Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwię się o brata

Bratowa to głupia dziwka nie wiem czemu brat z nią jest namówię go na rozwód

Polecane posty

Gość gość
mam taką szwagierkę jak autorka tego posta. ma na imie ania. nie zgadza sie tylko ilosc braci :) a poza tym psychika tak samo chora jak u autorki... jesteś dnem. i kiedyś zostaniesz sama. tego ci zycze!

Gość gość
Też mam taką głupią szwagierkę jaką jest autorka. Ma na imię Kasia.

Gość genia z lasu
ja tyż taku mum. Ma na imie Werunka

Gość Kasia44
Co za debilizm! Nie da sie tego czytać, emanuje od ciebie zazdrość, nienawiść do twojej bratowej.Żal d**e ściska?! Nic dziwnego że dziewczyna nie chce mieć nic wspolnego z tym prostacywem!

Gość gość
Ale z ciebie głupia p***a

Gość gość
Hahahahahahaha

Gość martwię sie o brata
Tak. To była prowokacja. Mam 18 lat i rodzice piją i zdradzaja się. ; ( ja mam tylko gimnazjum, brat ma fajną te żonę zazdrością jej a .. jestem ze wsi i zarabiam dając dupa :( ale kasa z tego spora była bo nawet i miesiacznie 3 koła. Nie co denne oczywiście bo się szanuje. Dziękować za rozmowę.

Gość gośćstokrotka
Moj a bratowa jest prostytutka a brat alfons bez mozgu

Gość gość
Macie rację bo to jest głupia i dla każdego się rozbiera i wcale się tym nie dziwię, że się z niej śmieją bardzo przez to dała plamę, bo nie umie nic śpiewać. Nie nadaje na występy i warto zablokować jej stronę internetowa. Ona wszystkiemu winna jak zostawiła Michała i nie nadaje się do niczego. jest ohydna i paskudna i nikt nie zechce takiej jak Mandaryny. Fałszowała koncercie i beznadziejnie śpiewała na żywo.

Gość gość
Ale jesteś żałosna :D i nawet nie zdajesz sobie sprawy. "Nie da się z nią o niczym pogadać to taka pani 'bułkę przez bibułkę'" faceci lubia kobiety z klasa , ucz sie od bratowej wiesniaro bez kultury xD

Gość gość
Nadaje się do prostytutki tańczenie na rurze tylko wyłącznie lub do striptizerki. jak ona wygląda aż szkoda patrzeć i Michał dobrze zrobił , jak rozstał się z nią, bo nie warto z nią być. Większość osób nie przepadało za nią w ogóle i tak już zostanie i nic nie zmieni. Kto by ją taką chciał i nikt nie zechce żaden z facetów takiej jak Mandaryna.

Gość gość
mandaryna to chinka i nie nadaje się do niczego kompletnie i po co ona jest potrzebna innym i nikomu jest niepotrzebna i niech idzie do just 5 i jej to pasuje. Do Michała wiśniewskiego nie pasuje. Michał ją zostawił i to dobrze zrobił. ona nie jest idealną dla Michała i ona pasuje do chłopaków z just 5 i niech się śmieją z niej jak najbardziej, jak fałszowała w Sopocie utwór i nie jest mi jej szkoda wcale i nikt jej nie gratulował z publiczności tylko Doda świetnie śpiewała i wszyscy z rodziny byli na jej występie w Sopocie i również gratulowali. Na pewno lepiej śpiewała niż mandaryna. Mandaryna to miała tremę i tragicznie wygląda i sztucznie.