Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZA ILE KUPUJECIE BUTY NA ZIMĘ

Polecane posty

Gość gość
ja mam kozaczki za 5 tys złotych i sie wcale nie chwale

Gość gość
ciekawe,że wszystkie kafeterianki kupują drogie buty...

Gość gość
[gość hmmm może i tak, ale ja akurat mam tak drogie buty i tyle torebek, mam własną korporację więc stać mnie na takie tanie rzeczy ] ty nawet idiotko nie wiesz co to jest korporacja :D :D :D

Gość gość
hahahaha i to jeszcze jak ma wycenione :D gumbusy się nudzą....

Gość gość
Ta take buty ekstra kupujecie a tak naprawdę markę itp pisza tyle te które kupiły do 300zł. Te wasze wyimaginowane buciki to tylko w snach. Autorko dodaj że należy napisać markę, model itp. Bo widać kasjerki naprawdę szaleją..

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość hmmm może i tak, ale ja akurat mam tak drogie buty i tyle torebek, mam własną korporację więc stać mnie na takie tanie rzeczy x x to ty przy mnie jestes nikim, ja mam 2 korpo:D

Gość gość
małolato/ staruszko korparację to ty na oczy nigdy nie widziałaś :) ale jestem za inteligentna żeby polemizować z takim biedakiem jak ty, życie mnie nauczyło że takie mendy trzeba tępić....

Gość gość
Nie zapomnijcie tylko ubezpieczyć tych butów.. hahahha!

Gość gość
a tak w rzeczywistości to latacie w butach za 50-200 zł

Gość gość
. Autorko dodaj że należy napisać markę, model itp. Bo widać kasjerki naprawdę szaleją.. . . .. to zaraz zacna z allegro ceny podawac i marki, nie wiesz jak to jest???:D

Gość gość
ja kupilam w tym roku w venezi za 589 zl, a w tamtym roku na bazarku za 90 zl bo bardzo mi sie podobaly, ale niestety obcas odpadl pod koniec zimy :)

Gość gość
20:06] [zgłoś do usunięcia] gość małolato/ staruszko korparację to ty na oczy nigdy nie widziałaś usmiech.gif ale jestem za inteligentna żeby polemizować z takim biedakiem jak ty, życie mnie nauczyło że takie mendy trzeba tępić.... . . . mnie też i wlasnie to robie, won szmato!!!do roboty i zarob sobie na porzadne buty, bo idzie sroga zima a w tych laczkach przeziebisz sie a przeciez na leki nie masz

Gość gość
korporacji moze nie ale jakies twoje zdjecie w butach ktore sa na stronie poprosimy :D swoja droga okropne buciska

Gość gość
tez zaraz wrzuce ci foto moich 2 korpo tylko daj chwile, znajde w necie:D:D

Gość gość
O dokładnie. Poprosimy o zdjęcia tych zacnych bucików po kilka milionów. Tylko nie z googla bo szybko źródło się znajdzie..

Gość gość
no właśnie ty musisz szukać w necie, a ja na dysku :) i tym się różnimy pani biedna... żegnam wszystkie Panie, trochę wam pewnie teraz głupio i przykro że mam tyle kasy a i jeszcze jedno, ja zamiast siedzieć na takim forum robiłam wszystko żeby dojść do czegoś w życiu, byłam wredna i wyrachowana i dzięki temu stać mnie na takie rzeczy, wam tez radzę wziąć się do pracy :)

Gość gość
taaaaaaaa a swistak siedzi i zawija z sreberka:D

Gość gość
Padło pytanie o zdjęcie i co? Zwiewasz.. Pogrążaj się dalej w marzeniach głupia p**do :) A w życiu jedyne co masz to 1500 na rękę.

Gość gość
Kobieto ja tez mam pieniadze, ale nie obnosze sie z tym wszem i wobec piszac jakie to mam miliony i buty po kilka tysiecy. Sama kupuje rozne rzeczy raz tansze, raz drozsze ale musialabym byc niespelna rozumu zeby sie dowartosciowywac jak ty na forum. Pamietaj ze za pieniadze klasy nie kupisz, jestes prostaczka i tyle :D

Gość gość
heheh no jaja uwielbiam to forum:D

Gość wrobiłam was haha
ahahahha i teraz coś wam powiem, najpierw najeżdżałyście na autorkę, nagle znalazła się bogata osoba( ja) która niby kupe kasy ma a wy co? od razu naskok na nią bo wam żal zaczął doopy ściskać :) jakie wy jesteście śmieszne, łykacie wszystko jak leci :) łahahaha ten link z tą drogą kolekcją też fajny nie? debilkiiiiii ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha posikam się zaraz ze smiechu z was :P :P :P

Gość livvy
Za 300 z sieciowki mi wystarcza. Mam jeszcze z zeszłego roku i są dobre. Wolę sobie coś do domu kupić niż kupować buty na buty, na które i tak mało kto w ogóle zwraca uwagę.

Gość pewnamamaaaa
kto kupuje drogie buty to nie pisze o tym na forum:D ja wam nie napisze za ile kupuje, bo i tak nikt nie uwierzy;) tylko zakompleksione brakiem kasy babki podaja ceny zeby sie podbudowac nikt nie wie ile moje buty kosztuja, a wygladaja calkiem zwyczajnie

Gość gość
Mam buty ze skóry kupione w zeszłym roku za 70zł na Allegro, wyglądają jak nowe ;-) A tak w ogóle to kupuję buty za max 200zł i tylko skórzane (łącznie z kapciami)

Gość gość
pewnamamo mądrze napisałaś, jedna inteligentna na tym forum, ja też nie piszę ile wydaję na ciuchy bo nie ma czym się chwalić, jedni wydają więcej inni mniej i co z tego?

Gość wrobiłam was haha
no i gdzie wy wszystkie rozwrzeszczane dziewuszki pouciekałyście? głupio wam teraz co? nie wiecie co napisać? autorko no skomentuj moją wcześniejszą wypowiedź :D

Gość Lycka0510
Ja kupiłam w ccc za 99zł i ch*j...przecież nie dam za buty 3 stów...

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] wrobiłam was haha no i gdzie wy wszystkie rozwrzeszczane dziewuszki pouciekałyście? głupio wam teraz co? nie wiecie co napisać? autorko no skomentuj moją wcześniejszą wypowiedź x x jesteś zayebista:D własnie obnażyłyśmy mamuski z kafe:D typowe kretynki, kupisz tanie buty jestes bieda kupisz drogie to sciemniasz:D jaja nie???

Gość wrobiłam was haha
wiesz, pokazałam na jakiej zasadzie działa kafe :)