Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Gdy pytaja mnie skad jestem

Polecane posty

Hej dziewczyny Mieszkam od 3 miesięcy w Londynie i chcę poznać jakaś fajną dziewczynę. Ostatnio byłem na imprezie i oczywiście wszyscy mnie pytają skąd jestem (wszystkie dziewczyny, a jakże) Dlatego potrzebuję jakiejś fajnej odpowiedzi, co by was zainteresowało ? Jakiego typu odpowiedz ?

Gość gość
masz chyba coś z głową koleś :D

Gość gość
Powiedz ze jestes zydem i masz kupe kasy wystarczy

O ja p*****le, co za palanty. Chyba nikt z was flirtować nie potrafi skoro takie odpowiedzi tutaj padaja, żenua

Gość gość
O ja p******ę jak ty wymyślanie głupot skąd jesteś z flirtem mylisz to dopiero wiocha :D

Nie musi być od razu flirt, ale jakaś ciekawa odpowiedź, a nie "Z Polski" i ch*j. No co to wogóle ma znaczyć ? :P

Gość gość
Jak uważasz że z Polski to mało interesująca odpowiedz to powiedz że z Honolulu...wiesz co tam robiłeś ? :D

Gość gość
powiedz jej, że ją ch*j obchodzi, albo "z Polski i ch*j", albo cokolwiek innego, ch*j musi być koniecznie i to jest problem, bo u nich takiego słowa nie mam, wiec nie z*****asz :D

Slavery, widać ze jesteś małolatem. Polski się wstydzisz? Powiedz, że pochodzisz z kraju który jako jedyny w UE nie zaznał recesji. Ktoś Ci powie WHAT???? a Ty jako malolat zabłyśniesz wiedzą.