Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drrrwal

jak rozpoznać orgazm u kobiety

Polecane posty

Gość drrrwal

tak zeby mieć 100% pewności że nie udaje proszę kobiety o pomoc bo moja chyba udaje

Gość gość
pewnych rzeczy np. takich jak mimowolne skurcze mięśni nie da się udawać, wystarczy tylko umieć obserwować reakcję partnerki, a nie skupiać się wyłącznie na sobie.

Gość drrrwal
nie skupiam sie na sobie tylko na niej ale jakoś jej nie wierzę, juvia a ty często udajesz

Gość gość
U każdej chyba trochę inaczej... Ja mam na przykład drgawki i to conajmniej takie jak przy padaczce. Wstydzę się tego i jak kocham się z facetem pierwszy raz to robię wszystko żeby nie mieć orgazmu :/

Gość gość
no i właśnie te drgawki to mimowolne skurcze mięśni, u jednych są silniejsze u innym trochę delikatniej to przebiega ... nie ma możliwości aby kobieta coś takiego potrafiła udawać.

Gość drrrwal
No nie faktycznie. chciałem zapytać czyci się zdarza udawać a może masz jakąś uniwersalną receptę na orgazm

Gość gość
Wyższa temperatura ciała, głęboki ciężki oddech, wypieki na twarze, rytmiczne skurcze scianek pochwy, najpierw bardzo silne a potem coraz slabsze....

Gość drrrwal
to chyba nie ma. młody jestem to się może naucze jeszcze

Ja mam to szczęście, iż nie muszę udawać:) ale znam takie przypadki i uwierz nawet orgazm można udawać włącznie z rytmicznymi skurczami. Receptę? Tu działa wiele czynników a priorytetowy to pożądanie....wzajemne pożądanie:)

Gość gość
a nie możesz zapytać? kobiety które udają orgazm same sobie szkodzą, bo przyzwyczajają faceta że tak właśnie jest dobrze.

Gość gość
Udawać można usiłować co najwyżej, a że faceci się na to nabierają... cóż, większość tak naprawdę ma gdzieś czy kobieta dojdzie czy nie ;)

Gość drrrwal
a może jednak wielkość ma znaczenie ja mam13 cm może za mało, a jęczysz wijesz sie czy spokojniej to wygląda

Gość gość
Ja w trakcie uniesienia tryskam płynem ....gdy jesteśmy w pozycji na jeźdźca, on czuje jak spływa po członku.... do tego jęczę jak oszalała....nigdy nie udaję, gdybym nie osiągnęła orgazmu, pewnie bym czuła zawód i z pewnością bym o tym otwarcie powiedziała:)

To odwróćmy pytanie...... jak wygląda to u Twojej kobiety jeżeli masz podejrzenia, że udaje ?

Gość drrrwal
moja niunia ma przyśpiesznony oddech lekko pojękuje i przyśpiesz bardzo kiedy jest na górze akiedy ja jestem na niej to łapie mnie za pośladki tak jak by chciała zebym mocniej uderzał ale żadnych wypieków ani skurczów nie czuje oczywiście ja nie wyczuwam:)

Hmmm. Nie doszukuj się wszystkich objawów orgazmu bo to indywidualna sprawa:) Gdyby seks z Tobą nie był dla niej satysfakcjonujący to raczej by stroniła od niego a tego nie robi. I masz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie:)

Gość gość
no a co się dzieje po? Bo to co opisałeś wygląda jakby była tuż przed, a nie sam orgazm... choć ile kobiet tyle reakcji ;)

Gość gość
ja bym zapytał wprost czy jest jej z tobą dobrze... tylko nie pytaj o to po seksie ;)

Gość drrrwal
No masz rację Juvia nie stroni, uspokoiłaś mnie tym wpisem masz coś z terapeuty poczułem się jakbym napisał do bravo girl i dostał natychmiast odp fajnie że są tu jeszcze tacy ludzie wyczuwam że bardzo sympatyczna z Ciebie osoba jest czuć optymizm na odległość a takie pytanie z głupszych jesteś po30 czy przed pozdrawiam i dziękuje

Gość gość
I co da ci to pytanie?? Jak jest źle, to przecież nie powie ci prosto w twarz, że jest fatalnie, to chyba logiczne, tylko będzie kłamać bo nie będzie chciała cie zranić i przyznać że kiepski jesteś. Jak nie ma skurczy to raczej nie ma orgazmu. Tak na magrinesie skurcze też można udawać, co za brednie, że nie można oczywiście, że się da, wystarczy zaciskać mięśnie Kegla ;)

Gość gość
Autorze, to że twoja kobieta nie stroni od seksu nie znaczy, że jesteś bogiem. Wybacz, że rozwiewam twoje nadzieje :) Zawsze lepszy średni seks niż brak seksu w ogóle ;) Co nie znaczy, że tak musi być w twoim wypadku, może, ale nie musi ;)

Bravo girl to nie mój przedział wiekowy:) Powinieneś napisać.......wnioskując po rodzaju Twoich wypowiedzi sądzę, iż jesteś kobietą powyżej 30+. Proszę bardzo, nie masz za co dziękować:)

Gość gość
Czyli ty z tych który zakłada że kobiety zawsze kłamią? I już po temacie... gimbusy się dorwały!

Gość drrrwal
.wnioskując po rodzaju Twoich wypowiedzi sądzę, iż jesteś bardzo inteligentną i z z******tym poczuciem chumoru kobietą:) od tej chwili zazdroszcze twojemu partnerowi

Gość drrrwal
ok niech to będzie nasza tajemnica:) a powiedz czy często można Cię tu spotkać i w jakich godzinach bo wiesz gdybym miał jeszcze kiedyś jakieś nurtujące mnie pytania chętnie bym skorzystał

Gość chętnyluybuskie
Jak chcecie kobitki z lubuskiego to piszcie i sprawdzimy:)