Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhyfhyfhy

Przez mój wygląd nie mam życia uczuciowego

Polecane posty

Gość fhyfhyfhy

Przynajmniej wszystko na to wskazuje - no bo co innego mogę pomyśleć skoro nikt zupełnie się mną nie interesuje? I nie jestem gruba, tylko po prostu mam wszystko nieatrakcyjne :(

Gość gość
a o mnie mowia, ze jestem ladna i tez nie mam nikogo, a wczesniej trafialam na samych idiotow, lepiej byc sama niz meczyc sie z jakims palantem, popatrz nawet na tematy na kafe, caly czas dziewczyny narzekajana na te swoje 'drugie polowki' niby...

Gość gość
Ile masz lat i skąd jesteś ? Możemy się poznać :)

Jeśli masz aż takie mniemanie o sobie to, wyjedź za granicę. - tam łapią co popadnie ;) A prawdę mówiąc to, masz szczęście, że nie masz nikogo... na łzy przyjdzie jeszcze pora.

Gość fhyfhyfhy
Dlaczego przewidujecie najgorsze scenariusze? :P Ja mam taki problem że mi nawet nie będzie dane popłakać, bo skoro nigdy się mną nikt nie zainteresował to jaka jest szansa że to się zmieni? Żadna.

Na siłę można popaść w depresję. Ale jak się zabić chcesz to... droga wąska... bo nie ty jedna ;)

Gość gość
przeciez faceci patrza tylko na wyglad. szukaja sobie najladniejszej i licza, ze bedzie ona dobra zona. jak spotkaja lepsza czyli ladniejsza od razu ich pseudo uczucie sie konczy i leca do niej

Gość gość
brzydka kobieta ma przesrane w zyciu, zaden ja nie zechce, bo zadnego faceta nie interesuje charakter kobiety. jak nie ma wygladu to nie bedzie miec partnera nigdy, brzydki facet jak ma dobry charakter to moze znalezc kobiete, a odwrotnie to juz graniczy z cudem.

Gość gość
(...)brzydki facet jak ma dobry charakter to moze znalezc kobiete - zwykle nie może, bo prawdopodobnie ta brzydota będzie połączona z kompleksami i wybacz, ale jakos nie widze szansy, zeby brzydki chcial cos podrywac, wiekszosc jednak nie jest idiota, ktory zatyka uszy i krzyczy "lalalala" i zdaja sobie sprawe, ze nie sa specjalnie mile widziani jako partnerzy. I ja sie tam obu stronom nie dziwie, media zrobily ludziom w mozgu taka sieczke, ze w zasadzie tam juz nic nie zostalo.

Gość dawny cream
mam dokładnie tak samo , panny mną gardza :O

Gość brzydka_anka
rozumiem Cię autorko ja też nie mam żadnego powodzenia:o ale ja wiem, że to przez mój brzydki wygląd:o ile masz lat? może jeszcze kogoś poznasz:)

Gość fhyfhyfhy
Anka, ja też przez wygląd nie mam powodzenia. Mam 24 lata więc nie liczę na to że poznam tłum adoratorów...

Gość brzydka_anka
to witaj w klubie ja mam 23:o całowałaś się kiedyś z chłopakiem? byłaś na randce? co w Tobie takiego brzydkiego?

Gość fhyfhyfhy
Na randce? Całowanie? Proszę Cię :D Na mnie nigdy żaden facet nawet uwagi nie zwrócił. A Ty byłaś? ;) Co do Twojego drugiego pytania to też odpowiedź jest prosta - wszystko, ale najbardziej chyba twarz...

Gość brzydka_anka
no co ty:P ja też mam brzydką twarz:o figurę przeciętna

Gość gość
e tam, gadanie. Kalisz, taki obleśny a zmienia panny jak rękawiczki? Lecą na kasę? Te bogate i ustawione też?:P Tyle przeciętnych wizualnie ludzi łaczy się w pary, nie przesadzajcie. No chyba, że szukacie modeli, to już trudniejsza sprawa. Trzeba zejść na ziemię, życie to nie reklama czekoladek, gdzie wszyscy piękni i bogaci. Zwyczajni ludzie też zakładają rodziny

Gość fhyfhyfhy
Moja figura jest chyba poniżej przeciętnej. A co do zakładania rodziny - zwyczajni ludzie może i tak, ale tacy naprawdę brzydcy? Kto by chciał nieatrakcyjną partnerkę? Ja nie mam wcale wymagań, bo wiem że powinnam całować stopy temu, który się zdecyduje :o

Gość brzydka_anka
Kalisz jest facetem od kobiet wymaga się urody:o nikt nie chce być z brzydulą:o ja nie wymagam żadnego modela, ale nikt do mnie nigdy nie zagadał rozumiesz?:o

Gość fhyfhyfhy
Podpisuję się pod wypowiedzią Anki :)

Gość brzydka_anka
dokładnie fhyfhyfhy brzydkie laski mają przesrane: faceci patrzą tylko na wygląd:o skąd jesteś?

Jak sobie wybierasz takich co patrzą tylko na wygląd to marudź na siebie :P Ludzie są różni.

Gość fhyfhyfhy
Ja nie mam żadnych możliwości wyboru, czy nikt tego nie rozumie? Anka, jestem z Katowic, a Ty?

Gość gość
No i co z tego, że Kalisz jest facetem? Przez szmatę nie dotknęłabym tak odrażającego typa. Przecież ludzie nie mogą czuć wstrętu do partnerów, w grę wchodzić musi więc uczucie, a to jest niezależne od wyglądu. Książę Karol miał tak piękną żonę Dianę a całe życie żywił uczucie do Camili, tej chudziny z odstającymi uszami i końską twarzą. Uszy do góry, dziewczyny! Trzeba trafić na tego, dla którego będziecie piękne:)

Gość fhyfhyfhy
Pewnie nikt taki sie nie znajdzie :O

Gość gość
Z figura można walczyć. Zacznijciw cwiczyc. Lepiej sie ubierać. Malować itp Ja tez jestem zwyczajna. Ale jak się ładnie ubiore i wymaluje to ludzie sa milsu dla mnie. Ciało można ciuchami zamaskowac

Gość brzydka_anka
ja ćwiczę, ale z brzydką twarzą nic się nie da zrobić:o fhyfhyfhy ja jestem z Lublina więc trochę daleko:o

Gość przeciętny_facet
faceci mają bardziej przesrane, a szczególnie tacy jak ja w wieku ponad 25 lat już normalną znaleść to cud.

Gość gość
kobieta się umaluje i już z brzydkiej staje się piękna a facet nic z twarzą nie zrobi