Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wysokich facetów

Polecane posty

Gość gość

Jakiego wzrostu laski lubicie? Bo wszyscy moi wysocy koledzy lubią niskie dziewczyny :o

Gość Samiec alfa 192 cm
170-178 cm, wszystko poniżej i powyżej to nie kobieta, to wybryk natury :O

Gość gość
moj ex mial 190cos i powiedzial ze tylko laski od 170 do 180cm, a z takich wyzszych od niego to sie smial

Gość gość
jaka tam na górze pogoda?

Gość Marcin_wawqqa29
ja mam 190cm wzrostu. Na wzrost kobiet nie zwracam uwagi.No może odrzucę skrajne przypadki np. 190cm i 150cm.Bardziej patrzę na wagę.Nadwaga przekreśla kobietę w moich oczach.

Gość gość
Ja co prawda jestem dziewczyną, w dodatku wyjątkowo niską :D I wśród moich adoratorów przeważali faceci dość wysocy (powyżej 183cm). Od wysokich kolegów też słyszałam, że lubią niskie :) Ale podejrzewam, że stosunek wysokich lubiących wysokie do wysokich lubiących niskie jest równy :P

Gość gość
mnie kręcą wysokie laski mam 182 cm

Gość hffhghhh
Moj maz ma 190 cm i zawsze mowil ze lubi wysokie kobiety, glupio sie czul przy takich 165 a mniej to juz nie bylo opcji, chociaz zawsze twierdzil ze waga wazniejsza. Nie lubi grubych bab :)

Gość gość
Tak jak kolega napisal wazna jest waga! a wzrost 170 to dolny pulap.... nizej trzeba by stoleczek podstawiac xD

Gość sdsdde
ja mam 160, a moj chlopak 196cm... ostatnio mi powiedzial, ze go to podnieca jaka jestem mala :P ale moze to po prostu zboczeniec :D

Gość gość
Ja jestem wysoki i lubię niziutkie :) Moja była miała 155cm :D

Gość gość
sam mam 188 i najbardziej podobaja mi sie dziewczyny ok. 165 cm.

Jestem kobietą, ale np. mój partner twierdzi, że lubi i zawsze lubił "małe" (w porównaniu do niego) dziewczyny. Więc chyba kwestia gustu niezależna od własnego wyglądu :)

Gość gość
Jestem niewysoka, niebrzydka i zatrzęśienia facetów wokół mnie nie ma, ale fakt że do chudzin nie należę. :/

Gość gość
No to jak jesteś gruba to czego się spodziewasz :o Ja też jestem niska, dość ładna (może nie olśniewająco piękna ale nie narzekam :P) i na brak powodzenia nie mogę narzekać

Gość gość
Niczego się nie spodziewam, ale po co to pierdzielenie, że facet nie pies na kości nie poleci. Tyłek mam prawie godny J. Lo czy Beyonce, do tego niebrzydką twarz, ale co z tego?

Gość gość
następna tłusta, która twierdzi, że "facet nie pies na kości nie leci" :o Rozumiem, że nie ma nic pomiędzy anorektyczką a babą z nadwagą? Większość facetów lubi kobiety szczupłe a nie chude, więc gdzie dziewczyno z tymi kośćmi wyjeżdżasz? :o widać, że masz kompleksy