Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co poczac

proszę o obiektywizm

Polecane posty

Gość no co poczac

Witam. Mam 27 lat. Zawsze bylam sama, faceci nigdy sie mna nie interesowali, bylam dla nich zawsze powietrzem. Wcale nie jest mi z tym dobrze, samotnosc dokuczyla mi juz bardzo mocno w moim zyciu. Marze o tym by wreszcie kochac i byc kochana. Moja przyjaciolka zaproponowala ze zeswata mnie ze swoim sasiadem, tez samotnym kawalerem, lat 51. Waham sie, bo to duza roznica wieku itp. Ale kolezanka uswiadomila mi smutna prawde : ze w mojej sytuacji nie ma co wybrzydzac, a koles podobno jest spoko. Czy to ma sens? Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość the young gun
Ni, nie ma sensu, a koleżanka niech sobie sama go weźmie.

Gość gość
o ja piwrerdole co to za nędzne prowo?

Gość no co poczac
the young gun : dziekuje za odpowiedz. Kolezanka nie musi go brac, ma swojego faceta z ktorym jest w szczesliwym zwiazku od 6 lat:) A czy moglbys rozwinac swoja odpowiedz? dlaczego nie ma sensu itp? prosze. po prostu chce z kims o tym porozmawiac

Gość gość
za stary, litości, po co ci stare śmierdzące jaja? nie mialas ojca czy co?

Gość no co poczac
To nie jest prowokacja

Gość no co poczac
A jesli to moja jedyna szansa na przezycie czegokolwiek? na zwiazek? nie mam gwarancji ze ktokoklwiek inny mi sie "trafi"

Gość gość
moje zdanie jest takie, że na dłuższą metę to nie będzie miało sensu . Dlaczego? uważam ,że 51letni facet , kawaler ma swoje przyzwyczajenia , nie umie mieszkać z kimś, wydaje mi się ,że trudno będzie walczyć z jego zwyczajami.

Gość gość
Autorko jestem w takiej samej sytuacji. Dla osób w moim wieku (27lat) jestem po prostu nieatrakcyjna. Nie jestem ani ładna ani zgrabna. Nie mam jakichś szczególnych zainteresowań, nie jestem wygadana, jestem strasznie nieśmiała i najlepiej mi się czas spędza w domu. Od jakiegoś czasu interesuję się mną facet w wieku 55 lat i coraz częściej się zastanawiam czy nie skorzystać z jego propozycji na związek...

Gość no co poczac
Fajnie, ze znalazl sie ktos w podobnej sytuacji:) a jakiego typu zwiazek ci ten mezczyzna proponuje?

Gość gość
Właśnie dlatego, że jesteś młoda. Takiego toruńskiego możesz wziąźć za 10 lat jak będziesz stara, ale nie teraz, kiedy masz szanse na świerzego człowieka.

Gość gość
Umrzesz dziewicą hahaha

Gość gość
Dziewczyno moim zdaniem odpuść sobie takie związki,przez waszą znajomośc możesz faktycznie zostać sama bo przgapisz kogoś z kim mogłabyś być szczęśliwa będąc z sąsiadem koleżanki....no i wogóle co to za pomysł.....odpuśc sobie

Gość gość
No po prostu chce ze mną "chodzić", umawiać się na randki itd. Jest rozwodnikiem, kilka lat mieszkał w Belgii, teraz wrócił do kraju. Dla niego podobno się bardzo podobam. Nigdy nie miałam chłopaka więc nie wiem co robić. Ludzie w moim wieku których znam już dawno mają pozakładane rodziny a ja jedyna stara panna... Nawet już rodzina mówi, że pewnie nikogo nie znajdę.

Gość no co poczac
A kto mi da gwarancje ze taki swietny mezczyzna stanie na drodze i bede miec ta szanse stworzyc zwiazek z kims innym? ja juz naprawde bardzo dlugo naczekalam sie na normalnosc w swoim zyciu...

Gość no co poczac
Rozumiem Cie. To jest problem - ciezka decyzja do podjecia. A on Ci sie podoba?

Gość no co poczac
blondyna333 - no wlasnie, mam 27 lat. I do dzisiaj czekam na pierwszego chlopaka. A odrzucaniem szans chyba sobie nie pomoge

Ty nazywasz szansą jakiegoś podstarzałego dziada. Opanuj się, w jakim ty środowisku się obracasz, że wmawiają ci, że jesteś starą panną i na siłę cię swatają?

Gość gość
Trudno tu mówić o podobaniu się.... To starszy facet, W wieku mojego ojca. Nie oceniam go po wyglądzie (tak jak mnie całe życie ludzie oceniają), dla mnie jakąś granicą trudną do przebycia jest właśnie ten wiek. Ale to chyba coś znaczy jeśli w wieku 27 lat podobam się TYLKO starszym panom, nie?

Takim związkiem to możesz sobie najwyżej przekreślić szansę na poznanie kogoś odpowiedniego. Zastanów się jak taki związek będzie wyglądał za kilka lat.

Gość gość
wiesz .. może spróbuj jeśli chcesz może poznaj go .. a może spodoba Ci się jego charakter i okaże się że pasujecie do siebie Ale też uważam tak jak inni że jesteś jeszcze młoda ..więc może kogoś poznasz bo są też mężczyźni samotni w Twoim wieku Wiesz wiążąc się z kimś starszym o 24 lata na razie może być ok ale co będzie za lat 15 - 20 wtedy ta różnica wieku może zacząć Tobie przeszkadzać Wszystko zależy od Ciebie poznać go możesz i ocenić czy pasujecie do siebie

Gość no co poczac
Nie, nie chodzi o to, ze ktos mi cos wmawia. Rodzina juz postawila krzyzyk na mnie, znajomi tez - juz nikt nie pyta czy mam kogos, juz te tematy sie skonczyly. To po prostu ja najzwyczajniej w swiecie marze po ludzku o bliskosci, o uczuciach, intymnosci itp

Gość gość
ja mam 29l, mam faceta rok mlodszego, wiec nie jest tak, że jesteś juz stara i rowiesnik cie nie zechce ;)