Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z moim facetem

Polecane posty

Gość gość

Nie dogadujemy się ze sobą, chyba nigdy nie potrafiliśmy... mało rozmawiamy, mimo, że jesteśmy ze sobą już dobre 9 lat. Z poczaku wystarczała mi sama jego obecność, fakt, że możemy być razem ale teraz coraz bardziej tesknie za rozmową. Z natury jestem gadułą, uwielbiam toczyć debaty na niemal każdy temat.. dogaduję sie ze wszystkimi, bo z kazdym mam o czym porozmawiać - oprócz mojego faceta. Jakiś czas temu zauwazyłam, że on czesto niby słucha ale nie słyszy. Ja sie wypowiadam na jakiś temat a on nawet mi nie przytaknie, nie powie "aha", "ok". Nic, zero, tak jakbym gadała do ściany. Nie plotkuje, nie powiadam mu o tym że złamał mi się paznokiec, że koleżanka powiedziała to czy tamto, więc nie sądze by to co mówie bylo nudne. Natomiast kiedy spotykamy sie ze znajomymi buzia mu sie nie zamyka .. To jest straszne bo nie wiem co robic . Chcialabym w koncu zalozyc rodzine, lecz niewiem czego on chce

Gość gość
za malo rozmawiacie ze soba, moze on na poczatku ciebie zauroczyl, latalas za nim jak szalona nie myslac nawet o tym? pomyslal, ze tak juz moze zostac, wiec po co sie starac..