Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ma HIV szczerze

Polecane posty

Gość gość

kto z was ma tutaj wirusa hiv, jak z tym zyje jak sobie radzi, kto z otoczenia wie i jak reagują?

Gość gość
ja mam hiva a co dlaczego pytasz?

Gość gość
bo bliska kolezanka nie dawno się dowiedziała i nie wiem co tym myslec, jak się zachować, nie chce jej krzywdzić, a jak się dowiedziales/as?

Gość gość
normalnie bo jestem prostytutka

Gość gość
nie kazda prostytutka ma hiva, mądrzejsze uprawiają sex tylko w gumce nie ważne czy oral czy anal czy inny.. ale pytałam jak ktoś z hivem sobie radzi i jak się dowiedział a nie czym się zajmuje

Gość gość
nie mówie bo uprawiam seks tylko z zabezpieczeniem

Gość gość
Moj chlopak byly na to umarl

Gość gość
Na HIV sie nie umiera

Gość gość
Umarl, chyba za duzo lekow jadl, niby nie mial aids

Gość gość
Serce mu chyba wysiadlo albo cos takiego, zyl z tym 10 lat

Gość gość
Normalnie zyl tylko mase lekow jadl

Gość gosc z godz 2328
a jak na te reagowalas?nie wiem co powinnam mowic ze będzie dobrze?czy ze ma zyc normalnie i tylko zachowywać srodki ostroznosci itd. matka się od niej odwrocila gdy się dowiedziała, ona jest zalamana, pamiętam jak 2 lata temu w ciąży tez miałam badania krwi, m.in na hiv i czekałam na wynik jak na wyrok, na szczęście okazal się negatywny(wtedy w stanie leku zrozumiałam jak bylam glupia uprawiając sex z kolesiami bez gumki), nie wiem co robic, bo wiem ze tak zwyczajnie się człowiek nie zaraazi ale jest taki opor taka blokada we mnie na razie a nie chciałabym jej zostawiać sama sobie

Gość gosc z godz 2328
gość 01;20 a ty kiedy się dowiedzialas ze ma?przebadals się tez przez niego?

Gość gość
Mnie to za bardzo nie obchodzilo, bo nie bylam juz wtedy z nim. Strasznie mnie wykonczyl ten zwiazek. Nawet pare razy probowal mnie zaciagnac do lozka mowiac ze przez seks sie nie zaraze. Podly byl i tyle. Na pewno nie powinnas jej zostawic samej, ja np. balam sie go dotknac czy nawet isc do wc u niego. Niestety.

Gość gość
Niektorzy zyja i 40 lat, wiec na pewno moze zyc normalnie

Gość gość
kurde ja też musze sie przebadać, ostatnio bzykałem prostytutkę i gumka pekła. po jakim czasie powinno się badać? ja ją bzykałem tydzień temu.

Gość gość
co za czasy nawet sobie nie można po bzykać bo można coś załapać. kiedyś były inne choroby mniej zarazliwe, raz załapałem mędy. hehe

Gość gość
Odwiedzalam go czasem, raz go pocalowalam w czolo i polecialam sie od razu umyc do lazienki

Gość gosc z godz 2328
no wlasnie ja wiem ze przez dotyk przytulenie się nie zarazisz ale na początku czułam się nieswojo nawet ja tulac, mam syna i gdzies we mnie siedzi obawa przed zabieraniem go do niej(bo on wszystko bierze do buzi, a co jak ona nie zachowa należytych srodkow ostroznosci-takie mam niestety myśli), zawsze myslalam ze zachowywałabym się normalnie dopóki nie spotkalo to kogos z mojego otoczenia, nie chce jej zostawiać z tym samej dlatego pytam na forum.

Gość gosc z godz 2328
podobno prawidłowe wyniki wychodzą po 3-4 miesiącach od stosunku..przebadaj się, dziś w tych czasach nigdy nic nie wiadomo, najgorsze czekanie na wynik

Gość gość
Ten strach jest irracjonalny, ja sie balam potu, sliny.

Gość gosc z godz 2328
a były faktycznie podly był skoro twierdzil ze przez sex się nie zarazisz, sad moglyby go skazac za swiadome narażenie cie na utrate zdrowia bądź zycia, ale pewnie by go to nie obeszlo a ty mialabys pozamiatane, a skad były zlapal hiv i skad się dowiedzialas?

Gość gość
Naplul mi chyba do oka, cos takiego bylo, jak mowil

Gość gość
Byl juz na lekach i faktycznie ryzyko zakazenia przez sperme jest minimalne wtedy,

Gość gość 5
przez pocałunek sie nie zarazisz przez pot też nie, to krew jest nosicielem, czasem sam sex też nie zarazi drugiej osoby, przy mocnym tarciu w pochwie dochodzi do zarażenia.

Gość gosc z godz 2328
to po co się z nuim widywalas, jak balas się jakiegokolwiek kontaktu?a co z reszta znajomych, byli przy nim czy się odwrócili, jak on sam z tym funkcjonowal?sypial z innymi??zmienilo to jego zachowanie, poglądy na zycie?

Gość gość
Bylam jeszcze zakochana w nim. No coz. Nie mam hiva, badalam sie

Gość gosc z godz 2328
no wystarczy mieć sucha pochwe i głupie otarcie może ci zniszczyć zycie, wiecie slyszalam o przypadku zarazenia się podczas bojki 2 chlopakow, prali się az polala się krew i w rane na piesci u kolesia wdala się krew zakazonego, tak głupio niestety skonczyla się ta szarpanina