Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpuścić go sobie czy może nie

Polecane posty

Gość gość

Witam chodzi ze mną do szkoły pewien chłopak, który mi się na prawdę bardzo podoba... problem w tym, że jakoś niewidać żeby był mną zainteresowany, ale on chyba ogólnie jest nieśmiały... chyba że tylko taki sie wydaje.. i nie wiem co mam zrobić, nie wiem czy nie jestem w jego typie czy tak jak mówiłam jest niesmiały. Nie jestem jakąś pięknością i wgl, ale raczej aż taką straaaszną i brzydką dziewczyną też nie. Poza tym, z tego co wiem... to świetnie się ze mną gada, i wiem ze na pewno jakoś byśmy sie dogadali, z tym, że moja ogromna wada - nieśmiałość, więc nie podejdę do niego i nie powiem "cześć, podobasz mi się" smiech.gif W sumie mogłabym zagdać do jego kolegi... ale niby o co mam zapytać ? ;/ i boję się, ze on mnie wyśmieje czy coś...(nie jego kolega, tylko ten chłopak) pomóżcie, co mam zrobić ? ;/ nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale ja mam 17 lat, on 18.

Gość gość
pokaż tzytzki najlepiej

Gość gość
Dlaczego miałabyś sobie odpuścić? Nie wiesz dokładnie jaki ten chłopak jest, więc nie możesz z góry zakładać, że cię wyśmieje, bo wcale tak być nie musi. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz jaki jest i czy można się z nim super zaprzyjaźnić. Nie dam ci rady co masz zrobić, aby zwrócić jego uwagę, bo go nie znam, ale być może właśnie wasz wspólny kolega mógłby was zapoznać... pomyśl po prostu jak to ugryźć :)

Gość gość
najłatwiej przez internet, na pewno ma fb. Dodaj go do znajomych

Gość gość
Gdybyście mieli po 15 - 16 lat, to byłaby możliwość, że zostałabyś odprawiona z kwitkiem, ale młodzież w wieku 18 lat jest już troszeczkę poważniejsza, więc nie uważam, że mógłby cię wyśmiać. Spróbuj, inaczej się nie dowiesz, a przez twoją nieśmiałość może ci fajny przyjaciel koło nosa czmychnąć.

Gość gość
Udostępnij mu pochwę a będzie twój

Gość gość
na prawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby odpowiadać tak jak wyżej. ludzie są na prawdę strasznie zdesperowani.