Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwię się o brata

Bratowa to głupia dziwka nie wiem czemu brat z nią jest namówię go na rozwód

Polecane posty

Gość gość
Ja myślę że zazdrość to o ta bransoletkę i o to, że roboty nie dostałaś no i o to, że ona sie lepiej w życiu urządziła niż Ty, no i o to, że sie Twojemu mężowi podoba

Gość gość
Fajnie ma, własny dom na wsi, tego też jej zazdrościsz

Gość martwię się o brata
Ale ona się mojemu mężowi nie podba, tylko on jej. Sam mi mówił, że dziwnie się na niego patrzy. A roboty co mam je zazdrościć jak pewnie d**y tam musi dawać bo biurwą w starostwie została

Gość gość
A Twój maz to czym się zajmuje? Bo ta zazdrość ciekawa jest. Widzisz ona pracę dostała a od Ciebie nawet d**y nie chcieli

Gość martwię się o brata
wcale fajnie nie ma musi ten dom remontować i będzie dojeżdżać do pracy 10 km a ja mam wszystko pod nosem :D Mama się martwi że teraz to brat jej już wcale nie odwiedzi

Gość martwię się o brata
mój mąż jest spawaczem i dobrze zarabia 2 tysiące na miesiąc na pewno dlatego on się jej podoba

Gość gość
Ta ta mezus pewno smali do niej cholewki a Tobie wciska kit, że to ona

Gość gość
To Twój brat pewnie bezrobotny jest

Gość martwię się o brata
Nie, mój brat to akurat ma dobrą pracę. W sumie to on ją utrzymuje bo ona to na pewno za dużo w tym starostwie swoim nie zarobi. Mój mąż nigdy by nie poleciał na taką sztuczną pindę i ja wiem że się jej podoba

Gość gość
pierdo​lnięta baba z ciebie, tyle w temacie.

Gość martwię się o brata
dlaczego jestem p*****lnięta? pewnie jesteś taką tempą dziunią jak moja bratowa!

Gość gość
Znasz to powiedzenie "wiesniak ze wsi wyjdzie ale wieś z wieśniaka nie"? Jestem klasycznym przykładem wiejskiej mentalności, twoje miejsce zamieszkania akurat nie ma tu nic do rzeczy. Typowy wiejski babsztyl. Do pięt nie dorastasz swojej bratowej. Szczerze dziewczynie współczuje, że wżeniła sie do tak zacofanej rodzinki. A Twoj maż na bank leci na bratową, pewnie fajna zadbana laska :) sorry ale te 2 tyś Twojego meża to żenada :P jak was stać na to nowoczesne mieszkanie? :P oj cos Ci sie prowo sypie :D

Gość martwię się o brata
Już pisałam nie jest to prowokacja. Wynajmujemy mieszkanie za 800 zł z opłatami mamy kuchnie z pokojem i łazienkę. I ona wcale nie jest zadbana, w ciąży przytyła i już nie jest taka chuda, ma nadwagę mój mąż w życiu by na taką nie poleciał!

Gość gość
waga napewno jej spadnie :) pewnie chodzi fajnie ubrana, skoro siostra latała porzyczać od niej ciuchy :P napewno dziewczyna potrafi podkreslic swoje atuty ubirem :P założe się, że wieczorem Twoj maż po niedzielnym obiadku u teściów, gdy cie posuwa mysli o Twojej seksownej, mądrej bratowej :) i zadaje sobie pytanie czemu sam wylądował z takim garkotłukiem..

Gość gość
szok jak można być takim pustakiem, wali wiochą na kilometr

Gość martwię się o brata
Mój mąż na pewno na nią nie leci, bo widzi jak mój brat ma z nią przerabane! Nie zawsze gotują obiad, tylko czasem marnują kasę i idą jeść do baru. A jak już gotuje to jakieś fikuśne dania. Kiedyś zaprosili rodziców na obiad to mama z tatą opowiadali że udawali że nie mogą już i mama schabowe w domu musiała zrobić, bo bratowa zrobiła jakieś mięso ze szpinakiem w cieście francuskim do tego warzywa. nie było ziemniaków ani ryżu czy kaszy. Brat musi sprzątać w mieszkaniu. Mój mąż ma zawsze po pracy obiad, wszystko wyprasowane, uprane, w domu czysto.

Gość martwię się o brata
niektóre ubrania ma fajne ale niektóre to wieś roku chodzi w takich długich spódnicach do ziemi kolorowych jak stara babka, albo zakłada do sukienki glany :D :D :D

Gość martwię się o brata
a właśnie nawet nasza ciocia jest oburzona, bo ona po porodzie zamiast ściąć włosy to nosi dalej do pasa.

Gość gość
dobra teraz to juz jestem na 100% pewna ze to prowo znudzonej gimnazjalistki

Gość gość
cud, że twój mąż jeszcze z tobą siedzi. Nie samym obiadem facet żyje. Aż boję się spytać jak wygląda wasze pożycie seksualne.

Gość martwię się o brata
Nie miałabym co robić tylko pisać prowo z rana :/ ? Po prostu jestem oburzona jej zachowaniem, nienawidzę jej jak jakiegoś psa durna sucz!!!!

Gość martwię się o brata
nasz sex jest bardzo udany mąż nie może narzekać kochamy się zawsze jak ma ochotę

Gość martwię się o brata
i jeszcze mąż się mój z niej śmiał bo na ślub nie miała prawdziwej sukni tylko taką zwykłą długą bez żadnej ozdoby tylko taka długa bez koła, jedyna ozdoba to tren, widziałam jak mi zazdrości na weselu mojej! zapłaciłam za nią dużo więcej niż ona miała kamienie svarowski i cały dół w falbankach był. Jej to wyglądała jak z lumpeksu za 30 zł

Gość gość
nie ma takich durnych bab jak Ty D: jedzie prowokacja na kilometr, za bardzo sie rozpędzasz :D

Gość martwię się o brata
wypraszam sobie nie jestem durna!!! po prostu uważam że brat się marnuje z tą zdzirą. jestem pewna w 100%, że ona daje w pracy d**y! muszę to udowodnić i skończą się jej złote branzoletki, kolczyki i inne prezenciki

Gość gość
buhaha :D coraz bardziej mnie bawisz :D odwal sie od d**y swojej bratowej i lepiej nadstaw d**y swojemu mezowi w jakies wymyslnej pozycji bo chłop się zanudzi pukając Cie na misjonarza, pod kołderką :P

Gość martwię się o brata
nie uprawiamy seksu tylko na misjonarza i pod kołdrą znam inne pozycje przecież nie jestem jakaś zacofana!

Gość gość
z Twoich wypocin wynika coś całkowicie innego :D jesteś zacofanym, durnym babskiem z wiejska mentalnością. z daleka od takich durnych bab..

Gość gość
każda jest lepsza od ciebie

Gość martwię się o brata
wiejska to jest moja bratowa bo chodzi też czasem do lumpeksów, mama sama mi mówiła, że widziała jak do jednego wchodziła! czekała, żeby zobaczyć, czy coś kupi i kupiła bo wyszła z reklamówką. Mama najbardziej nie może przeżyć że ona mrozi to dziecko, wiecznie ma czkawkę, nie zakłada jej zawsze czapki na podwórko, nie wiem ja jeszcze nie mam dziecka ale staram się z mężem i na pewno nie będę taką złą matką jak ona. Będę karmić piersią i wtedy dopiero będę jej dogryzać, że ona tego nie robiła