Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LenkaRadzymin

Ostropest Plamisty lek na dolegliwości wątroby

Polecane posty

Gość LenkaRadzymin

Właściwa praca wątroby warunkuje prawidłowe funkcjonowanie organizmu, a od jej sprawności uzależnionych jest ponad 5 tysięcy funkcji życiowych i ponad 500 procesów chemicznych, zachodzących wewnątrz ludzkiego ciała. Wątroba usuwa również z organizmu szkodliwe toksyny. Jest to ważny powód dla którego, warto już dziś zadbać o zdrowie swojej wątroby. Ostropest swoją popularność zawdzięcza głównie jako lek na dolegliwości wątroby, takie jak: • marskość wątroby, • zwyrodnienie tłuszczowe, • uszkodzenia spowodowane alkoholem, lekami, narkotykami, innymi substancjami toksycznymi, • stany zapalne wątroby i zaburzenia jej czynności, • bóle pęcherzyka żółciowego. Szczególnie polecany jest w trakcie terapii odwykowej przeciwalkoholowej, usuwając substancje toksyczne odkładające się w organizmie w czasie rekonwalescencji po uszkodzeniach wątroby spowodowanych czynnikami toksycznymi takimi jak: • długotrwałe kuracje antybiotykowe, • nadużywanie alkoholu, • chemioterapia, • zatrucia grzybami, • leczeniu cukrzycy, • wirusowym zapaleniu wątroby typu C, • kamicy żółciowej (profilaktycznie i leczniczo), • stanach zapalnych skóry, • leczeniu łuszczycy. www.terazostropest.blogspot.com

Gość aisha78
Czytałam na ten temat dużo! Sama stosuję i jest super! Polecam

Gość gość
No to normalne ze super,ale ja nie moge tego brac,bo zle sie po nim czuje :(

Gość gość
źle się po tym czujesz bo jestes zanieczyszczona, a ostropest porusza wszytskie złogi.

Gość gość
No wiem,ale wysypuje mnie na twarzy i jest masakra

Gość gość
jak stosowac moze o tym napiszcie...

Gość gość
łyzeczke od herbaty co drugi dzień

Gość gość
No i ten wysyp n atwarzy jest obiawem tego ze sie oczyszczasz, masz zanieszczyszczony organizm.