Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baniakwstaniak

straszny wstyd przed klientem

Polecane posty

Gość baniakwstaniak

Sprawa wygląda następująco: Mam wieloletniego klienta, z którym od dawna jestem w dość luźnych stosunkach. Jako że jestem takim trochę firmowym ‘pajacem’, rzucam raz lepszymi, raz gorszymi „dżołkami” ;D Wczoraj przyszedł ten właśnie klient, z którym pozwalam sobie od lat na różnego rodzaju żarty. Pyta, co u mnie, bla bla, jak tam sprawy sercowe ;) i mówię, że myślami jestem trochę daleko, bo mój mężczyzna jest w szpitalu. I pyta dlaczego, skąd ten pobyt itp. Nie chciałam mówić o chorobach mojego faceta, więc zamiast powiedzieć cokolwiek (k******, cokolwiek!) to rzuciłam „dżołkiem” a la Karol Strasburger ;D i powiedziałam: „czeka na wybielanie o***tu” :D dorzucając do tego śmiech na „szalonego naukowca” lub chorą psychicznie emerytkę. Myślałam, że z kultury zaśmieje się ze mną, chociaż wiem, że żart był naprawdę niskiego poziomu. A tu k******a cisza! świerszcze w tle! a ten stoi z miną srającego kota i wywróconymi gałami jakby był w planetarium. Ja zrozumiałam szybko jaką debilką jestem i co właśnie moje usta wypowiedziały… i próbowałam jakoś wyjść z tego z twarzą ( o ile można z takiej kupy wyjść z twarzą), a tu gwóźdź programu: nerwowy śmiech i SMARK Z NOSA ! w sensie taka bańka ;( facet niby się zaśmiał, ale obrócił się, udał, że musi zadzwonić i zwiał ! myślę nad zmianą tożsamości. K***********. :D

Gość gosciowa28
niezla gigantka z Ciebie!Masz fajna gaduche,musisz byc babka w deche.Udawaj,ze nic sie nie stalo,Tobie z czasem ten "moralniak" minie,klient zapomni.Zobaczysz,jak sie facet zachowa,jak spoko,to po prostu powiedz to,co nam.Ze walnelas niczym Karol Familiada i Ci glupio.Ten dundel z nosa-bezcenny!:)))

Gość gość
Nie, nie wierzę w to.

Gość Rafał trzydziestolatek
dobre :D