Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 528ona825

O co mu chodziło pytajnik

Polecane posty

Gość 528ona825

Napisał mi, że wolałby mieć dziewczynę, która uprawiała seks będąc w zawiązkach z kimś kogo kochała, niż taką która często miewała jedno/kilkunocne przygody, i że gdyby miał wybierać między dziewicą a tą od przygód wybrałby dziewicę, ale wg niego to mało prawdopodobne, że kiedyś będzie miał taki dylemat, bo mało prawdopodobne że trafi na dziewicę - ze względu na wiek (ma 28 lat) i jego urodę. O co chodziło ze wstawką o jego urodzie? Może mi ktoś wyjaśnić?

Gość 528ona825
Zaznaczam, nie chodzi mi o ocenę tego co napisał, ale o tekst o JEGO URODZIE. Z góry dzięki :)

Gość gość
daj sobie spokoj z takim prostakiem...

Gość 528ona825
gość - jak nie umiesz czytać nie odpowiadaj proszę...

Gość gość
znaczy że sądzi że jest brzydki i że żadna go nie zechce

Gość 528ona825
Czyli napisał że mało prawdopodobne żeby trafił na dziewicę ze względu na urodę oznacza, że uważa się za brzydkiego faceta więc żadna dziewica go nie zechce? Dodam, że on ma za sobą parę związków, nie jest prawiczkiem, ale seksu przygodnego nie uznaje.

Gość gość
skoro ma za sobą PARĘ związków to w czym on jest lepszy od tego kogoś kto uprawiał seks np. tylko 1 czy 2 razy z tą samą osobą? PS. Myślę, że jest kiepski w łóżku dlatego te teksy o dziewicach

Gość 528ona825
Zaraz, on nie twierdzi, że jest lepszy tylko chciałby mieć partnerkę która kochała się z kimś do kogo coś czuła. Jedni lubią kolor zielony, inni pomarańczowy... czy to złe? Po drugie on nie twierdzi że chciałby mieć dziewicę tylko gdyby miał wybierać wybrałby niedoświadczoną. A mnie chodzi tylko o fragment, że to mało prawdopodobne żeby jakąkolwiek kiedyś miał, bo jest już za stary i to z urodą. O co chodzi?

Gość gość
o to, że jest nieatrakcyjny i żadna młoda siksa nie zwróci na niego uwagi. Najwyżej starsze i zdesperowane

Gość 528ona825
Ok, dzięki za opinie :) Może ktoś chciałby coś dodać?

Gość 528ona825
Właśnie chodzi o to że nie... jest wysoki >185cm, ma ciemne włosy, błękitne oczy. Nie chciałam tego pisać, no ale skoro i tak nikt tego tematu nie czyta... to co mi tam :)

Gość 528ona825
Nie chciałam o tym pisać żeby nie narzucać odpowiedzi.

Gość gość
niskie poczucie własnej wartości albo chciał zebyś zaczęła mu prawić komplementy

Gość 528ona825
Jakoś mi do niego nie pasuje ani jedno ani drugie.... A może jednak? Nie wiem po prostu pierwszy raz nie wiem o co mu chodzi.

Gość gość
nie mogłaś go zapytać?

Gość 528ona825
Nie, zajęłam się tą ważniejszą częścią wypowiedzi :) A potem wywietrzało mi z głowy.

Gość 528ona825
To znowu ja :) Podbijam, bo mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :)

Gość czytaczka
Hmm wg mnie najbardziej prawdopodobne, że jest brzydki... ale skoro mówisz że przystojny to już sama nie wiem :) Musiałby się jakiś facet wypowiedzieć.

w czym Ci pomóc królewno? Ja lubię i zielony i pomarańczowy. Moim zdaniem chłopak miał na myśli ,że jest już za stary by wybierać w pannach, to jego ostatni dzwon. Może mieć niską samoocenę albo chodzi o to ,że na kobietę bez doświadczenia trudno trafić ,a jak wiadomo czas ucieka i tych z doświadczeniem jest zapewne więcej. Jeśli zechcesz zapraszam na priv facebook Łukasz Bury zdjęcię z palmą

Gość gość
a może uważa się za przystojniaczka, którym interesują się kobiety głównie ze względu na wygląd a nie szare myszki, które czekają na księcia z bajki