Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śniły mi się

mam wierzyć w te zny

Polecane posty

Gość śniły mi się

Śniło mi się graffiti z sową(lub puchaczem, nie pamiętam). Te ptaki we śnie oznaczają śmierć. W drugim śnie lakierowałam sobie zęby czymś beżowym w celu wybielenia ich. Wiem, że wypadające zęby to śmierć, ale brudne to raczej też nic dobrego. W trzecim śnie śniłam o ślubie(o ile dobrze pamiętam, kilka par się pobierało, ale najbardziej zapamiętałam jedną). Podobno ślub nieznajomych ludzi oznacza śmierć kogoś bliskiego. Z jednej strony się boję, ale z drugiej kilka minut przed snem myślałam właśnie o tych 3 symbolach we śnie i ich znaczeniu, w dodatku przypomniałam sobie wypowiedzi niektórych ludzi, którym się takie rzeczy śniły i stało się coś złego. Nie wiem, czy to mogło być spowodowane tym, że myślałam o tych rzeczach przed snem?

Gość gość
Być może coś Cię ostrzega.

Gość śniły mi się
To w takim razie to może oznaczać coś złego?

Gość gość
mi sie śńiły ostatnio rzęsy w senniku byl;o napisane że gługie rzęsy mogą oznaczać że mój długi język przysporzy mi kłopotów i tak też byłooooo tego samego dnia w pracy odwaliłam babola za duzó powiedziałam no i nerwy były.... nie iwem czy w to wierzyć czy to zbieg okoliczności no ale cos w tych snach jest

Gość śniły mi się
No ale w moim wypadku te sny mogą mieć związek z tym, że myślałam o tych rzeczach przed snem? I oczywiście myślałam też o ich znaczeniu.

To tylko sen, myślałaś, więc Ci się przyśniło :) Mnie często śnią się mecze, a wg senników oznacza to problemy zdrowotne, które mogą zakończyć się szpitalem. Koleżanka mi powiedziała o tym znaczeniu, gdy kiedyś powiedziałam jej, ze śnił mi się mecz i jakiś wynik. W nocy przed wczorajszym meczem Realu z Malagą miałam sen, że Real przegra 1-2, a jedną bramkę dla Malagi strzeli Isco(on już nie gra w Maladze, tylko w Realu) a dla RM CR7(tu się zgodziło, ale to było bardzo oczywiste, że strzeli). I co? Real wygrał 2-0 :) Natomiast 3 lata temu miałam sen, że na MŚ 2014 Hiszpania zagra z Francją i obroni tytuł. Nie sądzę, by była to zapowiedź, że te kraje spotkają się w 1/4 ME 2012, czy grup eliminacyjnych do MŚ. do gościa - A z tymi rzęsami to może być tak, że śnią się, bo podświadomie zdałaś sobie, że masz za długi język i Twój mózg w taki sposób przedstawił Ci to w śnie.

Gość śniły mi się
To znaczy, że mogło to być przyczyną myślenia o tym?