Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaszuka

sponsoring pytania

Polecane posty

Gość onaszuka

witam, od jakiegos czasu mysle, aby znalesc sobie sponsora. Obawy mam jednak takie, że nie jestem doswiadczona w seksie, nie chcialabym tez mies starca ;p ale jednak chodzi o seks, nie ejstem dziewicą, ale nie mam doswiadczenia duzego, czy bedzie to problem dla niego ? czy są tu dziewczyny, które korzystały ze sponsoringu ? jestem studentką , musze miec pieniadze na mieszkanie, nie ukrywam , ze chodzi mi tylko o kase, ale musi to byc osoba, która bedzie dla mnie również atrakcyjna.

Gość gość111
no coż, na takie uklady leca faceci z kasa, a kase maja ci przewaznie grubo 40 a i zonami sa juz tez znudzeni.

Gość gość
Studentka pisząca "znaleść". Ty się na studia głabie nie nadajesz, ty się nadajesz tylko do rozkładania nóg. Powiedz mi po co takie tępe ku rwy jak ty idą na studia??? Przecież ty sie nawet po polsku wysławiać nie umiesz. Ty umiesz tylko rozkładać nogi.

Gość gość
oj i dlatego szuka sponsora

Sponsoring to miłe dla starszych panów. Na czas określony. Potem nuży, nudzi, inne drogi pokazuje... a trudno wyjść z tego łatwego złotego.

Gość onaszuka
nie chcący wstawiłam dwa podobne tematy, bo wcześniej wyskoczył mi jakiś błąd

Gość onaszuka
no własnie.. starszych panów. taki do 45 lat by był dla mnie ok. Potem to raczej odpada... nie jest dla mnie problemem czy będzie żonaty, czy też nie. Chodzi mi tylko o ten mój brak doświadczenia ;/

Gość gość
im na pewno nie będzie przeszkadzał twój brak doświadczenia jeśli lubisz ostry sex sex z połykiem analny oralny to ok ... prostytutko j e b a n a

Gość gość
jakież to teraz zeszmaciałe zdziry chodzą na studia a potem po ukończeniu noszą mordy w górze podczas gdy całe studia nogi rozkładały zamiast zabrać się do uczciwej pracy nie jesteś w niczym lepsza od zwykłej tirówki zdziro

Gość onaszuka
i myslisz , ze tymi słowami dziewczyny zaprzestaną korzystać takiej formy zarabiania pieniedzy ? bedzie tego jeszcze wiecej, a ty sie możesz denerwowac i wypowiadac ile wlezie. kto wie , czy Twoja przyszła, albo obecna- nie wiem, nie korzysta , albo nie korzystala z tego

Gość gość
onaszuka - odezwij się na mail'a, to porozmawiamy o sponsoringu ;)

Gość gość
podaj maila..jestem zainteresowany

Gość onaszuka
nie nie ;p tutaj raczej nie podam :D

Gość gość
podaj dziffko, bo jak inaczej wyrwiesz tu faceta na dupczenie za kasę ? 😡

Gość onaszuka
znajde sponsora w inny sposob jak bd chciala. Tutaj szukam odpowiedzi na pytanie

Gość gość
od jakiegos czasu mysle, aby znalesc sobie sponsora. a w jakich zawodach seksualnych startujesz czy ci sie pomyliło i temat powinien byc chce zostać d****a

Gość gość
taka puszczalska knoci reputację innym studentkom.

Gość onaszuka
niech bedzie jak chcesz, moze byc tak jak ty to nazwales, mi naprawde bez rówznucy, wiekszosc nazywa to sponsoringiem wiec tak napisalam, naprawde jest to taki problem ? nie udzieliles odpowiedzi i tak i tak

Gość gość
autorko podaj jak masz gg

Gość gość
klamiesz d****o ze chodzi ci tylko o kase

Gość gość
ja myslę, ze większość studentek nie robi takich rzeczy, a knocą im reputację płatne świnie, na ogół bez wykształcenia, ale za to z kompleksami.

Gość gość
chyba masz na myśli że nie wszystkie to jawnie robią :) moze stwierdzenie prostytucja małżeńska coś ci oświeci :)

Gość gość
ach to znowu ty od prostytucji małżeńskiej. Nudna już z tym jesteś. Jak świat światem małżeństwo było i jest szanowaną i usankcjonowaną forma związku tylko ty to nazywasz prostytucją. pewnie sama byłaś, a może nadal jesteś prostytutką. Więc NIE, mam na mysli dokładnie to co napisałam: wiekszośc studentek tego NIE robi. Oczywiscie są takie qrwy jak ty, ale one raczej nie studiują.

Gość gość
tylko ze kobiety nie piszą o prostytucji małżeńskiej, żadna też kobieta nie powie że jest d****ą

Gość gość
małżeństwo to nie prostytucja, ty zawodowa dziwo.

Gość gość
i wyobraź sobie ty kafeteryjna porostytuto, która tu zawsze piszesz wątki o swoim fachu, że WIĘKSZOŚĆ kobiet, w przeciwieństwie do takiej szmaty jak ty, się NIE SPRZEDAJE A teraz pluję na ciebie.

Gość gość
juz tak jest skonstruowana kobieta że sie sprzedaje, ceni się, patrzy na przydatność mężczyzny a nie na niego samego