Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZA ILE KUPUJECIE BUTY NA ZIMĘ

Polecane posty

Gość gość

ja za 700zł:) skorzane nie byle jakie;)

Gość gość
to jakies lipne, bo ja mam za 1200:D

Gość świętolubna
to nie od ceny zależy. ile razy miałam buty po kilkaset złotych i po jednym sezonie były do wyrzucenia, bo były kiepskiej jakości, a kiedyś np (rzadko bo rzadko, ale jednak) kupiłam kozaki za 120, mam je 4 lata i dalej są w świetnym stanie!

Gość gość
ja jestem ta bieda, bo za 350zł hehe

Gość gość
ja kozaki skorzane do 200zł do tego cieple skarpety i tyle. żeby 2 par nie kupowac na jesien i zime bo strasznie drogie buty sa

Gość mamaiwonki
ja kupilam 2 pary za 199 i 265 zł i jeszcze jedne chce kupic za 249 w tamtym roku kupilam jedne za 120 i sie zniszyly(tzn podeszwa pekla na pol na koniec zimy) i za 190 i sa jak nowe ale ja mam fiola na punkcie butow, duzo kupuje,ale nie tych bardzo drogich

Gość gość
Ja za dwa tygodnie, jak wypłatę wezmę;)

Gość gość
4 sezony temu (teraz bedzie 4ty sezon) kupiłam w przecenie w połowie zimy skórzane buty Lasockiego za 250zł (były przecenione o 40 czy 50%) i powiem, ze są w naprawdę dobrym stanie :) Pochodze w nich na bank jeszcze ten sezon a może nawet i przyszły, bo są cholernie wygodne!!!

Gość gość
no ja juz kupilam:D jedne za 269 drugie 299(czarne i brązowe)

Gość gość
Ostatnio kupiłam za 599 zł. To są najdroższe obuwie jakie kiedykolwiek nabyłam za pieniądze.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ja kozaki skorzane do 200zł do tego cieple skarpety i tyle. żeby 2 par nie kupowac na jesien i zime bo strasznie drogie buty sa x x x taaa, strasznie drogie heheh

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ostatnio kupiłam za 599 zł. To są najdroższe obuwie jakie kiedykolwiek nabyłam za pieniądze. X a za co jeszcze nabywałaś? Za d**ę?:D

Gość gość
Mieszkam w UK i tutaj jest masakra w butami :/ Paskudne sa. Dwa lata temu udalo mi sie kupic fajne i nadal je mam ale i tak wole polskie buty. Najbardziej lubie buty Lasockiego, zawsze mi sie trafialy super, ktore wytrzymywaly wieki. Znajome tez kupowaly Lasockiego i tylko jedna miala z nimi problem- pekla podeszwa.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Ostatnio kupiłam za 599 zł. To są najdroższe obuwie jakie kiedykolwiek nabyłam za pieniądze . . . a wcześniej za dawanie dooopy tak?:D:D

Gość gość
a ja kupiłam kozaki na zimę para za 2 tys zł.

Gość gość
nie kupie bo jestem biedną studentka:)

Gość gość
jedne mam za 350 (North Face®) inne mam z Lidla za 60 :)

Gość gość
560(eleganckie na obcasie), 380(eleganckie plaskie) i 420zł(sniegowce)

Gość gość
Ja kupiłam sobie kozaki za 49 zł i botki za 69 ;) Bardzo mi się podobają ;) W życiu nie wydałabym tyle kasy na buty, jak niektórzy z Was ;)

Gość mala Dorotka
a ja zaszalałam i mam kozaki za 2.600 zł stać mnie by tyle zapłacić

Gość gość
ja kupiłam miesiąc temu na przecenie kozaki za 2499zł, torebek mam w sumie na łączną kwotę około 20.000zł ale ja kupuję tylko od projektantów a nie jak wy w sieciówkach, więc o czym tu pisać, te ceny co wy piszecie są żałosne ja tyle wydaję na waciki :) i co łyso autorko?

Gość gość
tak, tak za 2600 za 3000 za 1500 - kasjerki z Biedry szaleją na anonimowym forum :D 🖐️

Gość gość
mi nigdy nie jest łyso:D mam buty w domu na 30 tys a torebki na 15tys, lyso ci????

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość tak, tak za 2600 za 3000 za 1500 - kasjerki z Biedry szaleją na anonimowym forum smiech.gif x x x tez mnie to rozwalilo:D sprzataczki biur, kasjerki z biedry, bezrobotne mamuski i buty za 1500:D no coz to tylko forum:D

Gość gość
hmmm może i tak, ale ja akurat mam tak drogie buty i tyle torebek, mam własną korporację więc stać mnie na takie tanie rzeczy

Gość gość
ja za jedna moją torebkę mogłabym kupić was, wasze rodziny i rodziny waszych dzieci do 3 pokolenia, pastuchy 🖐️