Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie tego ze

Polecane posty

Gość gość

witam, skonczylam 27 lat, jestem po studiach, ale obecnie nie pracuje, szukam nowej pracy, wstydze sie tego ze w wieku 27 lat nie usamodzielnilam sie, nie mam meza i nadal mieszkam z rodzicami, czy ktos jest w podobnej sytuacji, czy tylko ja jestem taka łamaga życiowa ;(

Gość gość
A mieszkasz na wsi, w małej miejscowości czy w mieście? W mieście ciężko się dorobić, ale zawsze znajdziesz pracę, a na wsi jest duże bezrobocie, w małych miasteczkach też ciężko.

Gość gość
czasami tak się układa, przyjdzie i na ciebie czas

Gość gość
mieszkam w duzym miescie, ale niestety jest ciezko z pracą, boje sie ze tak zawsze bedzie i nie uloze sobie zycia ;(

Gość gość
raz na wozie raz pod wozem,tylko sie nie łam,bądź sumienna i mobilizuj się,coś znajdziesz,stopniowo i do przodu :)

Gość gość
W mieście masz duże możliwości, musisz uwierzyć w siebie i stopniowo zdobywać doświadczenie, a będzie coraz lepiej. Postaraj się znaleźć swoje atuty, dopracuj cv i wysyłaj je wszędzie tam, gdzie spelniasz większość wymagań w ogłoszeniu. Nie staraj się znaleźć kogoś na siłę, ale staraj się po prostu poznawać nowe osoby. Miłość przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie. A we dwoje zawsze łatwiej dorobić się mieszkania.