Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sobie dam rade

jestem w ciazy a zostalam calkiem bez pomocy co mam robic

Polecane posty

Gość gość
to nie obowiązek teściowej chować wasze dzieci, nie rub z siebie osoby nieodpowiedzialnej, chcieliści tyrzecie to macie, to nic nie ma wspólnego z teściową, a ona ma prawo do swojego życia i prywatności

Gość gość
a ty gdzie masz swoich rodziców może niech twoi tez coś pomogą, tez się na ciebie wypieli

Gość gość
a ty gdzie masz swoich rodziców może niech twoi tez coś pomogą, tez się na ciebie wypieli

nie nie poradzimy sobie bez niej ja sobie nie wyobrazam siedziec samej z trojka dzieci non stop w domu zero wyjscia zero czegokolwiek zreszta dzisiaj to samo mielismy jechac do kina wieczorem ale nie pojedziemy z wiadomych powodow bo tesciowe dupa chyba swedziala po prostu brak mi slow na to wszystko

Gość gość
a ty gdzie masz swoich rodziców może niech twoi tez coś pomogą, tez się na ciebie wypieli, niech oni tez coś pomoga jak tak koniecznie chcesz pomocy, jak cie nauczyli takiego egoizmu to niech teraz męczą się z córeczka

juz napisalam to wczesniej ze sie zdecydowalismy na trzecie dzicko tylko dlatego ze mielismy osobe do pomocy a teraz co?? wyobrazacie to sobie kobieta sama ztrojka dzieci? jak mam sobie dac rade no jak? moze wy mi przyjedjdziecie je pobawic jak bede chciala gdzies wyjsc??

Gość gość
Teściowa żyć wiecznie też nie będzie. A gdyby się jej pomarło to też byś pomstowała. Jesteś niedojrzała i to widać gołym okiem. Umiesz liczyć, licz na siebie. A swoją drogą to zazdroszczę teściowej. Moja nawet palcem nie kiwnie :) Jednak są fajne teściowe na tym świecie :)

Generalnie to raczej prowo ale jeżeli nie daj Bóg nie to ja teściowej szczęścia życzę .

Gość gość
kolejna co nap********a dzieci i chciała z teściowej zrobi darmową opiekunke

Gość gość
no mi się też wydaje , że to prowo bo nie ma aż tak p*****lniętych kobiet

Gość gość
ja mam dwójkę dzieci rok po roku...i nikogo się nie prosiłam o pomoc...ile dzieci lat maja?

Gość gość
moja mama miała 4 dzieci i dała radę i nie może uwierzyć,że ludzie nie radzą sobie dziś nawet z jednym dzieckiem.Nigdy nie narzekała choć obowiązków dużo. Tata rzadko pomagał raczej, więc wszystko sama robiła.

Gość gość
wtedy nie było pampersów i wielu przydatnych rzeczy. Kobiety rodziły po kilkoro dzieci i dawały radę. Czasy się zmieniają, niestety

Gość gość
a ile lat teściowa..ma?

dzieic maja 2 i 3 lata i co??

Gość gość
Ty jestes taka zalosna, ze brak mi slow! Narobilas bachorow to twoja sprawa i ty sie nimi zajmuj, ty bezmozgu!!! Kobieta chce sobie zycie ulozyc, a ta wielce obrazona!! Piepszona egoistka!! I jeszcze jaka rozczarowana! Noz sie w kieszeni otwiera na taka!

Gość gość
hahahaha dawno sie tak nie usmialam. SLoneczko drogie tesciowa to nie twoj niewolnik. Ma prawo do wlasnego zycia. Skoro sobie nie radzicie z 2-ka to po co sie decydowaliscie na 3-cie? Z glowka cos nie tak? Czy moze z gory zalozylas, ze tesciowa jest od nianczenia TWOICH dzieci? Swoja matke sprowadz jak jestes taka wygodna i nie potrafisz sie zajac swoimi dziecmi. Ba i robisz kolejne. Brawo dla tesciowej

Gość gość
A dlaczego nie piszesz nic na temat swoich rodzicow?czemu oni ci nie pomoga?zdecydowalas sie na dziecko bo na tesciowa liczylas?smieszna jestes!do tego piszesz ze wyprowadzila sie i dokladac sie wam nie bedzie.chyba jednak cos z toba nie tak.robisz sobie dziecko bo liczysz na dokladanie sie tesciowej?i teraz ciezko wam bez niej bedzie?tak czy inaczej czynsz musisz zaplacic.jedna os.mniej to i wody,swiatla,jedzenia mniej.tak wiec nie narzekaj. A gdzie tesciowa wczesniej mieszkala zanim wspanialomyslnie przyjelas ja pod "swoj"dach?

jak to gdzie mieszkala?? no mieszkal tam gdzie mieszka ale mie szkanie zostalo przepisane na mojego meza

a co mam pisac o mouch rodziach?? co oni maja do tego?? gdzie jest napsiane ze maja obowiazek sie dziecmi zajmowac skoro z nami nie meiszkaja?? gdybysmy mieszkali z nimi to by sytuacjia ianczej wygladala na pewno by sie nie zachiwali tak jak tewsiowka

Gość gość
Wcale sie nie dziwie ze tesciowa wyprowadzila sie.jak miala ogladac takiego wytluka i lenia dzien w dzien,to wolala sie wyprowadzic.nie dosc ze.musiala robic wszystko przy dzieciach bo noedorajda nie radzila sobie,to jeszcze utrzymywac!pewnie wstyd jej bylo za synka nieudacznika a dluzej na taka dziadowe tez nie mogla patrzec.zagon swoich roodzicow do pomocy i do utrzymania swego pomiotu.tesciowa juz dosyc ci pomogla.darmozjdzie wstydz sie.

Gość gość
i co?bo nie chce mi się wierzyć ze tacy ludzie naprawdę istnieją..a ty i maż po ile lat macie?pewnie podstawówki pokończyliście i grzmocicie się na okrągło po co Ci dziecko jak was na nie nie stać...dla tych marnych 1000z ł..i rodzinnego 50 ...matko ludzie..opanujcie się/....teraz zamiast seksu proponuję szklankę wody w zamian

Gość gość
jak możesz napisać że tesciową "dupa zaswędziała" i nie mogliście iść do kina.... bo nie mieliście z kim dzieci zostawić????? Autorko ile masz lat???? bo myślenie masz 19letniej dziewuchy!!! Jesteś nienormalna.... poza tym jak można robić sobie 3 dziecko tylko dlatego że jest teściowa....to teściowa ma się opeikować Twoimi dziecmi a Ty do kina będziesz wieczorami chodzić?? Moim zdaniem teściowa bardzo dobrze zrobiła, i zazdroszczę jej że na stare lata kogoś pokochała! życzę jej szczęścia, a Tobie życze żebyś się ogarnęła!!!!!

Gość gość
w ramach darowizny?gdybym miała takigo powalonego syna i synową Bóg mi świadkiem cofnęłabym ten przepis mieszkania...i paniusiu to wy u niej mieszkaliście nie ona uwas.....!!!!no tumok jak nic

Gość gość
w ramach darowizny?gdybym miała takigo powalonego syna i synową Bóg mi świadkiem cofnęłabym ten przepis mieszkania...i paniusiu to wy u niej mieszkaliście nie ona uwas.....!!!!no tumok jak nic

jasne a od czeog oan jest?? dlatego z nami mieszkala ze pomagal nam we wszystkim i sie dokladala do wszystkiego... nie tylko ze z dziecmi zostala ale i finansowo pomagala bo ma duza rente po tesciu a teraz co?? zostawila nas na lodzie anwet sobie przez chwiel nie pomyslala w jakiej sytuacji zostawia swoje wnuki

Gość gość
Ty rozkładałaś nogi,ty dałaś sobie dziurę po raz kolejny zalać to teraz siedź na d***e z nogami mocno zaciśniętymi i chowaj swoją trójkę.Teściowa nie rodziła i nie ma obowiązku ani ci szanownej szlachciance pomagać ani dawać pieniędzy.Narobiłaś to teraz nie narzekaj.Teściowa ci spermy do c**y nie lała.

Gość gość
ja nie wiem- nie macie co robić, że łykacie tak idiotyczą prowokację i produkujecie się w odpowiedziach?

Gość gość
Widzisz pusta krowo.mieszkanie jest/bylo jej.twierdzisz ze przepisala.zebg nie ona to pod mostem bys mieszkala.golod***ec jestes.dziadowka jestes i twoja rodzinka.pewnie z biedy wywodzisz sie i rodzice nie mogli ci nawet na 1m2mieszkania dac. Skoro tesciowa zapewniala ci mieszkanie i pomoc przy dzieciach to teraz niech rodzice twoi oczuja sie do obowiazku pomocy SWOJEJ corce.albo niech dadza wam samodzielne mieszkanie badz przyjma do siebie.no ale pewnie mieszkaja gdzies w klitce bez wody i toalety .

ale tesciowa dobrze wiedziala ze zdecydowalismy sie nad ziekco bo mielismy dobra syrtuacje i mielismy ja pod bokiem zeby sie dziecmi zajmowala dobrze o tym wiedziala!! nie mogla tego powiedziec zanim sie zdecydowalismy na dziecko?? wtedy na pewno bym nie zachodzila wciaze i wszystko by inaczej wygladalo