Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaaaaaa

Zaufanie

Polecane posty

Gość Olaaaaaaaaaa

Czesc. Moj cholpak z którym jestem ponad rok właśnie pojechał do Holandii na 4 dni ze swoimi kolegami (singlami) imprezowac. Miał to być wypad only for boys jak się pózniej okazało pojechały z nimi 2 dziewczyny (koleżanki z pracy jednego z nich) mój chłopak fakt faktem powiedział mi o tym ale podejrzewam ze przez głowę mu nie przeszło żebym ja tez pojechała na pewno o tym nie pomyślał ... Wiem od niego ze maja iść do "nigdy clubu" z paniami....... Nie potrafię tego zaakceptować i udawać ze nie jest mi przykro. Zanim pojechał starałam się o tym nie myślec ale teraz nie ogarniał już... Co sądzicie o tym? Mam wyluzować ?

Gość gość
tak, masz wyluzować bo nie masz na to żadnego wpływu. Zresztą wiesz, jak będzie chciał Cię zdradzić to zrobi to niezależnie od tego gdzie jest czy z kim. A jeśli miałaś ochotę z nimi jechać, to trzeba było powiedzieć mu wprost - facet to proste stworzenie

Gość gość
Moim zdaniem cos tu jest nie tak. Jak to tak,zeby zajety chlopak wyjezdzal sam ? i w dodatku tak daleko ? i chodzil po jakis klubach ? dla mnie to jest niepojete, nie cchialabym z takim byc... Daj sobie spokoj, dopoki jeszcze mozesz.

Gość gość
powiedzial ci defacto ze jedzie cie zdradzic :D