Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Reklamy na kafe

Polecane posty

Gość gość

Jak mnie irytują reklamy wyskakujące po prawej stronie, jak mam cokolwiek przeczytać! Tym razem Gerber...pff

Gość gość
ta reklama gereber jest sprzeczna z ustawą, nie ma możliwosci jej wyłączenia. Od dzisiaj nie kupuje już gerber, tylko dlatego że widzę to reklame, polecam wszystkim matką zrobić to samo. Bojkotować Gerber, tylko z powodu tej reklamy. Kupowałam, od dzisiaj nei kupuje i namówie koleżanki.

Gość Maulkaa
Ja nie jestem matką, ale postaram się zapamiętać na przyszłość, że gerber jest mega nachalny wstrętna ta reklama i nie kupować jak będę matką zresztą kafeteria też się nie popisała widocznie są mega chytrzy i na wszelkie głupkowate reklamy się zgodzą i na psucie wizerunku za kasę wszystko niestety

Gość Anty_gerberrr
możesz sobie pisać co chcesz marketingowcu z gerber, albo z kafeterii. OD dzisiaj nie kupuje i namowie wszystkie koleżanki. Bo tego dosyć wciskania nam przed oczy reklam w tak chamski sposób. umieszcze też na Blogu informacje.

Gość gość
do pracy a nie pracy w urzedzie kafeterie przegladac

Gość gość
No właśnie, najgorsze, że nie można jej wyłączyć! Mi jeszcze nie spieszno do posiadania malucha, więc nie wiem po co mam się tym interesować. Jest to naprawdę nachalna reklama, moim zdaniem odpycha od produktu

Gość Anty_gerberrr
mąż zarabia 40 tys na msc i nie muszę pracować:), ale ani grosza nie pójdzie na Gereber. Prawiczku!!!

Gość gość
Maulkaa-dlaczego piszesz wierszem?

Gość Maulkaa
oczywiście że odpycha ja przestałam chodzić do pewnego sklepu który był tu reklamowany też podobnie nachalnie że reklama wyskakiwała strasznie natrętnie ostatnio przechodziłam koło niego miałam wejść i przypomnziałam sobie o wstrętnej reklamie i nie weszłąm:)

Gość Anty_gerberrr
mąż zarabia 40 tys na msc i nie muszę pracować:), ale ani grosza nie pójdzie na Gereber. Prawiczku!!!

Gość gość
Wrrrr to i ja się dopisze, jak mogli się zgodzić na reklamę której nie można wyłączyć?? nic się nie da przeczytać.... a forum chyba po to jest by czytac... beznadzieja, coraz gorzej się tu dzieje.... rozumiem że chcą zarobić, ale bez przesady

Gość Maulkaa
Trzeba być mega łasym na kasę by na takie coś się zgodzić nigdzie indziej nie widuję takich natrętnych reklam piszę w ten sposób żeby ułatwić czytanie innym moich postych niestety oto do czego kafeteria doprowadza że piszę "wierszem"

Gość gość
Zlikwidujcie Gerbera !