Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baksa

endermologia warszawa renclinic

Polecane posty

Gość baksa

gdzie na endermologię w warszawie? moja znajoma poleca mi renclinic, bardzo była zadowolona z zabiegów w tej klinice. drogie panie, czy podzielicie się opiniami ????

Gość gość
Witam, ja bylam w Renclinic w maju, chodzilam na zabiegi antycellulitowe i suuper efekty. W renclinic maja nowe sprzety, bardzo dobrze przeszkolony personel i pyszna kawke :p bardzo milo wspominam zabiegi u nich i szczerze polecam:)

Gość gość
Ja chodzę na endermologię do Beautymed. Mogę ją śmiało polecić ze względu na 1. świetny sprzęt, 2.wykwalifikowany personel 3.atrakcyjne promocję 4.bardzo miłą atmosfere :)) zrobiłam serię 15 zabiegów, a teraz chodze na podtrzymujące. ciałko bardzo mi się zmieniło-rewelacja!!

Gość aminna
Witam, ja chodzę do Ren Clinic na pakiet endermologii połączony z falą radiową. Przyznam szczerze, że sceptycznie podchodziłam do zabiegów.. obecnie jestem na 4 zabiegu, robię endermologię na cellulit plus pośladki i uda falą. Muszę przyznać, że mój ogrooomny cellulit zaczyna się fajnie rozbijać, nie wiem czy zasługą jest bardziej enderm czy fala i szczerze mówiąc nie chce wnikać:) ważne że zaproponowana przez panią kosmetolog terapia działa:)) Beautymed też przeglądałam ale lokalizacyjnie bardziej pasuje mi Ren Clinic. Poza tym patrząc na efekty nie żałuję, że wybrałam tą klinikę i tym, którzy borykają się z podobnym problemem co ja również polecam Ren Clinic!

Gość gość
czy ktoś z Was chodził jeszcze do Beautymed?? klinika ta ma dużo pozytywnych opinii na innych forach i chciałam się upewnić....

Gość Mela88
ja również byłam w beautymed. uważam ze to świetne miejsce mające rewelacyjnych specjalistów. byłam tam na zabiegach z zakresu medycyny estetycznej, oraz na endermologi. zrobiłam serię 15 zabiegów, a obecnie chodze raz w tyg na podtrzymujące. super sprawa, polecam!!

Gość gość
Zdecydowa łam się na zabiegi z zakresu Endermologii w Klinice Medycyny Estetycznej Beauty Skin ( www.beautyskin.com.pl ) i muszę przyznać, że efekt przeszedł moje oczekiwania. Polecam wszystkim, którzy chcą wymodelować sylwetkę, ujędrnić skórę lub pozbyć się cellulitu. W ofercie kliniki można znaleźć także wiele innych zabiegów.