Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona i zalamana

Mam dosc

Polecane posty

Gość Zrozpaczona i zalamana

Nie mam juz sily na to wszystko. Za kilka dni rodze. Mieszkam w Anglii ale musialam przyjechac do Polski na porod,bo dzieki tatusiowi dziecka nie mielismy gdzie mieszkac, On stracil prace, zaczal pic i mial wszystko gdzies, mi termin sie zblizal, wiec musialam sie szybko zebrac jesli nie chcialam wyladowac z dzieckiem na ulicy. Teraz ja jestem tu, on tam i nadal nie robi nic tylko pije, zarejestrowal sie jakos bezrobotny i codziennie chleje. Mial znalezc prace, zalatwic mieszkanie...i nic. I teraz wiem ze jak mala sie urodzi, po jakims czasie bede musiala zostawic ja tu i sama jechac wszystko ogarnac i to mnie przeraza. Boje sie porodu i nawet nie potrafie sie cieszyc ze niedlugo bede z moim malenstwem, bo co ze mnie za matka, ktora takiego ojca jej wybrala. Ciagle daje mu szansy, ale mam dosc. Nie zasluguje na to i nie zasluguje na to dziecko.. A wszystko bylo tak pieknie, tak cieszylismy sie ze bedziemy mieli dziecko..a teraz zostalam z tym wszystkim calkiem sama i jeszcze on rzuca mi klody pod nogi. Chce dac tej malej cala siebie jak sie juz urodzi, ale boje sie ze nie bede wstanie, bo nie mam na nic sily, na nic ochoty, plakac chce mi sie tylko. Przepraszam, musialam to z siebie wyrzucic.

Gość gość
widziały gały co brały

Faktycznie masz duży problem.Nieodpowiedzialny partner więc nie masz co na niego liczyć.Zastanawia mnie jedno? Po co chcesz jechać do Angli skoro nie masz perspektyw na lepsze jutro? Czy chcesz klepać biede z takim pijakiem? Powinnaś zająć sie dzieckiem a nie facetem który olewa Ciebie i dziecko.Nie mogę zrozumieć tego????