Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co grozi małoletniemu za pobicie

Polecane posty

Gość gość

Syn pobił się w szkole z kolegą. Co mu za to grozi?

Gość gość
Wygrał, dlatego pytam. Sprawa zgłoszona na Policję.

Gość gość
Jestem przerażona, nigdy nie byłam na Policji. I co teraz? Kurator, poprawczak? Ja chyba zwariuję

Gość gość
W necie nic nie mogę znaleźć poniżej lat 15.

Gość gość
Syn trafi do poprawczaka, a ty do więzienia.

Gość gość
Spokojnie,jak nie ma 13 lat to może bić,kraść,masturbować się i nic mu nie zrobią.

Gość gość
Spokojnie,jak nie ma 13 lat to może bić,kraść,masturbować się i nic mu nie zrobią.

Gość gość

Gość gość
Nie obawiaj się, jeśli wcześniej takie sytuacje nie miały miejsca to skończy się na policji, na upomnieniu w najgorszym wypadku mogą przyznać kuratora ale to musiałaby się odbyć sprawa sądowa. Bez obaw, nie będzie źle.

Gość gość
Dodam jeszcze, że bardzo ważna będzie też postawa twojego syna podczas przesłuchania.

Gość gość
Mam tylko nadzieję,że na tej Policji trafię na normalnego człowieka, który uzna winę obydwóch. Bo najpierw się wygłupiali, potem tamten się wściekł, przewrócił syna, leżał na nim i walił go po brzuchu. Syn mówił,że oddychać nie mógł, powietrza złapać (tamten jest z postury 2x szerszy i większy) i jak już się uwolnił i wstał to przyłożył mu z pięści kilka razy. Kłopot w tym,że tamten ma śliwę pod okiem i z wargi poleciała krew.

Gość gość
Opieprzyłam, zresztą sam doskonale wie,że źle zrobił. Chciał przeprosić, ale się nie da.

Gość gość
Ojeju, a co takiego wielkiego zrobił, ze matka ma go opieprzać ? przecież nie napadł na nikogo ale wyszła bójka z głupoty. Jestem przekonana, że jak policja usłyszy całą historię to odpuszczą sobie, zwlaszcza że syn nigdy nie był karany za żadne wybryki. Matka tamtego chłopaka może jedynie załozyć sprawę z powództwa cywilnego ale podejrzewam ze tego nie zrobi, więc żadnego odszkodowania nie dostanie, a w sumie nie widze zadnego powodu dlaczego miałaby się starać o odszkodowanie. Noo chyba, że tamten chlopak w jakiś szczególny sposób ucierpiał podczas tej bójki ???

Gość gość
tak, tak "zawsze" :-o

Gość gość
moj brat tez kiedys tak narozrabial i dostal 2 lata nadzoru kuratora sadowego i 4 lata w zawieszeniu ......... a wiec nie zamkna Twojego syna pewnie tez dostanie kuratora

Gość gość
to co ona mu zrobił, ze aż odszkodowanie musisz płacić ???

Gość gość
napisałam wyżej,że siniak pod okiem i warga chyba lekko rozcięta (bo krwawił). Na zwolnieniu nie był, ale jakąś obdukcję ma

Gość Marcinxxwwa29
pochwal syna bo dobrze tamtemu frajerowi dowalił,Powinien go jeszcze przekopać za to że sprzedaje na policji.

Gość gość
Gdyby nie ta matka to już by dziś znowu kumplami byli, a tak to jest jak jest. Ja tam nigdy takich ,,afer" nie kręcę, bo gówniarze dziś się kłócą, a na drugi dzień się godzą i znów kumplują.

Gość gość
Mój syn uderzył jednego chłopaka, ja twierdzy syn i świadek został do tego sprowokowany,sytuacja miała miejsce w niedziele ten chłopak do tej pory nie przyszedł do szkoły policji też nie było.Co może grozić mi i mojemu synowi za to.

Gość gość
Przepraszam za błędy typu jak i twierdzi ale jestem poprostu zestresowana