztą sprawdźcie sobie szmaty w wyszukiwarce " time girl without nose Afganistan" :D to była kara za nieposłuszeństwo! a teraz najlepsze - te "wyzwolone" z majtek i rozumu durne polki nie rozumieją, że szmacąc się i dając się otumaniać tym wszystkim gender i feminizmom - SAME się do tego stanu rzeczy o jakim napisałem powyżej WYDATNIE PRZYCZYNIAJĄ :D kobiety to naprawdę wyjątkowo tępe stworzenia :D

Gość Polski Robolek z UK
Większość Polaków nie chce mieć za żony dziewczyn, które nie potrafią nawet obsłużyć pralki czy odkurzacza, nie mówiąc już o zrobieniu pysznego dania. Po co nam takie lalki, żeby ładnie pachniały? Seks to my możemy mieć bez ślubu i to codziennie z inną :D Dopóki Polki nie zrozumieją w jak wielkim trwają błędzie, dopóty populacja Polaków będzie maleć w zastraszającym tempie, jak dzisiaj, bo Polacy zwyczajnie nie będą chcieć stałych związków i robienia dzieci Polkom :)

Gość gość
polki po prostu z desperacji będą parzyć się z czarno-ciapatymi (to te za granicą) lub żyć i umierać w samotności (to te w POlsce) bo żaden Polak nie będzie się chciał wiązać z tymi 'wyzwolonymi' szmatami o kartoflanej urodzie :O

Gość gość
o kartoflaniej urodzie ?? to chyba piszesz o sobie

Gość mamita23
Eh tam, ja na razie też cieszę sie "singielstwem" ale nie parze sie z czym popadnie :D nie będzie mnie byle fiutek bajerowal, wiec takie polskie robolki moga tylko popatrzeć i powzdychac Ahaha!

Gość gość
Ktoś tutaj bawi się w trolla.:D

Gość gość
typowa gadka kolesia za granica. Zadna polka go nie chce- to chyba logiczne hahah a co mowic o kobietach innej narodowosci. Co ma innego wiec mowic, wiadomo, ze z tej frustracji bedzie tylko zrzedzil i obrazal polki. Nie nasza wina ze jestescie nieudacznikami, a to ze nawet ciapaty lepszy od was chyba o czyms swiadczy

Gość gość
"Większość Polaków nie chce mieć za żony dziewczyn, które nie potrafią nawet obsłużyć pralki czy odkurzacza, nie mówiąc już o zrobieniu pysznego dania. " x no jasne, bo wy nieudacznicy nawet wody ugotowac nie umiecie, wiec albo jakims cudem kobiete ktora was obsluzy moze tylko z wami byc, albo mamusia x "Seks to my możemy mieć bez ślubu i to codziennie z inną smiech.gif" prostytutka ofc. zalosna ta wasza udawana zawyzona samoocena hahahhaha

Gość gość
moze dla ciebie lepszy, dla mnie to ostatnie dno i przede wszystkim wstyd.

Gość gość
Robolku, gdybyś był zadowolony z powodu swojego "skakania z kwiatka na kwiatek", nie dzieliłbyś się tym na kobiecym forum, tylko cieszył się wolnością. Co robisz tutaj w takim razie? Skąd wiesz z jakiego powodu twoje koleżanek związały się z czarnoskórymi mężczyznami? Mówiły ci o swoich powodach? Murzyn to jakiś podgatunek człowieka? "Natura predysponuje kobiety do posłuszeństwa mężczyźnie"- na jakiej podstawie tak twierdzisz? "Większość Polaków nie chce mieć za żony dziewczyn, które nie potrafią nawet obsłużyć pralki czy odkurzacza, nie mówiąc już o zrobieniu pysznego dania." - w końcu zwykle wymagają tego mężczyźni, którzy sami tego zrobić nie potrafią i potrzebują kogoś kto ich wysłuży.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Robolku, gdybyś był zadowolony z powodu swojego "skakania z kwiatka na kwiatek", nie dzieliłbyś się tym na kobiecym forum, tylko cieszył się wolnością." dla was jest niepojęte że ludzie nie żyją sobie i konsumują co popadnie tylko jeszcze potrafią się zastanowić, przejąć losem nie tylko swoim ale i innych, narodu którego jest się częścią. zwłaszcza kobieta tego nie pojmie

Gość Polski Robolek z UK
Nie jestem rasistą, ale ja bym się nigdy z Murzynką nie związał, bo to dla mnie zaniżenie mojej rangi społecznej i cywilizacyjnej :)

Gość Polski Robolek z UK
Nawet gdybym był ostatnim białym facetem na Ziemi i ostatnia biała kobieta by mną wzgardziła, to nigdy nie związałbym się z kobietą innej rasy. Po prostu tak już mam ;)

Gość gość
zenada,powiem ci gosciu ze prawie kazdy amerykanin potrafi gotowac,prac,i w ogole zadbac o siebie a nie czeka z ch*uj*em na gotowe i jeszcze narzeka ze "znowu to" ...dl;aczego polkii wola obcokrajowcow?? bo oni patrza na nie jak na kobiety a nie jak na matki i sluzace,zreszta porownaj te aksamitne sniade cialko z bladymi przepalonymi i przepitymi gebami,ciuchy zmieniane raz na tydzien ,smrod pod napletem,zeby zolte ,pazyry czarne,.......no ku*r *wa zygam