Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łańcuch dla duzego psa

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam psowi nowy cienki łańcuch,narazie ma stary i gruby,parę razy juz go zerwał więc boję się mu zmienić na ten nowy cieńszy,nie chcę żeby mial ten stary bo jest ciężki,czy istnieje jakiś mocny łańcuch(naprawdę mocny,mam silnego psa i dużego) i przy okazji lekki w miarę?Tak myslalam ze moze zmienię na ten nowy ale na wszelki wypadek przywiąże mu do obroży linkę jakąś mocną.....a może sama linka bez łańcucha?

Gość gość
jak mozna trzymac psa na lancuchu ty idiotko ? zreszta od wprowadzenia nowej ustawy o ochronie zwierzat zaplacisz za to. mam nadzieje ze sporo.

Gość KsioncYebański
sama się małpo, uwiąż na łańcuch i siedź przy budzie, co za wsiun

Gość gość
no przeciez psowi nie pozwole biegac luzem po obejściu, glupie jesteście czy co?

Gość gość
Opowiem wam swoją historię :-( Przygarnąłem psa zbłąkanego z lasu i już nigdy tego nie zrobię. Pies okazał się problematyczny, budę po moim poprzednim psie zniszczył budynek obok zresztą też, ciągle się zrywał. kupiłem drugą i ogrodzenie podkopywał ..... znów łańcuch zerwał s się przeskoczył przez płot 1,8m i pogryzł człowieka nie było mnie przy tym nie znam szczegółów dostałem mandat ( miał wszystkie szczepienia i ubezpieczenie na szczęście) nigdy więcej nie przygarnę dużego psa Dopiero łańcuch o średnicy 5mm pomógł ale ja już na niego nie mam siły