Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dzisiajj

Mam mega doła straciłam chęć do życia

Polecane posty

Gość załamana dzisiajj

Przebrałam się w pizamkę, zrobilam sobie herbatke, położylam się do łóżka i zaraz pogrąże się w rozpaczy :( jestem taka samotna. Ktoś spędza podobnie dzisiejszy wieczór?

Gość Klepa
a co się stało?że ci tak źle

Gość gość
Ja ,zazwyczaj ide do baru sie ochlac, ale finanse mie niepuszczają ,zrobilem zimny sernik małe pranie kawe i kukam raz tu a raz na rodzine zastępczą w tv

Gość załamana dzisiajj
Facet pojechał na wycieczke integracyjną z pracy, dzwoniłam do niego i słyszałam w tle jak jakas laska wołała "Mati no chodź już jestem gotowa" a on sie rozłaczył

Gość załamana dzisiajj
Podszyw. Nie mam faceta, brakuje mi go. Nie wychodzi mi żaden związek i chyba jestem upośledzona w kontaktach miedzyludkich :(

Gość hgffddddddd
to witaj w klubie...tez jestm uposledzona w kontaktach miedzyludzkich, nie mam znajomych. Tyle dobrego ze mam meza...

Gość gość
W pustym domu go nieznajdziesz uber kiece wez na drinka idz do baru zara sie kto zakocha:-)

Gość gość
Ja też!1 aż się pociełam.. Weszłam na facebooka mojej dawnej "przyjaciółki".. Dobrze się bawi, już mnie pewnie nie pamięta.. co z tego, że miałam depreche mysli samobojcze i spadałam na dno.. wyszła z mojego zycia jak z kibla nawet sie k***a nie oglądając..

Gość gość
No ja też już leże i chciałbym zasnąć ale nie moge :( Radość odeszla, chciałbym być teraz nieświadomy :(

Gość gość
Nie martw sie, ja tez mam samotny, podly wieczor. Moj facet jedzie z kolegami na miasto poimprezowac, ja nawet nie mam kasy na wyjscie, a on chcial zebym dojechala sie z nim spotkac. On wie, ze nie mam kasy ale nie zaproponuje mi nic. :( bede siedziala samotnie i czekala az wroci nachlany.

Gość gość
Panie zajęte rozumie ale autorka jest wolna, a tu pare wolnych gosci jest co za problem wybrac tego co blisko mieszka zagrac w remika w szachy jak brak bajery ,siedzenie samemu na chacie dobija