Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscgoscgoscgoscgosc

co bardziej zaboli faceta

Polecane posty

zostawienie go z dnia na dzien bez slowa i bez zadnego wyjasnienia, czy najpierw zmieszanie go z blotem i wygarniecie mu jakim jest scierwem a dopiero pozniej odejscie?

Gość gość
Zalezy o co poszlo, ale chyba olanie moze bardziej bolec,bo nie bedzie wiedzial o co chodzilo

chodzilo o to, ze dowiedzialam sie, ze pisal do innej laski, ze jest idealna, ze ma z******te cycki itd. itp.

Gość gość
to wszystko klamstwa, ktos ci bzdur naopowiadal 🖐️

Gość gość
skoro tak kręcił z inną to nie zależy mu na Tobie, jak mu zrobisz aferę to sie tylko wkurzy albo bedzie przepraszać, a z takim dupkiem chyba nie warto być, lepiej zrobisz jak go olejesz z dnia na dzień bez słowa, ale potem nie odbieraj od niego tel itp. a on wie,że Ty wiesz o tamtej?

chyba najpierw go oleje bez slowa i bede ignorowac, zeby sie zastanawial o co mi chodzi, a dopiero po jakims czasie wygarne mu cala prawde o nim samym :) takk.... mysle, ze to go mozesz troszke zabolec hihi :)

nie wie i pewnie sie nawet nie domysli o co mi chodzilo. spotykalam sie z nim niecale pol roku, nie myslalam, ze traktuje mnie jak zabaweczke, myslalam, ze bedzie dobrze miedzy nami a przynajmniej, ze ma szczere intencje. widac pomylilam sie, ale coz... mowi sie trudno, ja na pewno dam sobie rade. troche pozniej mu wygarne co o tym szmaciarzu mysle

niecale pol roku

Gość gość
ie mow o nim "szmaciarz" bo przeciez to facet ktorego kochalas a moze wciaz kochasz:(

Gość gość
masakra, to bardzo długo! pół roku... byliscie blisko? ale faceci są beznnadziejni, udają ,że wszystko się układa a kręcą na boku z inną, skoro on nie wie,że Ty wiesz to na pewno go mocno zdziwi Twoje odejście, ja miałam podobny problem, po 2 miesiącach związku - gdzie też wydawało mi się,że jest super, bardzo się zzaangażowałam, a on co? poszedł do klubu, poznał laskę, dał jej swój numer a ona się do niego odezwała, nie przyznal sie, ale ja sie dowiedziałam i on jeszcze dlugo zaprzeczał ,że nie wie o czym mówię! w koncu sie ogarnal, przepraszał, nawet płakał...pomyślałam,że szczerze żałuje i wybaczyłam mu, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam...

to szmaciarz i kretyn. czasem moze mi sie ZDAWALO, ze jestem zakochana, ale teraz klapki mi opadly z oczu i zablokowalam sie emocjonalnie, czuje tylko wstret do niego i chlod. zadnych cieplych uczuc. nawet mnie nie boli specjalnie ta sytuacja, bardziej jestem wkurzona, ze zostalam oszukana

Gość gość
ja bym zrobiła ostatnią kawe i ze spokojem powiedziała wiesz to koniec znalazłam idealnego faceta,co ma z******tego ku..sa a poźniej bym otworzyła drzwi i kazała w*********ć....................

Gość gość
zazdroszczę Ci, też bym chciała się odciąć od emocji a nie pottrafię :(

pol roku sie spotykalismy, ale nie od poczatku bylismy ofocjalna para. dopiero niedawno zaczal mowic o mnie "moja dziewczyna" wczesniej jego otoczenie, znajomi wiedzieli, ze sie spotykamy i ze cos nas laczy, ale nie bylismy formalnie para. on mial duzo watpliwosci, podobno raz sie kiedys sparzyl i bal sie drugi raz zaufac. takie standardowie p********ie... a teraz kiedy wszystko sie juz zaczelo ukladac odkrylam, ze pisze do innej. kretyn.

bylismy blisko i w roznych sytuacjach, ale do seksu dzieki Ci o Wielkie Nieba(!) nie doszlo... brzydze sie typem. teraz dopiero do mnie dotarlo jak byl beznadziejny... ble...

korci mnie korci, zeby napisac co o nim mysle

nie wytrzymalam i napisalam mu siarczystego esa, a on zdezorientowany, ze nie wie o co chodzi, zebym powiedziala i ze jeszcze bede go przepraszac za takie slowa. heheheh niedoczekanie! :D i dzwonil pare razy, ale nie odbieralam. glupi qutaz

Gość gość
bardzo fajnie postąpiłaś , oby mu w pięty poszło, pol roku i bez seksu, dlugo, ale to na plus, widac porzadna jestes