Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarlenaK

Jiki płaszcz

Polecane posty

Gość MarlenaK

Jiki płaszcz – wasze zdanie. Moja szwagierka podczas przyjęcia urodzinowego przyszła w płaszczu marki Jiki. Płaszcz wyglądał zjawiskowo, tylko głupio mi było spytać co to jest za marka i ile szwagierka zapłaciła za płaszcz. Czy ktoś z was może wie coś na temat marki Jiki i może podać sklepy gdzie mogłabym kupić ubrania tej marki?

Gość Aida23
no a jak wygladal ten plaszcz? oprocz faktu, ze był zjawiskowy?

Gość Karrina
Oj z cala pewnoscia mi by się tez przydal jakiś nowy plaszcz.

Gość Dominika838
a nie lepiej po prostu spytac szwagierki i się nie wstydzic?

Gość Juustynaa
Szczerze powiedziawszy kiedyś kolezanka w pracy opowiadala mi o marce jiki, ale nie wiem gdzie można ich znaleźć.

Gość Gissela
moze po prostu poszukaj w internecie jakichkolwiek informacji o jiki. pozdrawiam

Gość Jooannaaa
z marka jiki jeszcze nie miałam styczności.

Gość Kar00lina
Hmm z tego co pamiętam to jest marka z wyższej polki, wiec na pewno musi być dobry gatunkowo taki plaszcz.

Gość Zuuzannaaa
Kazda kobieta wie, ze dobra marka rowna się jakosc. a nie jakas sieciowka.

Gość Celinna
Całkowicie się zgadzam. Sieciowek powstaje całkowicie za dużo.

Gość Jiki to firma z Monaco
Faktycznie wyższa pólka. Płaszcze w normalnej sprzedaży kosztują koło 1500 euro. Na wyprzedaży można dorwać coś, juz za 400-500 e. Jakość fantastyczna :)

Gość Kasiaa88
a czy jiki nie ma jakiś salonow firmowych? moze tak bedzie prosciej ci znalezc.

Gość elisha
możliwe ze na oficjalnej stronie marki jiki będą podane lokalizacje sklepow

Gość patriciaa
ja po prostu nie wierze na moim osiedlu stawiają kolejne centrum handlowe tych sieciowek to od groma jest!

Gość MELINDA89
przynajmniej człowiek ma wybór a to moim zdaniem jest najwazniejsze ;)

Gość oktawianka
czy ja wiem ze sieciowki sa dobre. wydaje mi się ze lepiej zainwestowac pieniądze w dobre marki jaka na pewno jest jiki, a co do samego plaszcza to ja sobie zamowilam kurtke z escady w sklepie luxusowi taka dopasowaną czarną. moze cos c**przypadnie do gustu.

Gość melizza
kurde ja to bym sobie kupila jakis porządny plaszcz na zime jako prezent na swieta bo moja obecna kurtka niestety oddaje ostatnie tchnienie.

Gość melizza
kurde ja to bym sobie kupila jakis porządny plaszcz na zime jako prezent na swieta bo moja obecna kurtka niestety oddaje ostatnie tchnienie.

Gość superplaszcz
allegro aukcja nr 3784816234)

Gość silverONA
no oferte ten sklep luxusowi to ma przyzwoita, a co do samego plaszcza to wiecie czern jest zawsze w modzie camel mi sie bardzo podoba ale szybko sie brudzi. lepiej chyba postawic na ciemniejsze kolory zeby sie tak zima plaszcz nie brudzil.

Gość damnGIRL
mamy 21 wiek wiec kolorowy jiki płaszcz jest pożądany, a nie tylko smutne odcienie czerni. wiadomo ,że płaszcz w jednej tonacji koloru prezentuje sie bez zarzutu, ale żeby wybierać czarne? trochę nudne zestawienie nie sadzicie?

Gość SONIX
Nudne czy nie czarny płaszcz pasuje do wszystkiego i żadne nowe trendy w modzie nie pozbędą sie takiej klasyki. Nie twierdze ze kolorowe płaszcze nie są czarujące, ale dlatego każdy ma rożne gusta i ubiera sie w zupełnie inny sposób. Jakby każdy gustował w tym sam stylu to ile projektantów by nie miało inspiracji.

Gość IZYRKA
Ja akurat przepadam za czerwienią i wybrałabym jiki płaszcz właśnie w takim kolorze. Każda z nas ma swoje gusta i guściki więc jeżeli ktoś lubi chodzić w czarnych płaszczu to może śmiało chodzić tak samo w wersji zielonej czy innej kolorystyce. Ważniejsze jest aby się czuć w danym ubraniu dobrze, a nie żeby potem ubraniem leżało gdzieś na dnie szafy.

Gość Stephanica
Ostatnio kupiłam sobie w sklepie luxusowi sweter, ale zauważyłam także kurtki. Może akurat z innej marki coś ciekawego znajdziesz, w sumie też jestem zwolenniczką kolorów. Wydaje mi się, że czerń jest dosyć nudna jednak czasem można też przesadzić z ilością kolorów.

Gość TeKKla
A tam odrazu nudna, czerń pasuje do wszystkiego i też można pod przykładowo czarny płaszcz zakładać jakieś inne kolory, chociaż w sumie w mojej szafie dominują raczej stonowane kolory jak biel, popiel czy czerń. Za to torebki mam w różnych odcieniach.

Gość Cattieska
Stephanica o jaki sweter ci chodziło? Mi w sklepie luxusowi który podałaś spodobały się dwa rodzaje swetrów od ralpha w różnych kolorach. Na zdjęciach oba wyglądają super, tylko nie potrafię się zdecydować na jeden. Płaszcza jiki w ich ofercie nie widziałam. Pozdrawiam i miłego dnia.

Gość odrianna
Przeciez stephanica napisala, ze w tym sklepie plaszczy z jiki nie ma tylko sa z innej marki. Czytanie ze zrozumieniem nie jest az takie trudne. Przynajmniej masz gust co do swetrow bo twoje propozycje na zdjeciach wygladaja swietnie. Bardziej do mnie przemawia ten granatowy sweterek.

Gość livia livia
kobietki teraz to wasze sweterki od ralpha u luxusowych są w jeszcze większej przecenie. trzeba korzystać z życia, bo szata człowieka zdobi. mi zakupy poprawiają humorek, jakoś po stresującym tygodniu należy odreagować. a co może bardziej uszczęśliwić kobietę oprócz wizyty u kosmetyczki i fryzjera? drobne przyjemności i dzień staję się piękniejszy.