Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walczacy

Jak o nia walczyc

Polecane posty

Gość walczacy

Witam wszystkich, chciałbym poznać wasza opinie, szczególnie forumowiczek i otrzymać ewentualne rady co mógłbym zrobić, żeby walczyć o miłość swojego życia. Sprawa wygląda następująco: od prawie 4 lat tworzyłem związek z moja ukochaną. Jest to nasz pierwszy tak powazny związek w zyciu ja mam teraz 23 lata ona 20. Od początku byla to taka wielka miłość, spędzaliśmy duzo czasu, było bardzo dobrze, lecz moje zachowanie w pewnych kwestiach było nie w porzadku, albo i nawet bardziej. Nasz pierwszy raz zrobilismy po okolo roku, po wszystkim ona podkreslala ze nie byla gotowa na to, ale pozniej bylo dobrze, chciala tego, dobrze miedzy sie nami ukladalo przez jakis rok. Po okolo roku zaczelo sie psuc, naciskalem na nia kiedy nie miala ochoty, klocilismy sie o to, ciagle o tym mowilem, namawialem, przez sms, a jak byla do tego okazja to juz w ogole, byly lepsze momenty i gorsze, ale podobny stan rzeczy trwal okolo 2 lata, teraz ona tego nie wytrzymala i powiedziala ze juz ma tego dosc i nie widzi wspolnej przyszlosci. Czesto mowila, zebym sie zmienil, ale jakos nie potrafilem. Do tego mam jeszcze jedna wade, jestm mocno zazdrosny i dopisuje sobie do tego historie co rowniez ja meczylo, dodam ze zawsze byla uczciwa wobec mnie. Teraz wiem ze zmienie to wszystko ot tak tylko, ze by ze mna byla, ale ona moiw ze nie chce i nie widzi wspolnej przyszlosci, co moge zrobic zeby do mnie wrocila, dodam, ze ona bardzo mnie kocha i ja ja rowniez. Chce wszystko naprawiac, ale nie wiem jak mam to zrobic, zeby ona chciala naprawic to ze mna

Zacznij żyć swoim życiem, pokaż, że potrafisz żyć bez niej, baw się, poznawaj nowych ludzi i nowe kobiety, i jak najszybciej o niej zapomnij (to jest najważniejsze, ZAPOMNIJ) a zobaczysz jak szybko wróci jak bumerang :) Aha, i nie słuchaj wypowiedzi lasek na ten temat, bo one Ci tak zakręcą w d***e, żebyś się starał, kupował róże, lizał d**e, Nie rób tego. Pokaż, że jesteś facetem i że masz jaja! Olej ją i zacznij żyć!