Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 latka koniec

Mój bilans seksualny

Polecane posty

Gość 25 latka koniec

Jako że doszłam do końca mojej młodości zdam Wam sprawozdanie co robiłam w życiu z czynności seksualnych i pochodnych. Otóż nic! Zakochiwałam się w podstawówce i gimnazjum, w szkole tylko dwóch chłopaków do mnie zagadywało. Nikt nigdy nie zaproponował mi randki, numeru, żaden mężczyzna na poważnie mnie nie skomplementował (nie liczę starych dziadów którzy każdej wszystko mówią). Nie całowałam się i nie uprawiałam seksu!

Gość gość
a bilans srania? ile razy robilas kupe?

Gość gość
Zatem doceniasz to że jeszcze niedawno ludzie byli swatani i żenili się z rozsądku?

Gość lowelasik
nastepna sie użala jaka ja glupia ze tak niedostepna bylam.

Gość 25 latka koniec
Jaka niedostępna? Komu niedostępna? Jeden do mnie zagadywał jak był w ostatniej klasie w gimnazjum a ja w pierwszej ale jeszcze nie miałam okularów i go nie widziałam dobrze. :o Drugi zagadywał jak chodził z inną dziewczyną. :o Aha i jeszcze koleżanka chciała mnie nauczyć całowania w łazience w gimnazjum :o, ale nie skorzystałam. Z życia seksualnego to tylko masturbacja!

Gość 25 latka koniec
Mój bilans oraz fakt że kobietę ocenia się po jej życiu erotycznym oznacza jedno - jestem przegrańcem życiowym, bo nie mam perspektyw, a to z kolei dlatego bo nie mam doświadczenia!

Korzystanie z życia to nie tylko alkohol i seks... to przede wszystkim chwila, o którą każde z nas marzy. Ale cóż. Młodość bywa głupia, a kiedy oczy otwiera bywa już za późno.

Gość brzydka_anka
mój bilans wypada równie ch.ujowo:o mam 23 lata nigdy nie byłam na randce i chyba umrę dziewicą:o autorko jesteś brzydka?

Gość gość
Pisząc na Kafce na pewno skończycie jako dziewice z pretensjami, a ludzi poznaję się rozmową, tak dla przypomnienia.

Gość Orginal Gansta
Autorko zdeflorować Cię?

Gość gość
mój bilans od 18 do 22 r.z, 16 facetow, pelno randek, sexu i calowania, teraz od 4 latach 1 mezczyzna, nr 17;D