Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zepsuty nos po korekcie czy warto isc na poprawke

Polecane posty

Gość gość

j. w ile placiliscie za druga operacje? moj nos po roku czasu wyglada jak u boksera szeroki i dlugi do tego profile sie roznia... wczesniej byl garbaty ale cienki teraz mam go mocno uniesionego przy podstawie jakby zamiast usunac garb dosztukowali reszte i wyglada to okropnie:( operowalam u dr małka w krk

Gość gość
zastanawiam sie czy jest szansa jeszcze by nos wygladal lepiej po 2 operacji czy nie bedzie gorzej, czy warto wydac pieniadze i ile sie placi za druga operacje w stosunku do pierwszej ja zaplacilam 8tys za operacje wszystko co mialam:( druga operacja bedzie wiazac sie z wzieciem kredytu, bolu sie nie boje tylko czy jest jakis lekarz ktory nie zepsuje mi nosa po raz drugi??? komu zaufac?

Gość gość
do doktora Szczyta w w-wie

Gość gość
raz ze sa tam terminy dlugie noi strasznie duzo bierze ten szczyt ...

Gość gość
Ja tez jestem po operacji nosa, ale minely 2 miesiace i jest tak sobie. Ponoc po poprawce moze byc jeszcze gorzej...chyba ze pojdziesz do najlepszego chirurga w polsce, ale to tez nic nie gwarantuje.

Gość gość
kto jest najlepszym chirurgiem w Polsce? Kto to ocenia? Dla mnie najlepszy to taki który zagwarantuje udany zabieg. Znacie takiego?

Gość gość
ja juz niewiem co mam robic na pierwszym planie widac tylko ten moj nos.... pieniedzy na poprawke brak ratuje jedynie kolejny kredyt ale kto mi zagwarantuje ze poprawka bedzie lepsza ?....czy to nie bedzie kolejne wyrzucenie pieniedzy? moze bogaci moga sobie pozwolic na wydawanie po 8tys ot tak ale ludzie przecietni takimi kwotami nie dysponuja na codzien czesto trzeba brac kredyt by spelnic swoje marzenia zadluzac sie poto by pozniej nie moc na siebie spojrzec w lustrze

Gość gość
Hej, Mam nadzieję, że już wszystko ok - ale gdy zabieg okazał się fuszerką, zachęcam do udziału w nowym programie tv. Jeśli chcesz trafić w ręce najlepszych chirurgów w Polsce i poprawić na nasz koszt to co nie udało się innym, opisz krótko swoją historię i wyślij: programtv@onet.pl

Gość gość
Prosze piszcie osoby po korekcie, tzn.po poprawce. Czy jest lepiej?? pozdro

Gość gość
partacze robią podobnie u mnie sankowski tak samo nos wystrzelił w kosmos gruby i zadarty

Gość gość
Sankowski i Sankowski, wielu z Was narzeka. Myślę, że coś w tym jest!