Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sobie dam rade

jestem w ciazy a zostalam calkiem bez pomocy co mam robic

Polecane posty

Gość gość
słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie odpisujmy już tej idiotce bo tylko każdy się irytuje! zostawmy ją w swoim p***********m świecie, niech ma!!!!!!! A teściowej życzmy szczęścia :)

akurat moi rodzice mieszkaja z moim bratem i jego rdzona wiec nawet gysbysmy chcieli to nie ma miejsca zeby sie tam wprowadzic a uwierz mi ze na pewo by nas przyjeli z towartymi rekami bo maja przynjamniej jakies mniemanie o nas i mysla o sowich wnukach nie toi co tesciowka

Gość gość
Pustaku.mylisz pojecia.to wy u niej mieszkaliscie.ona was powinna wykopac.cofnac zapis i tyle. A.ty co swoim dzieciom zapewnisz?jak sama nic nie masz?gola i wesola jestes.pusta jak beben!hahaha.

Gość gość
"... moja mama miała 4 dzieci i dała radę i.." jak głupia i dała sobie narobi dzieci to dobrze jej, ale te baby głupie, same siebie wpierdalają w zapieprz a później narzekają,

Gość gość
buhahaha to musi byc prowo bo takich idiotke nie ma. Ale jesli znalazla sie jednak w postaci autorki to sprowadz swoja matke i niech wam usluguje...kretynka

Gość gość
jesli to nie prowokacja, to kobieto jestes porazka swoich rodzicow. dostaliscie mieszkanie od tesciowej, pomagala ci przy dzieciach i finansowo. a z jakiej racji?? czy wy wygole ja zapytaliscie czy ma ochote zajmowac sie trzecim dzieckiem? ona moze wam pomoc przy opiece, a nie musi. nie dosc, ze dala wam mieszkanie to ma was utrzymywac?? a co jakby jej sie zmarlo?? wtedy tez bylaby ta zla, bo was by zostawila? trageeeeedia!!! i jak nieudolna jestes, ze nie potrafisz osbie z dziecmi poradzic. juz nie sa takie malitkie. pracujesz? domyslam sie, ze nie. ile mozesz sprzatac mieszkanie?

Gość gość
ty tam wyżej nie obrażaj mojej mamy! Miała nas czworo ale napisałam, że nigdy nie narzekała! W tym jest różnica..jak się decydujesz na taką ilość dzieci to musisz wiedzieć na co się piszesz. A pamiętaj, że wtedy były tylko pieluchy tetrowe,szklane butle i brak ułatwień jakie są teraz. Ale powtarzam, nigdy nie narzekała, bo sama te dzieci chciała.

jestescie smieszne wszystkie razem i kazda z osobna.. jak niby mam sprzetac mieszkanie przy takiej ilosci dzieci?? nie moge isch nawet na cwile zoka spuscic bo wiem co moga zrobic jakie sa wariaty jak byla tesciowa to ona posprzatala zrobila obiad a ja siedzialam z dziecmi a potem jak wychdizam gdzies to zostala z dziecmi i tak sie nam teraz odwdziecza

Gość gość
ty w p**du zaszyj sobie tą p***ę, to przynajmniej mniej dzieci narodzisz

Gość gość
my jestesmy smieszna a ty zalosna...:D co mamusia nie pomoze? braciszek taki sam len jak i ty? rodzinne :D

Gość gość
machnij sobie tak jeszcze z dwójkę , co sobie bedziesz załowała. A pozniej takie niedorozwoje wyrosna, co nic w zyciu nie potrafia.tak jak autorka

Gość Milka1988
Nie trzeba bylsie p******ic jak myszy to by problemu nie bylo. Teściową wam nie kazala bachora kolejnego robić. One wychowala juz swoje dzieci wiec od wal się niej. Masz mieszkanie po niej a i kasy Ci się zachcialo, jedzo jedna. Życzę teściowej dużo szczęścia i zero czasu dla was hahhaha

"no po pierwsze miala pomoc przy dzieciach to chyba logiczne..." Nie, nie jest logiczne bo ona nie jest waszą panią na usługach. To wasze dzieci a nie jej. Chcesz jej niańkowania? To zapłać jej za wykonywaną pracę. Przed ciążą trzeba było pomyśleć o swojej samodzielności wcześniej, bo teściowa wcale a wcale nie ma obowiązku wyręczania was w zajmowaniu się waszym domem i waszymi dziećmi.

Gość gość
Nie moge uwierzyc ,ze istnieja takie kobiety.Jak mozna sobie nie dawac rade z wlasnymi dziecmi?To znaczy ze h****jowa matka z Ciebie i nie powinnas sie byla wogole decydowac na dzieci.

Gość gość
dzieci sie nie robi po to, aby ktos inny Ci je wychowywal! dobrze Wam tak!!!

Gość gość
Ty jestes niedorozwinieta umyslowo dziewczyno!!! Chcialas dzieci to je teraz wychowuj!! Wielkie gratulacje dla Twojej tesciowej ze poszla w pierduuuu z tego barłogu w jakim mieszkała,wykończyliscie ja zapewne psychicznie i fizycznie,nie dziwota za babka sie wyprowadzila mając taka synowa - czyli WRZODA NA D***E.

mozecie mi wytlumaczyc o co wam wszystkim chodzi?? to moja tesciowa ma problem ze soba i swoja dupa a nie ja, ja mam meza i jestme mu wierna nie p*****le sie po katach powinna troche pomyslec zanim wskoczyla do lozka obcemu chlopu

Gość gość
mowi ci cos slowo prezertatywa?

Gość gość
Opiekowała się waszymi dziećmi, gotowała i pomagała - TAK SIĘ JEJ TERAZ ODWDZIĘCZASZ?

ale za co ja mam sie jej odwdzieczac?? ze wykonywala swoje obowiazki wobec wnukow i wobec rodzinu?? czy za to ze nas teraz zostyawila na lodzie nie zastanawiajc sie nad konsekwencjami

Gość gość
po co wy jej odpisujecie jak to prowokacja nikt nie jest tak glupi

Gość gość
Ty jestes jak karaluch albo szczur, chcialas zerowac na życiu tesciowej. trzeba bylo pomyslec wczesniej, a nie zrzucac Twoja odpowiedzialnosc na kogos innego. strasznie mi ciebie żal. uwazam ze powinnas sie zmienic, z takim podejscie los cie ukarze bardzo mocno.

Gość gość
to twoje dzieci a skoro niedajesz rady z dwojka to po co robicc kolejne dzieci a tesciowa pomogla ci juz wystarczajaco duzo uwiez niekazda by pomogla,moja nieugotuje nieposprzata i oznajmila ze jak urodze niepomoze przy dziecku.trzeba bylo pomyslec jak robiliscie dziecko czy dacie rade finansowo i fizycznie bo dziecko to niezabwka ze mozna rzucic w kat tylko trzeba sie nim zajmowac

Gość gość
Przestancie pisac z tym pustakiem..to jakies chore jest.Kobito wychowuj sobie dzieci sama i daj zyc tesciowej.Ja tez wychowuje trojke dzieci bez pomocy rodziny, chodze do pracy i zajmuje sie domem, jakos korona mi z glowy nie spada.Jak czytam takie bzdury to szlag mnie trafia.

Gość gość
przestancie karmić trolla. Przecież to marna prowoacja. Komuś się k***a nudzi i pierdoły wymyśla.

Gość Magdalena85
To tesciowa ma sie zajmowac Twoimi dziecmi, bo Ty chcesz sobie pojsc do kina?? Jestes nienormalna. Opieka nad dziecmi synowej to zaden obowiazek. Powinnas dziekowac Bogu ze Ci chate sprzatala I obiady robila, bo to byla tylko jej dobra wola. Po co Ci trzecie dziecko, skoro mowisz ze ledwo z dwojka sobie dawalas rade nawet przy obecnosci tesciowej? Twoje podejscie wola o pomste do nieba. Myslalas ze co? Urodzisz dzieci I nadal bedziesz prowadzic bujne zycie towarzyskie? Hahaha, zejdz na ziemie. A tesciowa d***ko nie swedzialo, ani nie 'weszla do lozka obcemu chlopu', tylko po prostu znalazla sobie faceta. Kazda kobieta ma do tego prawo. Ty sobie ulozylas zycie po swojemu, to nie wp*****laj sie w czyjes. Dziwie sie ze jako kobieta innej kobiecie odmawiasz praqa do szczescia. I jeszcze jedno - skoro widzisz tyle negatywnych komentarzy na temat twojego posta to czy nawet do glowy Ci nie przychodzi, ze to nie Ty masz racje? Wspolczuje Twoim dzieciom takiej matki.

po co robic sobie tyle dzieci a potem wymagac żeby ktoś się nimi zajmował....?

Gość gość
TO JEST PROWOKACJA! ja p*****le głupie amuski wiem, że macica zajeła wasz mózg ,ale postarajcie się chociaz to zrozumieć! To jest porowokacja wiec po c***a sie rozpisujecie z tymi swoimi gadkami umoralniajacymi!?

Gość tomoko2
Wspolczuje twoim dzieciom takiej matki, najlepiej by dla nich chyba bylo, jakbys je oddala do wychowania jakiejs normalnej rodzinie, sa male, nie beda cie pamietac. Tesciowa nie mogla lepiej zrobic, pewnie myslala, ze ta wyprowadzka czegos cie nauczy, ale mozliwe, ze takiego pustaka juz sie nie da.

Gość do autorki zdania
Niepoważna jesteś! Ja mam TYLKO 1 dziecko, bo mamy kredyt, sami musimy sobie radzić z opieką, NIKT nam nie pomaga! Tobie teściowa dała za dużo, za dużo ci pomogła, że się nauczyłaś tylko BRAĆ od niej. Mieszkanie... Mogła sobie tego pana sprowadzić , synowi darowiznę cofnąć i was wygonić. Co niby ją ma to obchodzić że u Twoich rodziców miejsca nie ma! Po co ci 2-3 dzieci jak nie masz siły, ardy sobie nie dajesz, nie macie odpowiednich finansów i własnego mieszkania????? Co mają ją obchodzić twoje dzieci, czy wieczna pomoc Tobie, utrzymywanie was, gotopwanie , sprzątanie i siedzenie z dziećmi. I tak dość się już przy was urobiła i pewnie wolała iść sobie do tego pana, tam odpocznie od służby u Ciebie. Bo była Twoją SŁUŻĄCĄ. Co jakby zachorowała to też by ci z dziećmi nie siedziała!!! Jak Twoi rodzice tacy dobrzy i pomocni to niech Twoja matka do dzieci bawić je przyjeżdzą, czy może u was pomieszkać by ci pomoc, skoro pewnie pokoj po teściowej stoi wolny? Cóż za problem by TWOJA matka ci pomogła? Co to za myślenie, żeby mieć trzecie dziecko bo teściowa jest obok, dołoży kasy i się zajmie. BUHAHA!!!!!! Mi przy jednym teściowa nie pomogłą, pominomo że nie pracuje!!!! Nie ma do niej żalu, swoje dziecko wychowała już!!! Teściowej życzę powodzenia, ghratukuję jej że kogoś poznała, niech jej się wiedzie znakomicie, a Ty sobie matkę swoją sprowadz skoro pomocy potrzebujesz i uważasz że na pewno by ci pomogła, więc niech przybywa do was, jak ma daleko to moze pomieskzac przeciez i ci pomoc!!!!!!!