Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegunka i tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

Hejka! O siodmej zazylam tabletke antykoncepcyjna. O 8.25 mialam zbitego stolca, a za 5 minut poszlam do ubikacji i drugi stolec byl luzny, ale nie byla to taka typowo woda. Czy przyjmowac kolejna tabletke, czy to nie jest jeszcze biegunka? Z tego jak sie teraz czuje wynika, ze raczej nie bede miala potrzeby isc do ubikacji w najblizszym czasie. Juz sie czuje dobrze.

Gość gość
Prosze o wiecej wypowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie - czy tabletki antykoncepcyjne mozna przyjmowac na czczo? Zazywam je zaraz po przebudzeniu.

Gość gość
Jeszcze raz podnosze. Musze byc pewna i zabezpieczona.

Gość gość
I wlasciwie co to jest "ciezka biegunka", o ktorej mowa w ulotce? Jak ona wyglada?

Gość gość
jednorazowa luzna kupa to nie powod do obaw bac sie mozecie jak cisnie was do toalety wiecej razy, a kupa jest wodnista

Gość gość
Nie kpij. Jestem poczatkujaca w braniu tabletek i chce byc co do wszystkiego pewna. To chyba nie grzech?

Gość gość
zadna ciaza, powtarzam, jak byla jedna luzniejsza kupa to nie masz sie czym martwic

Gość gość
Jedna luźna kupa, to nie bigunka! Biegunka, to regularne, dość częste lub częste luźne stolce. Nie ma potrzeby brać drugiej pigułki.

Gość gość
Mimo ze 5 minut wczesniej byl twardy stolec? Dobra, ufam wam... Nie mam wyjscia :) .