Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coming out na studiach

Polecane posty

Gość gość
Ja właśnie w ogóle nie wyglądam lesbijsko, więc wątpię, żeby ktoś domyślił się sam z siebie.

Gość gość
a jak wyglada stereotypowa lesbijka? :D hahahaha

Gość gość
Stereotypowa lesbijka - krótkie włosy, męskie ubrania, piercing... Jest też przekonanie, że większość lesbijek to grubaski, ale ja tego nie zauważyłam.

No chodzi mi o to, że pierwszego dnia to nawet nie wiedzieliśmy, że to dziewczyna, dopóki się nie przedstawiła :) Bardzo męska jest i z wyglądu i z zachowania ;) Taka stereotypowa "męska" lesbijka ;)

Przy czym oczywiście nie mówię, że wszystkie lesbijki takie są dlatego użyłam słowa "stereotypowa" ;) Żeby mnie tu nikt o jakieś ograniczenie nie posądzał ;)

Gość gość
ja też nie jestem hetero, ale nie wiem czy wyglądam "stereotypowo" hahah. :-P Mam długie ciemne włosy, męska nie jestem, ale też nie przesadnie kobieco wyglądam, ogólnie ubieram sie w ciemne kolory i mam kolczyka w wardze, to tak apropo piercingu :) Ale chyba dzięki tym długim włosom się "kamufluję" xD

Gość gość
u mnie wszyscy na studiach wiedzieli, że jestem w związku z dziewczyną, zabierałam ją na imprezy studenckie, często wpadała do mnie na uczelnie i nie było żadnego problemu :) Miej odwagę, społeczeństwo wcale nie jest tak konserwatywne jak sie wydaje:)

Gość Agulah
Bądź sobą ... Chcesz powiedzieć za masz randkę powiedz nie musisz od razu informować ze z dziewczyna ale oczywiście na pytanie kim ON jest odpowiedz po prostu nie on a ONA :) i sprawa załatwiona. Jeśli ktoś sie od ciebie odsunie przez orientację i tak nie był wart twojej przyjaźni :)

Gość gość
Te męskie po prostu bardziej rzucają się w oczy, nie muszą się nawet outować, bo bardziej rozgarnięci ludzie sami się domyślają ich orientacji. A kobiece są zwykle brane za hetero.

Gość gość
Hmm, no chyba tak właśnie zrobię, ale jednak trochę mnie to stresuje. :)

Gość gość
Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)