Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa85

Opowiem Wam moją historię Warto przeczytać

Polecane posty

Gość onaaaa85
samochodem nie jade:) wychodze, do później.

Gość fgfgfgfgfg
bsa jak to sie mowi: punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia ;) teraz się mądrzysz bo jestes facetem i nie ty rodzisz dzieci. Ale jakbys urodzil sie kobietą, zaszedl w niechcianą ciązę, to juz na pewno bys tak nie pieprzyl bzdur jak teraz, tylko bys usunal, taka prawda.

fgfgfgfgfg-Oczywiście że nie ja, dlatego też jak bym nie wytrzymał psychicznie, to oddał bym malucha do domu dziecka, okna życia czy coś w tym stylu. Być może to nie męskie i robi z mnie słabego człowieka, ale nie umiał bym zmiażdżyć głowy własnego dziecka, mimo że jestem potomkiem nazistów, nie ma problemów z sumieniem, bo myślę że go w zasadzie nie posiadam, bo sumienie to wymysł żydów, ale nie umiał bym zmiażdżyć główki swojego dziecka. Umię zabić swojego psa, zabijałem szczeniaki tego psa, bo nikt tych szczeniaków nie chciał, ale zabicie swojego dziecka, to już sztuka wyższa.

fgfgfgfgfg- Raczej bym nie usunął, miałem problem z tym, aby zabić swojego psa, który był chory i uważałem go za przyjaciela, a co dopiero zabić swoje własne dziecko. Człowiek to jednak co innego niż pies czy kot. Co innego zabić obego człwieka, którego uznajesz za wroga, a co innego zabić swoje dziecko, które jest niewinne. Ludzie mają problem z tym, aby zabijać swoich wrogów, a co dopiero niewinne swoje dziecko, po prostu sztuka wyższa, maszynki do zabijania. Moim zdaniem idealny charakter ludzki, zero sumienia, zero litości.

BSA - potomek nazistów, zabijał psy i szczeniaki , ale człowieka, który nawet jeszcze nic nie czuje, bo jest zygotą by nie zabił :O Powiedz mi czym się różni życie psa od życia człowieka? Racjonalnie myśląc i w tym i w tym wypadku odbierasz życie zwierzęciu. O Twoim upośledzeniu możnaby nie jedną ksiazkę napisać, że o podwójnej morlności nie wspomnę

Dziecko by oddał do okienka ale o tym,że do schroniska mozna szczeniaki oddać to nie pomyślał, wolał zabić :O Aż ręce opadają czytając takie mundrości nazisty

Gość nie ma ideałow
Pavlo1985 i fgfgfgfgfg waszych wypowiedziach jest wiele prawdy ale są małe ale pies a człowiek nie mierzmy ich życia jedną miarą i jeśli kobieta uprawia sex bez zabezpieczenia to niech mi nikt nie mówi ze to jest niechciana ciąża ok! niechciana ciąża to jest g***t czy tez jednorazowy wybryk alkoholowy czy tez chwila emocji ale nie kochanie się z jednym mężczyzna a później ola Boga on mnie zostawił trzeba usnąć. zaś pan BSA tu pojawia się myśl co ty chłopie piszesz za bzdury co?

Gość gość
s********u na weterynarza cie nie stac?

Czy musisz zabijac to dzieciatko? Nie mozesz urodzic i oddac do adopcji? Ono ma prawo do zycia. Jesli nie chcesz tego dziecka, czy nie dasz rady Go wychowac, to przeciez jedynym wyjsciem nie jest zabicie. Przemysl to, bede sie za Ciebie modlila, abys zmienila swoja decyzje. Uwazam, ze jesli to zrobisz to nie wybaczysz sobie tego do konca zycia. Spojrz na swoje dzieci i pomysl, ze moglabys zabic ktores z nich, ze mialoby ktoregos nie byc... daj szanse na zycie temu dziecku. Kazdy ma prawo zyc. Zaczynam sie modlic...

Pavlo1985-Schroniska są przepełnione, szczeniaków tam mają masa i też je usypiają, więc bez różnicy. Zwierzęta się zabija, chyba że jesteś wegetarianin i masz z tym problem. Nie ma różnicy, czy kogoś zabijasz jak coś czuje czy też jak nic nie czuje. Równie dobrze możesz zabić pijaka, który jest pijany, bo stwierdzisz że nic nie czuje i nie ma świadomości istnienia...

gość-Usypianie nie jest humanitarne, ja tam mam humanitarne metody. Wetyrynarza wzywają ci, którzy sami nie umieją zabić.

masz dokladnie tyle lat co ja i zastanawiam sie tylko jak moglas sobie tak z****c zycie. 4 dzieci w zwiazku zakonczonym rozwodem. pewnie z twojej winy bo skoro masz dziecko z innym facetem ktory ostatecznie cie zostawial. no i aborcja w planach... nie ogarniam, powaznie...... :o 28 lat... :o

Gość gość
Autorko, urodź je. To nie wstyd żaden i żadna tragedia. A schizę możesz mieć do końca zycia. Ja może nigdy nie będę miała dziecka, nie wiesz co to za świadomość. Szanuj to życie które masz w sobie, urodź i może oddaj komus kto je wychowa.

Gość gość
BSA, Ty jesteś wrażliwy facet, czuję to.

"pies a człowiek nie mierzmy ich życia jedną miarą" X Ale czemu mam nie mierzyć jedną miarą życia dwóch stworzeń? Pies kocha bezwarunkowo swojego właściciela, dzieci niekoniecznie zawsze kochają swoich rodziców. Przymykanie oka na zabijanie stworzenia które kocha bezwarunkowo i robienie sensacji z tego , że ktoś zabija stworzenie które nie koniecznie będzie dana osobę kochać to nic innego jak hipokryzja. I nie mów mi,że życie człowieka jest warte więcej niż psa bo i tu i tu najważniejsze jest to,że pozbawiasz życia i to o to się rozchodzi. To tak jakby przymykać oko na kradnących 10000 zł a mieć za złe tym którzy kradną miliony. Trochę to niesprawiedliwe nie uważasz? X " i jeśli kobieta uprawia sex bez zabezpieczenia to niech mi nikt nie mówi ze to jest niechciana ciąża ok! niechciana ciąża to jest g***t czy tez jednorazowy wybryk alkoholowy czy tez chwila emocji ale nie kochanie się z jednym mężczyzna a później ola Boga on mnie zostawił trzeba usnąć." X Owszem wszystko się zgadza, ale istnieją też przypadki w których aborcja powinna być dostępna, a nie jest np. kobieta w ciąży której mąż zginął w wypadku. Przeciętnego Kowalskiego nie będzie interesować w tym wypadku dlaczego ona sama jest z dzieckiem i od razu przyczepia do takiej łatkę k***y/szmaty/łatwej/gurszego gatunku. Kobieta taka powinna mieć możliwość wyboru czy chce w takiej sytuacji rodzić czy nie.

BSA domy dziecka też są przepełnione. Czy to oznacza od razu,że każdy powinien zabijac niechciane dzieci na własną rękę? Weź skończ już się kompromitować.

Gość nie ma ideałow
zbreznik to nie jest tak ze sobie z*****a życie i jest coś z nią nie tak bo ma 28 lat i ma 4 dzieci. moja koleżanka wpadła wieku 17 lat i jest doskonałą matką kolejne urodziła wieku 23 lat nie osadzaj ludzi tylko dlatego , że mają wcześnie pociechy. ale okrutne jest to ze autorka chce usunąć dziecko jeśli to dziecko z miłości nie z g****u czy z przydawkowym partnerem to jest dla mnie nie do ogarnięcia

Gość gość
BSA napisalam ci na innym topiku, z ktorego s*******iles napisze ci tutaj. Skoro nie jestes Polakiem to s********j na niemieckie forum jechac po niemkach i niemcach. Po cholere tu siedzisz?? Szwab j****y

Pavlo1985-Dom dziecka wychowuje ludzi do 18 roku życia, a pies zawsze jest zależny od człowieka, pomijając dzikie psy dingo itp.Widze że ty za zabicie psa, chciał byś aby dawano 25 lat odsiadki. Za zabicie świni, szczura czy myszy też 25 lat odsiadki.....

gość-Napisać sobie możesz. Jestem Niemcem, wiec uważaj, bo pójdę do twoich władz, wylegitumuje się Niemieckim paszportem i cię podam o antyniemieckość. Dobrze wiesz jaką macie władzę, Sikorski pewnie by mnie przepraszał :D. Przykład to Meksykanie, walnęli polaka nożem, obmacali sobie polki, a jak dostali wp*****l to obrońców tych kobiet teraz się sądzi i jeszcze meksykanów się przeprasza. Więc przykro mi, ale pisanie może zaszkodzić jedynie tobie.

Gość hejter nr 1
"Pavlo1985-Dom dziecka wychowuje ludzi do 18 roku życia, a pies zawsze jest zależny od człowieka, pomijając dzikie psy dingo itp." X Średnia zycia psa to 14 lat więc w d**e sobie wsadź takie dywagacje bo wyzywienie psa do końca jego życia w schronisku kosztuje o wiele mniej jak roczne wyżywienie niechcianego dziecka. X "Widze że ty za zabicie psa, chciał byś aby dawano 25 lat odsiadki. Za zabicie świni, szczura czy myszy też 25 lat odsiadki....." X Nic takiego nie powiedziałem,ale smieszy mnie ktos kto zabicie jednego zwierzęcia uważa za normalne, a za zabicie innego zwierzęcia woła o pomstę do nieba

hejter nr 1-Zapomniałeś się lewaku wyglogować. Dziecko to baranie inwestycja. Dziecko wychowujesz do 18 roku życia, potem te dziecko pracuje, płaci podatki, po prostu tworzy dalej świat. A pies to zwierzątko dla człowieka i tyle. Jesteś naprawdę takim imbecylem? Czemu nie dokonasz aborcji na sobie? Czemu nie masz pretensji do swojej matki, że nie dokonała aborcji na tobie. Będąc tobą, to bym ją z****ł, że była zbyt mało nowoczesna i nie usunęła ciąży...

Gość hejter nr 1
hejter nr 1-Zapomniałeś się lewaku wyglogować. " X Jak można się wylogowac z pomarańczowego nicka? :O Napisz mi może poradnik bo nie potrafię :O X "Dziecko to baranie inwestycja. " X Inwestycja to to jest dla państwa , dla rodziców to ODPOWIEDZIALNOŚĆ za jego zycie, a posiadanie psa to też ODPOWIEDZIALNOŚĆ za jego życie. Aż tak uposledzony jesteś ,że tego nie widzisz? Z "Dziecko wychowujesz do 18 roku życia, potem te dziecko pracuje, płaci podatki, po prostu tworzy dalej świat." X Pies też moze pracować i pomagać ludziom dlaczego więc umniejszasz zabijanie psów a wyolbrzymiasz zabijanie dzieci? X " A pies to zwierzątko dla człowieka i tyle." X Pies nie jesrt zwierzątkiem stworzonym dla człowieka, by ten mógł go wyrzucic lub zabić kiedy się człowiekowi zywnie podoba. Żadna istota zywa nie jest zabawka,ąż tak ciężko to dochodzi do Twojego nazistowskiego napompowanego sterydami czerepa? X "Jesteś naprawdę takim imbecylem? Czemu nie dokonasz aborcji na sobie? Czemu nie masz pretensji do swojej matki, że nie dokonała aborcji na tobie. Będąc tobą, to bym ją z****ł, że była zbyt mało nowoczesna i nie usunęła ciąży..." X Aborcji na sobie? Jak mozna dokonac inteligencie aborcji na kimś kto się w łonie nie znajduje? I po co mam miec pretensję do mojej mamy o to,ze żyję? Mi zyje się dobrze i nie narzekam na swoje życie. Swoją droga trochę to nielogicznie nie uważasz? Najpierw jesteś przeciwnikiem aborcji, a później twierdzisz,że z*****łbyś moja mamę za to,ze aborcji nie dokonała. Czyli zabiłbyś człowieka za to ,że nie zabił człowieka. :O Idź moze kup sobie trochę betonu i zalej tę nieużywaną część głowy w której od dawna musz już pustostan

hejter nr 1-Więc czemu zwolennikami aborcji nie są dzieci, na których tej aborcji dokonano? Czemu zwolennikami aborcji sa tylko ci, którzy na nich nie dokonano. Aborcja to zabójstwo, wiec gdybyś popełnił samobójstwo, szło by to nazwać aborcja na samym sobie. Skoro ty twierdzisz że rodzicie nie mają zysku z dziecka, to musisz być niezłym s********m, skoro nie zamierzasz pomagać rodzicom na starość, niezły s******l z ciebie.

Gość gość
wyskrobane zarodki zwollenikami aborcji-ubawials mnie .

Gość gość
wiadomo, na kafe aborcja to zawsze chwytliwy temat. I zawsze znajdzie sie stado bab zainetersowanych "niewinnym dzieciatkiem"-dopoki sie nie uroszi, naturalnie. Potem zainteresowaie przechodzi. Zostawcie autorke w spokoju. Urodzila 4 dzieci, rozpadlo sie jej malzenstwo, po co I jak ma wzchowywac piate? Dla kogo to jest dobre? Skonczcie z ta retoryka morderstw, smierci I zabijania, mowa jest o usunieciu zarodka w poczatkowej fazie rozwoju, zarodka, z ktorego moze ale nie musi rozwinac sie dziecko.

gość-Dam ci obce, malutkie dziecko. Dziecko które nie wie nawet że jest na świecie, nie jest świadome swojego istnienia, kieruje się instynktami. Umiała byś je zabić w stylu SSmańskim? Umiała byś tak jak SSmany rozwalić główkę takiego dziecka? SSmany też nie uważali to za dziecko, a jedynie za wroga, coś jak szczury itp. Skoro kobieta chce usunąć dziecko, to logiczne że będzie stosować psychologiczne sztuczki i tym samym nie będzie nazywać je dzieckiem, nie będzie nazywać tego zabójstwem, mordem itp. Nazwie to zarodkiem, które się usuwa. Psychologicznie jest to majstersztyk dla umysłu. Tak samo mówili SSmanom w stosunku do polskich dzieci. Nikt im nie mówił że zabijają małe, polskie dzieci, ale że likwidują szkodników, wrogów Niemców itp. Proste psychologiczne sztuczki.

Gość hejter nr 1
"hejter nr 1-Więc czemu zwolennikami aborcji nie są dzieci, na których tej aborcji dokonano? " X Jak ktoś kogo nie ma fizycznie ma być czegoś zwolennikiem? :O X "Czemu zwolennikami aborcji sa tylko ci, którzy na nich nie dokonano." X Może dlatego, bo Ci na których dokonano aborcji nie istnieją :O "X Aborcja to zabójstwo, wiec gdybyś popełnił samobójstwo, szło by to nazwać aborcja na samym sobie." X Samobójstwo to samobójstwo, aborcja to aborcja. Do samobójstwa nie potrzebuję lekarza, do aborcji jak najbardziej. X "Skoro ty twierdzisz że rodzicie nie mają zysku z dziecka, to musisz być niezłym s********m, skoro nie zamierzasz pomagać rodzicom na starość, niezły s******l z ciebie." X Ja nie twierdzę,że nie maja zysku z dziecka, tylko to,że partnerzy nie rozwazaja tego w kwestii zysków jakie im to moze przyniesć, tylko w kwestii podołania odpowiedzialności, więc daj sobie spokój bo po raz kolejny starasz się mi wmówic coś czego nie napisałem

Gość hejter nr 1
"gość-Dam ci obce, malutkie dziecko. Dziecko które nie wie nawet że jest na świecie, nie jest świadome swojego istnienia, kieruje się instynktami. Umiała byś je zabić w stylu SSmańskim? Umiała byś tak jak SSmany rozwalić główkę takiego dziecka?" X Ty czytac ze zrozumieniem nie umiesz? Nikt tu nie pisze o dziecku które juz zyje tylko zapłodnionym jajeczku , które jeszcze osobnym organizmem żywym nie jest X " SSmany też nie uważali to za dziecko, a jedynie za wroga, coś jak szczury itp. Skoro kobieta chce usunąć dziecko, to logiczne że będzie stosować psychologiczne sztuczki i tym samym nie będzie nazywać je dzieckiem, nie będzie nazywać tego zabójstwem, mordem itp. Nazwie to zarodkiem, które się usuwa. Psychologicznie jest to majstersztyk dla umysłu. Tak samo mówili SSmanom w stosunku do polskich dzieci. Nikt im nie mówił że zabijają małe, polskie dzieci, ale że likwidują szkodników, wrogów Niemców itp. Proste psychologiczne sztuczki.:" X Powiedział wnuczek SSmana, którego dziadek SSman był wzorem wszystkich cnót :O

hejter nr 1- A to kiedy jest dzieckiem twoim zdaniem? Nie w chwili zapłodnienia? Skoro w chwili zapłodnienia nie jest dzieckiem, to znaczy że dziecko jest jedynie dziełem kobiety, bo staje się bez udziału faceta. Nie jestem wnuczkiem SSmana, mój dziadek nie był SSmanem, był żołnierzem Wehrmachtu.