Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebrowazebrawpaski

przytyć w 16 dni

Polecane posty

Gość zebrowazebrawpaski

Mam dość poważny problem. Muszę przytyć 3-4 kilo w dwa tygodnie. Chciałabym oddać krew i wiąże się to właśnie z progiem wagowym. Czy znacie jakieś skuteczne sposoby na walkę z wagą (dopowiem, że zawsze trudno było mi przytyć, mam 20 lat i ważę ok 47kg). Jeśli nie uda mi się przybrać ciała będę musiała jakoś oszukać system, a tego nie chcę robić :/

Gość gość
jedz co 2-3 godziny jakiś posiłek. Tym sposobem jedząc 4 kawałki chleba + śniadanie, obiad, kolacja w 3m zyskałem 15kg

Gość ollalalala
ja chętnie Ci oddam 5 kg :)

Gość gość
ja mysle ze trudniej jest przytyc niz schudnac

Gość zebrowazebrawpaski
mam ok 163cm i niedowagę, ale bardzo zależy mi na tym, bo móc w końcu oddać krew.. okazja nadarza się świetna 6 listopada, ale szczerze powiedziawszy wątpię w to czy uda mi się jakoś złapać te trzy kg :/

Gość zebrowazebrawpaski
przyjmę wszystkie kilogramy :] przytyć jest bardzo trudno, a co do jedzenia... jem mnóstwo, na prawdę i nie mam pojęcia co z tymi wszystkimi kaloriami i wartościami odżywczymi się dzieje o.o chyba pozostaje mi wziąć pełne kieszenie kamieni :P

Gość gość
strasznie ci zazdroszcze, nawet jedzac 5 tys kalorii nie tyjesz? Ile jesz kacl? Ja zwykle przez swieta w ciagu 3-4 dni przytyłam 2 kg... :(

Gość zebrowazebrawpaski
nigdy nie liczyłam kalorii, jednak moja dieta jest bardzo zróżnicowana i przede wszystkim zawiera mnóstwo czekolady i wszelakich słodyczy. już samo to powinno jakoś sprawiać, że na wadzę przybiorę Święta dla mnie to na pewno nie jest czas, po którym trzeba spalić zbędne kalorie i mieć wyrzeczenia przez następny miesiąc. Wiem, że utrzymywanie takiej wagi może wydać się czymś hmm.. super itd, ale z perspektywy jakiejś dalszej. Ja na to właściwie nie narzekam i nawet się cieszę, że moja drobna anomalia kształtuje się w tym kierunku, jednak te trzy kilo muszę zdobyć:)

Gość gość
a napisz co z reguły jesz, np. twoj wczorajszy jadłospis.

Gość gość
ciasta, drozdzowki,, paczki, biale pieczywo, parowki, boczek. jejcia, ale ci zadzroszcze.... ja nie mam problemu przxtxc, moim problemem jest nie przytyc. o odchudzaniu juz nie wspomne :)

Gość gość
nie wiem na grzyba zakładasz temat jak nie raczysz odpowiedziec?