Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1 rocznica związku I jakieś propozycje I jesteśmy oboje aseksualni

Polecane posty

Gość gość
teatr lub kino, kawiarnia lub kolacja jaccuzzi? lub sauna? drinki- by się pośmiać, wyluzować, może na jakimś wesołym koncercie ugotujcie coś razem może przytulcie się, takie rzeczy, weźcie potem kąpiel razem- to, że nie uprawiacie seksu nie oznacza, że się siebie krępujecie? weźcie w termosie kawę i pojedźcie na spacer do lasu lub nad jezioro, obejrzyjcie wspólne zdjęcia lub pójdzcie na sesję zdjęciową tańczyć lubicie? ja nie, ale wy jak tak, to na imprezę idźcie

Gość gość
Ja mam 27 lat a moja partnerka 28. 2013-10-19 20:30:50 gość Z gotowaniem razem raczej nie wypali bo tylko ja w związku potrafię gotować:P Ale za pomysł dziękuje. Nad resztą również się zastanowię. Dzięki wielkie za pomysły:)

Gość gość
Idźcie po agencję towarzyską rzucać wibratorami w niewyżytych seksualistów, którzy się by tylko ruch...li :D

Gość gość
gość Idźcie po agencję towarzyską rzucać wibratorami w niewyżytych seksualistów, którzy się by tylko ruch...li smiech.gif xxx Ciekawa propozycja i pełna szaleństwa :P

Gość gość
Właśnie wyobraziłam sobie taką akcję pod agencją :-D Prawie jak Green Peace. Dla mnie super romantyczny byłby wypad w góry.W ciągu dnia zwiedzanie a wieczorem grzaniec przy kominku i miła rozmowa...

Gość gość
Ale Wam zadroszczę :) Daliście mi nadzieję, że jednak taki związek jest możliwy. Ale to raczej jak wygrać los na loterii. Jeszcze dla aski, bo aseksualnych mężczyzn jest mniej niż kobiet.